«1...2122232425...69» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Én, az egyetlen, és utánozhatatlan TheStrynox. XDXD
Amúgy nekem mindegy, habár nekem most semmi cuccom nincs, maximum a /alt-omban. :D
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
11 éve
Én meg ezt a játékot akarom mindenképp a legnehezebb fokozaton végigvinni elsőnek :P

Felhasználó
11 éve
Max Payne <3

Felhasználó
11 éve
Az egeremmel vagy a játékkal lehet a baj?
Ha minecraftozok kb 2-3 block kiütés/lerakásonként(van amikor 1 után is ) beadja a kurzort,és ez marhára idegesít. megpróbáltam kihúzni és bedugni az egeret de ugyanúgy folytatja.
Pls segítsetek!
special_banner.php?Makosdio&Klanom:%20-GCS-%20GCS%20%20&59258%20kill!&Helyezes:1280.

Felhasználó
11 éve
A játékkal biztos nincs baj, szóval valami más kavar be neked.
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
11 éve
Torchlight 2. Az új Diablom :D

Felhasználó
11 éve
Diablo. :D 1.05 közeledtével úgy éreztem tegnapelőtt, hogy érdemes visszanéznem, fel is húztam egy DH-t. Most Inferno Act III-at járom. :D

Felhasználó
11 éve
Burnout. Nagyon sokat játszottam/játszok vele és az egyik kedvencem.
Hivatalosan is Minecraft kocka vagyok! :P
twi_bop_by_blackgryph0n-d4s9y6l.gif

Moderátor
11 éve
Star Wars Battlefront 2.PS2-n játszom vele,lényegében hasonlít egy battlefield-star wars kombinációra.Vannak kizárólag földi,és kizárólag légi (esetünkben űri) csaták.2-2 csapat van: Birodalom-Lázadók,Droidok-Klónok.A játékban 6+2 kaszt van a játékba:assault,anti tank,sniper,engneer,office,special,ezek voltak a földiek illetve az űr béli pályákon megtalálható még a pilot és a marine.A járművek is változóak:lehetnek gyors,ámde gyenge speederek,a már erősebb kategóriát képviselő tankok és lépegetők,illetve a lassú,de igen erős nehéz lépegetők,ezekből kettő van (ezek pedig a Geonosison,és a Hoth-on).A légi csatákban négyféle hajó áll rendelkezésünkre:vadászgép,bombázó,elfogó vadász (ezek gyengék,és lassúak.egyedül arra jók amire valók:ellenséges vadászokat kiszedni az ellenség hajójának neki menni egy ilyennel kész őrültség),zászlós hajó (ez is egy spawn pont,vagyis ha átjut az ellen hajójára,akkor oda is spawnolhatnak embereink).3 játék mód van:terület foglalós,zászló lopós,illetve hunt,az-az vadászat.Itt általában az adott pálya "őslakóival" és az egy adott csapat embereivel (általában mesterlövészeivel) lehetünk.Ezek az őslakók lehetnek wookie-k,jawák,tusken riderek,sőt még ewookok is.A játékot játszhatjuk sztori módban(a klón háborútól a Birodalom győzelméig),bolygó foglalós módban illetve kedvünk szerint össze is állíthatunk egy saját küldetés sort.Egyenlőre ennyi.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
11 éve
* Hogyha Mos Eisley-ben, vadászat módban játszol, akkor a játékban szinte az összes "special" karakter ("Hősök" és "Gonosztevők" néven) harcol egymás ellen. Fellelhető itt a filmből (szinte) az összes jelentékeny Jedi (Hiányolom innen Plo Koom-ot, a Kel Dor fajhoz tartozó Jedi-mestert, aki történetesen a kedvenc film- és rajzfilmbeli szereplőm) és Sith, továbbá a fejvadászok (Jango- és Boba Fett) és a film egyéb főszereplői (Han Solo, Leia hercegnő, Chewbacca, stb.). Ebben a "módban" nincs "special" karakter, 180 pontig kell ölni (1 ölés-1 pont), az összes karakter bármikor használható, ha egy ellenőrző-ponthoz érünk vagy meghalunk. A csapatok közt is szabadon választhatunk ilyenkor, minden hátrányos következmény nélkül. Érdekes jelenség lehet a filmet ismerők és szeretők, amikor Darth Vader Anakin Skywalker, vagy éppen Jango Fett Boba Fett oldalán harcol. Én speciel e-miatt a pálya miatt szoktam még néha játszani.
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"
«1...2122232425...69»