«1...2223242526...69» Új üzenet

Moderátor
11 éve
Ezt tényleg kihagytam...mondjuk nem véletlen hiszen 3 éve játszottam utoljára ezen a módon.Amúgy Anakin és Vader egy oldalon állnak a játékban,szóval ne állíts valótlant.Illetve amit ki hagytam hogy a játéknak van multija is.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
11 éve
Bocs valami mást akartam írni (szerkesztve). Igen, a multi elég fontos, szóval én is írom. És nem baj hogy kihagytad, nem az a lényeg, hogy minden játékmozzanatot leírj. Ha meg leírod, én mit csináltam volna?
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
Fifa 13!!!MEGJELENT:D
Elszáll az idő, ketyeg az óra, mondja *TIK-TAK*
Nézem a mutatót, de nem pörög már vissza
Lógtunk a téren, télen fáztunk, nyáron vert a víz
Jöttek a yardok, dobtuk a pakkot és mindennap ment a beef
Lelépett pár haver, de nem hullajtok könnyet
Átlátok rajtatok, gecik, a szemem mint a röntgen
Mostmá' tudom ki volt barát, ki volt kamu
Az exemnek azt kívánom, hogy bassza meg a Damu
Tudom, hogy honnan jöttem, a múltat nem tagadom le
Vagyok ki vagyok, a vérem a csapatomér' a torkod harapom el
Buliból melóba, melóból suliba mentem és csak kentem
26 vagyok, de belül úgy érzem 40

Felhasználó
11 éve
mingyárt megjelenik a CoD9 is ( Black Ops ll) <3
cooltext784777582_elit-a_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
11 éve
Max Payne 1-2.
TPS akciójáték. Maga a játék eleve egy hangulatot sugároz, és, bár nem egy mai csirke, a kidolgozása sem épp a leggyengébb. A játékban megtalálható az ún. "bullet time" effekt, ami lelassítja az ugrást, miközben valós időben lehet célozni. Más különleges dolog nem nagyon van benne, tipikus TPS. Ennek ellenére a hangulata miatt a mai napig az egyik kedvenc játékom.

Max Payne, a rendőr és boldog családapa egy délután hazaérkezésekor egy csapat fegyveres drogost talál a lakásán. Mire feleszmél, már a feleségét és kisfiát is megölték. A történet három évvel később folytatódik. Max-et, az immáron lezüllött nyomozót áthelyezték a DEA-hez (Kábítószerellenes Csoport), és eddig semmi nyomot nem talált a gyilkosokkal kapcsolatban. De felcsillan a remény, Max ráakad Jack Lupino nevére, aki a Valkyr-t (a drogot, amit a Max fiát és feleségét megölő drogosok is fogyasztottak) terjesztette....
A játékból készült egy film is, amely nem teljesen reális a játékkal szemben, de profin átadja annak hangulatát. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
Én is már akartam irni róla.
A végintró szerinem nagyon kiemelkedik a többi játékhoz képest.

Moderátor
11 éve
Aki szereti a minecraftot, annak szólok most. Unokatesómmal együtt várjátékot rendezünk. Részletek: https://www.facebook.com/Endertorch
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Felhasználó
11 éve
Prototype

"Felejtsd el, amit eddig az akciójátékokról tudtál. Felejtsd el, hogy van jó, és rossz. Próbáld meg úgy látni a dolgokat, hogy akármit teszel, a legfontosabb cél akkor is az marad, hogy túlélj. Próbáld meg elfogadni saját magad, hisz anélkül könnyen a saját kezed által végezheted be. Próbálj meg elképzelni egy olyan várost, amiben nem tudod, hogy amit teszel, az a jövődre milyen hatással lesz. Próbáld meg elképzelni, hogy nincs is jövőd…
PT_6_high_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Let’s rock!

Alex Mercer (merszer, merker, kinek hogy tetszik) a főszereplője annak a játéknak, amit a Radical Games rémálmodott képernyőre. Ha stílusát tekintjük, akkor kőkemény akció/hack and slash, de ügyesen keverték meg a lapokat a fejlesztők. Az alapszituációnál ez még nem derült ki, nem túl bonyolult a képlet. Adva vagyunk mi, a vírusfertőzött superman, mindenféle szupererővel megáldva. Adva van egy csomó fertőzött emberke, akik nem tettek szert különféle erőkre, viszont annak rendje és módja szerint megzombultak. Eme két roppant érdekes frakción felül adva vannak még a katonák, akik ellenünk, és a zombik ellen vannak.

