«1234» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Sziasztok!
Én Szabó Zoltán vagyok általános iskolás tanuló,8.b osztályos.
Szeretem a Stickman Warfare FPS játékot.Néha azt gondolom, hogy én vagyok a legjobb és leszólok mindenkit, de tudom hogy mert a játék tab menüjébe 1. vagyok attól nem vagyok az oldalon is és nincs jogom másokat lenézni.Voltak veszekedéseim játékosokkal de aztán minden megoldódott.Volt már néhány klánom:-GCS-(a gun csapat),-LIKE- (a stickman lájkolói),[-WSE-](a világbéke harcosai) és a jelenlegi klánom a -HUN-(a magyar állampolgárok).Tulajdonképpen 2 éve játszom a játékot más-más nevken, de mostmár SZÁSA néven láthattok.Tudom ez okot ad rá ha felmérgelitek magam rám vagy csak poénból elkezditek:Ellopták az oroszok a tankot benne volt a kombinált fogóm.....Ezt végképp nem szertem és ha van rá mód ne mondjátok.Szoktam modokat csinálni(de szerintem hiányzik valami).
Aki velem egy suliba jár és barátom:bebe2000.
Nos ennyi lenne a bemutatkozásom.Sziasztok! ;)
Jó játékot :)
Day 1.

Felhasználó
12 éve
Úgy döntöttem bemutatkozom a stickman népének :D
A becses nevem Tóth Tivadar,99'-ben vízöntő horoszkóppal születtem Tatabányán,ami Komárom-Esztergom megyében található.A mindennapjaimat Tatán élem pár km-re Tatabányától.Az iskolám,Tata város tanulmányilag legelismertebb iskolája,a Vasza.ry János általános iskolája.Magyarból kiváló,osztály 'legjobbja' vagyok.Versenyeken is részt vettem, volt amikor városiból megyeibe, megyeiből országos versenyre kerültem.Szabadidőmben ha számítógépezek akkor leginkább stickmanezek,de szeretek rajzolni,futkározni( :D ),néha-néha kis noteszbe írok egy 'magamféle' 4-5 oldalas mesét,vígjáték féle filmszövegeket írkálok...és foglalkozom a magyar nyelvtannal,irodalommal.Ezeken kívűl nagyon sokatfocizok,kosárlabdázom,atlétika edzésekre járok,biciklizek.Az atlétikával kapcsolatban távolugrásból,medicin labda hajításból,kislabda hajításból,maraton futásokból is jeleskedem.
Na jó ezekből elég írok pár sort a stickmanes életemből:
2010 júliusában kezdtem a játékot,kezdettől fogva CocaColaBoy néven ismerkedem a játékkal,bár már eléggé kiismertem szerintem.
Eddigi klánjaim: első 1-2 hetemben klánnélküli voltam de aztán egy R6 nevű klánba léptem de két nappal rá jelentkezést írtam a -SpeedHunter- klánjába.Fel is vettek 1014 killemmel.2-3 hónapot el is töltöttem ott.De aztán sajnos feloszlott,de a -SpeedHunter- tagjaival azóta is tartjuk a kapcsolatot és egyre jobban ismerjük egymást.Pár példa a -SpeedHunter- tagjaiból: Sunny,Gabi,vanbence,Gladibeni,BEni98,KingKill,Semic,HUN841,és persze én.Hirtelen ennyi jutott az eszembe,elnézést attól akit kihagytam.A klánokra visszatérve, a -SpeedHunter- után a -[H.G]- klánjába kerültem.Megismertem sok tagot,de hirtelen most csak 2 embert tudnék mondani (55andris,KillerHUN).Bezony inaktív voltam fél évig és mire eszembe jutott : 'hiányzik a stickman' a -[H.G]- feloszlott.Most az Egoisták klánjában töltöm az időmet ,rövidebben az [E]-ben.Megvagyok a klán tagjaival,és jól el tudunk beszélgetni.
Röviden ennyit a klánokról.

