«1...131132133134135...156» Új üzenet

Moderátor
10 éve
Minél hangosabb? :D Olvasd el a profilom. Ismerek több olyan ember akinek egy fejhallgató session miatt indult a fülzúgása. Ja fülhallgató, mindegy, akkor is hülye vagy alapvetően. Én régen Sennheisert használtam, annak van a legtiszább hangja, a legjobb a legolcsóbb ami van, a többi nem jobb semmivel. A többi márka fos.

Legutóbb szerkesztve speed által

Moderátor
10 éve
Én audiophile vagyok/voltam, valszeg ez és a jó hallás - érzékeny hallás - könnyű sérülés kombó összefügg.

Legutóbb szerkesztve speed által

Felhasználó
10 éve
Jaaa. Nem akarok nyilván megsüketülni, vagy hasonló, csak a telefonom alapszinten halkabb a többinél, ezért kéne olyan füles, ami faszályos etéren. Nézegettem amúgy Sennheisert. Találtam egy tökjó fejhallgatót, 360.000-ről indul az ára. :DDDDD
Sajnos nem volt nálam apró hozzá, felváltani meg nemakartam az Orbán 1millióst. Ilyeneket akkor, hogy Philips, Sony, Skullcandy felejtsek el?

Legutóbb szerkesztve Firzen által

Moderátor
10 éve
Skullcandyt felejtsd el, arról pont tudom, hogy szar. A másik kettőt nem probáltam közelebbről.

Felhasználó
10 éve
Genius is jo. Nekem olyan van.

Felhasználó
10 éve
Ha lényeg a hangminőség akkor nemjó.
A bose az nagyonjó
SGHr7v.png56czoP.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
10 éve
Venni akarok egy fülhallgatót, a régi elbaszódott. Zajszűrőset elsősorban. Viszont nem értek hozzá, mire kéne odafigyelni:DDD
Valami ebben a témában okos segítsen. A lényeg, hogy minél hangosabb és tisztább legyen a hangzás. Mik a fő szempontok? Mert fel van sorolva, hogy maximális és minimális frekvencia, decibel, stb. Melyik melyikért felel?
Ajánlom mindenkinek magát a PH lapcsaládot, bármilyen informatikai/technológiai kérdésben. Amit most linkelek, a lapcsalád fórumának egy topicja, nézz körbe, netán regisztrálj, és írd le új kommentbe neked mik fontosak, s tudni fognak segíteni.
Bocsánat, hogy végig linkben írtam bl.gif

Ja igen, és úgy röviden az előttem szólókhoz: nem mondom senkinek hogy nem tapasztalt e témában, én magam sem vagyok az, de amit a legnevesebb magyar (info)tech lapcsalád fórumának egy témájában összefoglalónak írtak, az nagyon a "jó" etalontól olyan távol nem lehet, tehát pár márkát, amik itt javasolva voltak, gondoljatok át, hogy egyáltalán viszonyítottátok-e valamihez. (szerintem megéri, tapasztalat a technika terén) Mielőtt még kioktatnátok hogy kioktatok szintén tapasztalatlanul, mentegetőzöm

Legutóbb szerkesztve TSUNAMI által

Felhasználó
10 éve
Klánoknál hogy lehet átlag pontot szerezni? Tudom h bugos, de azért érdekelne.
Persze xd majd megduglak xdd

Felhasználó
10 éve
Sehogy mert kleni lusta megcsinalni :p

Felhasználó
10 éve
grazie mille nyalom a faszotokat
«1...131132133134135...156»