«1...2526272829...41» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Felhőatlaszt valaki látta/emlészik rá? Ki szeretném valakivel tárgyalni, mert nagyon összevissza van és érthetetlen először...

Felhasználó
10 éve
The Wrestler
Sima klasszikus, bár a sok szűk látókörű marha(mint niklo) nem képes értékelni, mert csak az érzi át igazán ennek a filmnek a hangulatát, aki a pro-wrestling rabja. Sajnálom azokat, akik nem tudják értékelni ezt a remekművet, de hát magukra vessenek.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Rajongóknak jelezném, hogy Szigony ma fogja feltenni a HIMYM 9/1-t magyar felirattal.
http://nezzsorozatokat.info/?s=5&&e=27985

Felhasználó
10 éve
The Purge
Amikor a horror és az amerikai nyálas filmstílus egyesül... felbecsülhetetlen. Meg ne nézze senki se, csak időpazarlás.

Felhasználó
10 éve
A jövő a multé.
Egy olyan emberről szól aki születése óta képes két percet a jövőjébe nézni, de egy nap sokkal előrébb lát, méghozzá egy lányt aki számára a nagy ő lehet.
Találkozik vele és különféle akciós kalandokba keverednek.
A végén egy váratlan fordulat lepi meg a nézőt.

Felhasználó
10 éve
Élek halok a zombis filmek-ért és tudom ajánlani az új: Z Világháborút
Meg hát a jólbevált Zombie Land-et és a WalkingDead-et ;)
"Én sem foglak dédelgetni ha mindenki kitagad."

Felhasználó
10 éve
Nem pont film, de a mentalista évad nyitója, vmi kibaszott nagy lett. Azt tudni lehetett, h ebben az évadban már kifejezetten Red Johnra fognak fókuszálni, de egy ilyen nyitány után nem tudom, h fogok tudni várni szerdáig. Apropó, elindult a revolution 2. évadja is, annak se volt rossz az évadnyitója, bár a zárójelenetnek eléggé bullshit szaga van. És jövő vasárnap ugye Walking dead. :P
Szabeszt fórummoderátornak!

Elit
10 éve
http://www.youtube.com/watch?v=mGdQZkQFqBM

Tegnap megnéztem a moziban. Hát, a hideg kiráz még most is, ha rá gondolok, főleg, hogy este néztük. Ajánlom mindenkinek egyébként jó film, csak en nagyon egyél, mielőtt megnézed. :)

Felhasználó
10 éve


Tegnap néztem másodszorra xd Nagyon durva film, mindenkinek ajánlom.

QE4VWEtvAwMCXlocEAVR
QE4VWEtvAwMCXlocEwVR
QE4VWEtvAwMCXlocEgVR
QE4VCUtvAwMCXlIbEgVR
QE4VCUtvAwMCXlIbFQVR
QBZGXUtvAwMCBA5EQwVQ

Felhasználó
10 éve
Az ötlet valóban egyedi, de ettől a film még pocsék marad. Horrornak kellene lennie, e helyett az érzelmek kaptak főszerepet. A gyerek egyáltalán nem hibáztatható, hiszen még csak 12 éves, mit tud ő az egészről, ő egy hülye gyerek, minek értelmesnek tanítani. Beenged a 20000 halott közül egyet, mert juj, miért kell meghalnia. Természetesen még akkor se képes felfogni a helyzetet, amikor fegyvert fognak rájuk, az anyuka is megsajnálja az idegent, mert ő se képes megérteni, hogy mindenképpen bejönnek a támadók, és mindenkit megölnek. Természetesen az apukát sem érdekli a családja, még ha ennek az ellenkezőjét is mondja, és persze hogy harcolni fog, pedig totálisan kilátástalan. Hogyan bújjunk el a pincében: mindent tegyük meg azért, hogy magunkra tereljük a támadók figyelmét. Nagyszerű. E mellé persze még jön az átlagos amerikai film stílus. Ennyi minden egy horror filmbe sok. Sokkal jobbakat találni nála.
Az ötlethez: felesleges. A bűnözőket ugyan miért érdekelné, hogy melyik nap gyilkolnak? Ha én meg akarok ölni valakit barbár módra, akkor nem fogok azért egy évet várni, és még csak legkevésbé sem fog érdekelni, hogy törvényes-e amit csinálok, vagy se. Nem igen lenne kevesebb a bűnözések száma. A film is pont ezt bizonyítja. A támadók csak szórakozásból gyilkolnak. A mai világban ilyet aligha találni az egész Amerika területén, sőt, átlagosságban most is ugyan annyi bűnözés ér egy családot, mint egy ilyen világban. A gyilkosságot és a bolti rablást pedig nem kellene egy szintbe sorolni. És különben is... Megölöm a szerelmem apját, csak mert nem engedi, hogy megdugjam a csajt? Nagyszerű logika.

Legutóbb szerkesztve kléni által

«1...2526272829...41»