Tegyünk az egész alá egy GTA szerű várost sok-sok eventtel, ezek testesítik meg a sztori vonalon kívüli küldetéseket. Öntsük nyakon az egészet a Resident Evil filmekben látott mutánsáradattal, adjunk hozzá egy kis God of War-t, valamint egy kis Devil May Cry-t, és meg is kaptuk, hogy pontosan mire is számíthatunk. Erőteljesen hibrid a játék, ami nem válik hátrányára, mert a készítők próbálták elérni azt, ami a GTA IV alkotóinak sem sikerült: nem érezzük úgy, hogy el lennénk veszve, de mégis kellő szabadságot kapjunk.
PT_1_high_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A probléma, és a megoldás

Van egy szép nagy városunk tehát, ami tele van ellenségekkel. Ha a térképre pillantunk, azon mód láthatjuk is őket. A piros terület a fertőzött, már megzombult népek vidéke, a kék a katonák, avagy önjelölt Dr. House-ok lelőhelye, a város azon része pedig, ami nincs külön kiemelve, a hétköznapi emberek lakhelyéül szolgál. Kicsit élesre sikerült az átmenet az egyes frakciók territóriumai között, de igazából nem zavaró.

Az irányítás is kellemesre sikerült, próbáltam billentyűzettel, és kontrollerrel is, mindkettővel nagyszerű élményt nyújt a játék, de egy-két dolog finomításra szorulna. Itt van például az ellenség kijelölésének módja. Alapvetően a ’TAB’ billentyű szolgál erre, és működik is rendesen, de amikor nincs befogva semmi, és sokan törnek ránk, akkor hajlamos beragadni a célkereszt a csomó ellenfél közé, ilyenkor kicsit nehézkes megfordulni a tömegben.

Ugyanez igaz arra, amikor taktikusan kell megölni egy nagyobb boss szerű szörnyet, mivel egy az egyben nem tudjuk leverni, ezért okosan, körbe-körbe ugrálva kell finom módszerekkel leszednünk (dobálhatjuk, rugdoshatjuk, esetleg az ostorkezünkkel csapkodhatjuk). Az ugrálás jelenti a legfőbb gondot ilyenkor, illetve az, hogy Alex talpa enyves, úgy ragad a falhoz, mintha muszáj lenne.

Az ördög a részletekben lakozik

És bennünk is, hisz meg lettünk fertőzve a vírussal, ami milliók halálát okozta, de bennünk táptalajra talált. A vírusnak köszönhetően mindenféle emberfeletti erő birtokába jutottunk. Ezen erők fejleszthetők lesznek a játék során EP-ből, vagyis Evolution Points-okból, ami nem más, mint az XP PROTOTÍPUSA. Ilyen pontot mindenféle manőver után kapunk, például, ha egy küldetést sikeresen teljesítünk, vagy csak őrült módjára gyilkolásszuk azon létformákat, amik szembekerülnek rettentő haragunkkal.

Olyan különleges képességekhez jutottunk alapból, mint az óriási ugrás, vagy az extra gyors futás, amiket szintén fejleszthetünk. Fegyverünk mi magunk leszünk, így emberek által gyártott alkalmatosságokra nem lesz szükségünk, viszont az EP-ből mindenféle jóságokat vehetünk, amiket a tömegek pusztítása érdekében meg is kell tennünk. Saját kedvencem a jobb karunkból formálható hatalmas kard, amivel egyszerűen élvezetes a zombikat halomra ölni. Ezen kívül lehet még ostor kezünk, kalapács öklünk, és sok más is.

PT_2_high_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A játék java részét a földön töltjük majd, de a stuff vitális része, hogy megtanuljunk a házak tetején, a levegőben közlekedni, mivel Alex minden további nélkül felmászik a 600 emeletes házakra, illetve gond nélkül „repüli” át a házak közötti több tíz méteres távolságokat is. Ezen utazási forma segítségével olyan sebességgel tudunk haladni, hogy a hétköznapi zombik, illetve gyalogbusszal közlekedő katonák nem tudnak minket utolérni. Mindösszesen két ellenfél típussal lesz majd igazán komoly gondunk, az egyik a fertőzöttektől a ’hunter’ típusú szörnyeteg (és variánsai), a másik pedig a katonák oldaláról a helikopterek (illetve néha a tankok). Mindkettő roppant veszélyes tud lenni, hogyha nem figyelünk oda, hova ugrunk éppen.

A játék a gyilkolás, rombolás szempontjából abszolút meglepett. Megszoktam már, hogy úgy próbálják nehezíteni a játékokat, hogy a legegyszerűbb ellenbe is több ütés kell. Itt nincs így! A zombikat, katonákat, kommandósokat egy ütésből apríthatjuk fel, ezáltal a patakokban ömlő ellenségek hentelése kifejezetten élvezetessé válik. Az X-Men Wolverine: Origins-ben pont az nem tetszett, hogy a legegyszerűbb közkatonát sem tudtuk elintézni még kombóval sem rögtön, pedig szupererősek voltunk, és hatalmas penge állt ki a kezünkből…"

prototype-20090408055043927_640w_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

prototype-2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

prototype18napmulvavalamitortennifog_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=j0OBm8PT6OA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PFjqFjiGoTs
http://www.youtube.com/watch?v=hrkAiOYnRbQ

Moderátor
11 éve
Ha már kontrolcékontrolvézel egy cikket, a forrást odaírhatnád, mert ha mi nem is, más megkúrhat emiatt :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Hallod ezt megvetted cd-ben vagy letöltötted?
Mert énis néztem már róla pár vidit de csak a játék készítői magyaráztak el róla mindent.
«1...2223242526...69»