«1234» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Hello BeerDeer vagyok 13 éves. A játékot 2009 nyarán kezdtem, a 2.0 nyitóeventje után. Azóta sok névvel megfordultam a játékban, elég sokszor abbahagytam, de valahogy mindig visszatértem. Nagy mániám a bicózás a bilentyűzet ütögetése, a sorozat nézés (HIMYM, vagy magyar nevén Így Jártam Anyátokkal), ömm igen, a tanulás is (új suli->jobb suli) ezen kívül 5 éve úszok és harmonikázok. Tatabányán lakok, gyerekkori barátom és szomszédom mutatta a játékot, most Fluffy néven ismeretes. Két testvérem van, egy 20 éves bátyám és egy 7 éves öcsém. Talán összvissz 2009 óta egy 5 klánban voltam, azokból is úgy estem ki, hogy feloszlott, vagy magát a játékot hagytam abba. 4-es 5-ös tanuló vagyok, és tavaj szeptember óta az Árpád Gimnázium böcsös tanulója. Elég sokszor próbálkoztam a videózással, nagy mániámmá is vált azóta. Remélhetőleg ez lesz az utolsó karakterem itt, és szándékozok több évig veletek maradni. Régen ismeretes voltam Sztálingrád, Sumo, StupiDestroyer neveken. Ezeken kívül ilyen noname karaktereim voltak, elvégre is nincsen nagyon olyan nicknevem ami mellet kitartottam volna.
Köszönöm a figyelmet, remélem érdekes olvasnivaló voltam :D.
BeerDeer_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
11 éve
Sziasztok. Stieber Levente vagyok, szombathelyi lakos. A szombathelyi Neumann János Általános Iskolában töltöm napjaim 4-5 óráját. Utána pedig vagy edzésre, vagy meccsre megyek, de akad olyan nap is hogy egyikem sincs, szóval itthon maradok.:D Kedvenc ételem a hús, azon belül pedig leginkább a Gyros.:3 Kedvenc italom pedig a víz, és a jeges tea :D. 2000-ben születtem, bár a legtöbben azt hiszik hogy 14-15 éves vagyok...:D Pedig idén októberbe leszek 13. A Stickmant '08-ban kezdtem, de körülbelül 2 hónapig játszottam. Kihagytam 2 évet, majd újra elkezdtem játszani. Volt egy klán, a Super_Killer_Stickman_Warfare, S.K.S.W. , melynek tagja voltam fél évig, de mikor oszlott, Exile megalapította a Szuperhős klánt, amibe szintén benne voltam néhány hónapig, de ez is feloszlott. Ekkor váratlanul eltűntem. De 7 hónapja újra felbukkantam, és azóta aktív vagyok. Klánjaim ezek voltak, amire emlékszem: Kockák, SKSW, Szuperhős, HSPC, [TIM]. Most ha elkezdetek csodálkozni a hspc-n, megmagyarázom :D Zero trollkodásból felvett és fél perc múlva rá kirúgott.>< 20.000 killem volt nullázás előtt, most pedig - névváltásokat nem számítva - van 5.000 körül. Nem vagyok kocka, de inaktív se. Olyan pont normális. Az elmúlt 7 hónapban sok új barátra tettem szert, és a régiek is megmaradtak. Sajnos egy-kettőt el is vesztettem... Dehát ez van, ezt kell szeretni. Mikor bekerültem a [TIM]-be, megfogadtam, ha valaha is kikerülök innen, biztos hogy nem kilépéssel. 2012.December 26-án kerültem be és azóta is büszke tagja vagyok e remek klánnak.:)

Felhasználó
10 éve
Ahoy!

Csonka Péter-nek hívnak és szeretek stickmanozni. Amúgy Szigethalmon lakom, a skype nevem: csonka.peti1 ;)
A stickman-el 3 éve játszok, szeretek Battlefieldezni, UberStrikézni, Counterstrikézni, ééés őő Terrariázni, és minecraftozni.

