Felhasználó
|
rohadt sokan, akik már látták mindet, fogalmuk sincs a sorrendről úgyhogy bustad:)
|
Felhasználó
|
Honnan szedted te ezt az információt? Miért is lenne a 3. után az összes előrébb a történetben, mint maga a 3.?
|
Felhasználó
|
mert a hatodik rész végén van egy előzetes a kövi részből, amiben meghal az egyik szereplő, aki a négyben, az ötben meg a hatban szerepel. és a tesómmal nem értettük mivan ezért megkerestük a neten és megtaláltuk, hogy hogy is van az igazi sorrend. és ez biztos igaz, mert máshogy nem szerepelhetett volna a 4-5-6-ban, ha a 3-ban felrobban, és a másik bizonyíték meg hogy az 5-6-ban elmondja hogy el akar menni Tokióba, és a 3-as címe Tokio Drift - Tokiói hajsza, ami azt jelenti hogy bármily meglepő is, de Tokióba játszódik, és ő van benne. remélem érthető volt
|
Felhasználó
|
A halálos iram 5-6ban Dwayne 'The Rock' Jonhson az 1etlen pozitívum.
Szabeszt fórummoderátornak!
|
Felhasználó
|
Szerintem meg Paul Walker az egyetlen aki tud egy normális szintet hozni. Rockyt meg hagyjad már, ennyi erővel a 12 menet a legjobb film mert SzuerpCena a főszereplő a kettőben pedig Orton lesz.
.
|
Felhasználó
|
Skorpiókirály
2012 ÉS A LEGJOBB MIND KÖZÜL: A Keresztapa *.* |
Felhasználó
|
Undisputed 3- Nézétek meg mert egy rohadt jóó film
|
Felhasználó
|
A rajtaütés, angolul The Raid: Redemption
Eszméletlenül jó akció film, olyat amit ténylegesen akció filmnek neveznék, és nem csak egy elcsépelt Hollywoodi szarnak. Nincsenek túlzottan is fizikailag képtelen jelenetek (bár mondjuk egy-két embernek kibaszott nagy állóképessége van, de hát az kell is ide), nincsen belerondítva mindenhol slow mo-val, és egyéb baromságok. Rohadt jól bemutatja az ember az ember ellen harcot, pörgős, és látványos is az egész, sőt egyes kivégzések Mortal Combatba illőek szvsz. Az egyetlen talán hátránynak felhozható dolog a filmben, hogy szinte csak egy alap történet van, és nem igazán megy bele bármibe is, de ezért cserébe 1,5 óra akció tölti meg a filmet. Ha valaki kedveli a műfajt, akkor mindenképp érdemes megnéznie, mert ténylegesen nem sok minőségi akció filmet tudnék fel sorolni a Kill Bill-en kívül, de szerintem ez a film bőven ott van. Ezt alátámasztja az is, hogy 7,6-os értékelése van IMDB-n ami bőven jó ahhoz képest, hogy ismeretlen rendező, ismeretlen színészek, kevés pénzzel alkották meg nekünk ezt. Legutóbb szerkesztve PonEE-EEE által |
Felhasználó
|
Most láttam Moziban a Szemfényvesztőket, rohadt jó film.
Nézzétek meg! "Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."
|
Felhasználó
|
a kedvenceim simpsons, family guy, south park, vasember3, batman felemelkedés, 007 filmek,szállító ennyi
amúgy 23 vok
|
Idézet