«1...2324252627...41» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
rohadt sokan, akik már látták mindet, fogalmuk sincs a sorrendről úgyhogy bustad:)

Felhasználó
10 éve
Honnan szedted te ezt az információt? Miért is lenne a 3. után az összes előrébb a történetben, mint maga a 3.?

Felhasználó
10 éve
mert a hatodik rész végén van egy előzetes a kövi részből, amiben meghal az egyik szereplő, aki a négyben, az ötben meg a hatban szerepel. és a tesómmal nem értettük mivan ezért megkerestük a neten és megtaláltuk, hogy hogy is van az igazi sorrend. és ez biztos igaz, mert máshogy nem szerepelhetett volna a 4-5-6-ban, ha a 3-ban felrobban, és a másik bizonyíték meg hogy az 5-6-ban elmondja hogy el akar menni Tokióba, és a 3-as címe Tokio Drift - Tokiói hajsza, ami azt jelenti hogy bármily meglepő is, de Tokióba játszódik, és ő van benne. remélem érthető volt

Felhasználó
10 éve
A halálos iram 5-6ban Dwayne 'The Rock' Jonhson az 1etlen pozitívum.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Szerintem meg Paul Walker az egyetlen aki tud egy normális szintet hozni. Rockyt meg hagyjad már, ennyi erővel a 12 menet a legjobb film mert SzuerpCena a főszereplő a kettőben pedig Orton lesz.
.

Felhasználó
10 éve
Skorpiókirály

2012

ÉS A LEGJOBB MIND KÖZÜL: A Keresztapa *.*
"A győzelem szív kérdése, csak jó helyen kell lennie." :)
5422.gif" ; border

136827685929698749.gif

[img][/img]getbanner.php?n=Az M82A1 ura%

"The Best There Is, the Best There Was, the Best There Ever Will"
143759383937623529.gif

Felhasználó
10 éve
Undisputed 3- Nézétek meg mert egy rohadt jóó film ;)
QE4VWEtvAwMCXlocEAVR
QE4VWEtvAwMCXlocEwVR
QE4VWEtvAwMCXlocEgVR
QE4VCUtvAwMCXlIbEgVR
QE4VCUtvAwMCXlIbFQVR
QBZGXUtvAwMCBA5EQwVQ

Felhasználó
10 éve
A rajtaütés, angolul The Raid: Redemption
Eszméletlenül jó akció film, olyat amit ténylegesen akció filmnek neveznék, és nem csak egy elcsépelt Hollywoodi szarnak. Nincsenek túlzottan is fizikailag képtelen jelenetek (bár mondjuk egy-két embernek kibaszott nagy állóképessége van, de hát az kell is ide), nincsen belerondítva mindenhol slow mo-val, és egyéb baromságok. Rohadt jól bemutatja az ember az ember ellen harcot, pörgős, és látványos is az egész, sőt egyes kivégzések Mortal Combatba illőek szvsz. Az egyetlen talán hátránynak felhozható dolog a filmben, hogy szinte csak egy alap történet van, és nem igazán megy bele bármibe is, de ezért cserébe 1,5 óra akció tölti meg a filmet. Ha valaki kedveli a műfajt, akkor mindenképp érdemes megnéznie, mert ténylegesen nem sok minőségi akció filmet tudnék fel sorolni a Kill Bill-en kívül, de szerintem ez a film bőven ott van. Ezt alátámasztja az is, hogy 7,6-os értékelése van IMDB-n ami bőven jó ahhoz képest, hogy ismeretlen rendező, ismeretlen színészek, kevés pénzzel alkották meg nekünk ezt.

Legutóbb szerkesztve PonEE-EEE által


Felhasználó
10 éve
Most láttam Moziban a Szemfényvesztőket, rohadt jó film.
Nézzétek meg!:D
"Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."

Felhasználó
10 éve
a kedvenceim simpsons, family guy, south park, vasember3, batman felemelkedés, 007 filmek,szállító ennyi
amúgy 23 vok
«1...2324252627...41»