Legutóbb szerkesztve Missh által

avatar.jpg

Felhasználó
10 éve
A nevem olaszlaw (lehet dávid is).
16.11.2001-ben születtem.
2009-ben kezdtem el a játékot az infoteremben.
Alig voltunk fenn de a haverokkal elvoltunk.
Nos,sokan ismernek (a régi játékosok talán) :)
Magamrol csak annyit hogy nagyon szerettem chatelni meg egyszer elhoztam a D-napot ott a pantheon vegen gun vs tech volt.
2010 tavaszan ha jol emlekszem beleptem a GCS klanba ami nekem nagyon tetszett nem csak azert mert a baratom csinalta a klant hanem azert,mert jo volt a hangulat. :)
Nos en mar nagyon de nagyon ritkan vagyok fennt stickmanen inkabb nezem az oldalt.

Hat koszonom hogy elolvastad :)



Felhasználó
9 éve
De rég írtak ide.. :) :3

Magamról bővebben: Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is. Gyalog, mert nem jár busz, a biciklimet ellopták.
Szeretek bulizni. Általános iskolában voltam a farsangon. Nyertem, egy első helyezett jelmeztortát, mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhában. Kedvenc állatom az ebihal, aminek már van lába, csak az a baj, hogy
nehéz sétáltatni. Amióta az egyik egyetemen felújítás van, azóta járok egyetemre is. Takarítani.
Nagyon szeretem a zenét. Kedvenc számom a 69. Volt már már kapcsolatom is, 7 évig jártam valakivel, csak neki nem szólt
senki. Megviselt a szakítás. Nagyon érzékeny vagyok, a múltkor például rám esett egy gerenda és majdnem sírtam.
Kedvenc filmem címét nem tudom, de egy szakállas fehér karatézós csávó lever, lelő, leszúr, megfojt, lerúg (zömében fordulatból) mindenki­t. A címét azért nem tudom, mert a szomszéd nem az
elejétől vette fel. Ha lesz nálam áram, akkor veszek TV-t. Addig valóságshow-t nézek, mert egy befőttes üvegbe beraktam 3 csótányt. Nagyon érdekes.
Ha valakinek esetleg eme szerénységem tetszetős , privát üzenet formájában jelezze érdeklődését!
Ideálom: Legyen meg az összes végtagja. Ne legyen több foga, mint nekem ( 5 db ), mert az ciki lenne.
Legyen erős, bírja a hideget és a szúnyogcsípést. Vannak pókok is. Örülnék, ha sportos lenne, mert sok a kutya a környéken és nagyon jól céloz a csősz. Legyen házias, szeresse a zsíros kenyeret hagymával
vagy hagyma nélkül. Eheti zsír nélkül is. Más nincs.
Szeresse az állatokat. Etetni, kiganézni stb. Szeresse a friss levegőt. Tanyán csak az van. Legyen ápolt. Sajnos hamar elfertőződnek nálunk a sebek. Szeresse a természetet, mert
a tetőt már eltüzeltem, de látszanak a csillagok, ezzel együtt sajnos beesik az eső is. A hóról nem is beszélve. Legyen odaadó, mert nekem nincs pénzem és remélem,hogy neki lesz!

(no de nehogy komolyan vegyedééé :p )

Felhasználó
9 éve
Cső.
Dávid wok, igazából először Jóska lettem volna, de mégse, becenevem Kapi.15 éve hozott anyám világra Budapesten.Utána elköltöztem Tiszaújvárosba, mert miért is ne?Ott egy köcsög kocka voltam, utána lett egy jó barátom, ezért abbahagytam a kockulást.Mamám utája őket sose értettem miért, anyám meg elviseli őket.Most jelenleg Németországba élek, mert egyszer anyám beültetett egy kocsiba és ide hozott.2 hónaponta járok haza 40ezer ftomba kerül, de anya fizeti.Olyankor mindig hazamegyek a barátaimhoz akiket utál mamám és lemegyek velük drogozni, cigizni és alkoholizálni.Utána elmegyek a barátnőmhöz, felcsinálom és visszajövök németbe.Sose értem hogy miért jöttem ki.Amióta kint vagyok megváltoztam, többet szoktam verni, a barátaimat is szoktam néha...Egy napom annyi hogy elmegyek suliba hazajövök, és gépezek egésznap mert egy büdös kocka vagyok, ez megy mindennap..a német osztály társaim félnek tőlem mert magyar vagyok, nem tudom miért...meg néha lekurváznak szó szerint magyarul..:)
Asszem nagyjából ennyit kell tudni magamról..
ui: anya egyszer megvert mert kidobtam a virágját az ablakon, és a macska is megkarmolt, azóta is rejtély miért volt..:(
«1234»