ZENE:
A kedvenceim a metal,rock,de van néhány olyan zene is ami nyugisabb vagy diszkósítva van.
Mostani kedvencem a: Green Day-Holiday című zenéje.De vannak hardok is mint pl : Alestorm,Korpiklaani,Black Veil Brides,stb...Ezeken kívül apukám nagyon jó táncos,oklevéllel,sok éremmel,és az ő nagy kedvence : MJ (Michael Jackson).MJ zenéi közül sok bejön nálam de van ami nagyon nem érdekel...
SZÁMÍTÓGÉP:
Már a bemutatkozásom elején írtam pár dolgot a számítógéppel kapcsolatban.Azokon kívül,régen szerettem metin2-ni de mostanra már nagyon megutáltam mind1ik fajtáját.Az utolssó amit abbahagytam az a valkyrie metin2. 95. szinten járok 1.1 miliárd pénzzel (yang).Nagyon nem érdekel az sem már 1 héten maximum 3szor fellépek akkor is max 45 percre.CS,WoW,Minecraft és egyéb játékokat nem próbáltam még ki,de nagyon dicsérik őket,ezért a végére szeretném hagyni a letöltésüket.Egy kocka haverom becsalt egy 'egeres,sajtgyűjtős' játékba.Eléggé megtetszett,igaz,hogy a koromhoz képest kicsit dedós az egér meg ilyenek...Nagyon el voltam vele (ezzel a játékkal játszottam amikor fél évre abbahagytam a stickmant)sikerült belépnem a en.transformice.com játékban elérnem azt a nagy sikert,hogy a legjobb magyar klánban szerepelhettem.(ugyanis a játék angol. lásd: EN.transformice.com).De sajna feltörték az accountom és azonnal ott hagytam a játékot.Amikor feltörtek már visszatértem a stickmanre.Kb. 1 hónapja tértem vissza,azóta 39k killről sikerült 44k ra felemelnem a killeim pontszámát.Azóta is ezt játszom és hálát adok az [E] klánnak,hogy fél évig inaktív voltam, és ez ellenére bent maradhattam a klánban.Mostanában azért vagyok olyan sokat fent,mert szeretném a klánnak visszaszerezni azt a pontszámot amit fél év alatt kihagytam.
Köszönöm h elolvastad ezt a kis fogalmazást.
Béke veletek, Cola lépett!(vissza a stickmanre :D)

Felhasználó
12 éve
Hááj Mindenki!

A tisztességes nevem Szemler Ábel 8.a-s tanuló. Szeretek gépezni TV-t nézni de nem mindig csak tunyulok a monitorok előtt gyakran focizok kézilabda egyzésekre járok mint kapus és néha még versenyekre is elmegyek. A gépen a kedvenc játékom a Stickman Warfare nem is igazán magáért a játékért hanem az itteni közösségért imádom. Kedvenc fegyverem az MPG amivel gyakran vezetem a játékbeli listát, egyébként minden mással béna vagyok. A játékot több mint fél éve ismertem meg egy barátom ajánlásával aki 1 hétig játszotta. :D Éppen akkor kezdtem el játszani amikor valami gebasz volt a rendszerrel és nem tudtam bejelentkezni az accountommal így a régi eredményeim semmit sem érnek. A játékot 2 hete kezdtem újra azóta megőrülök érte egyre több barátot szerzek akiktől próbálok tanulni. Az 1v1 eket is leteszteltem eddig 2 eredményem született mindkettő warrior12-től és mind a kettő vesztes csata volt a számomra. Akit érdekel az eredmény az keressen meg levélben :D Örülök ha elolvastátok :D

Szép játékot! BioBaB

Felhasználó
12 éve
Jó napot kívánok!
A nevem Lampert Milán 7-edikes.2008-ban kezdtem el játszani a SMWF nevű játékkal mint Milan1025.Egy ideig nem játszottam(arra nem emlékszem miért)amikor újra elkezdtem VOLNA játszani kiderült ,hogy a karakteremet törölték.Ekkor újra regisztráltam mint AntiN00B.
Most így 2011 végén sajnos AntiN00B néven de még játszom!
Ennyi lett volna AntiN00B lélép!
"Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi."
George Jean Nathan

Felhasználó
12 éve
Csá all
Én csak az X-MODot csináltam :( .
Amúgy 2008-ba a reaktor után keztem a 2.0.1esnél .
Aztán csak balszerencse 2009-ben abbahagytam és amikor újrakeztem
Beleestem az új weboldalba szóval még 1 év 2010 szeptemder 20.-án végre nyomtam már .
Ennyi volt.
By ALL

NO COMMENT

Felhasználó
12 éve
Sziasztok!
A teljes nevem Németh Kristóf Marcell (ebből ered az NKristi). Szeretem ha nem kell semmit se csinálnom. Vagy gépezek vagy tévézek (a Comedy Central a kedvencem azon belül mint Oli is mondta az Így jártam anyátokkal és Barney a kedvencem :) meg a My Name is Earl is nagy kedvencem de a Jim szerint a világ még jobb legalábbis véleményem szerint :) :) :) :) :)). A stickmanre kb 1 vagy másfél éve bukkantam rá (a legnagyobb ellenségemmel jártam haza busszal és sokat dumált a stickmanről :)). De kb. egy fél évre kiestem és most újra vagyok. :) Mostanában mindig lever valami (nátha, megfázás a vírus :S :S :S). De lényegében jó a játék. :)
Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktörlődet. Mozgó ablaktörlő alá nem lehet betenni a büntetőcédulát.
Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC –ajtó melyik oldalán várakozol!
Ki korán kell keveset alszik.
Az éttermek dohányzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák!

Adminisztrátor
12 éve
Sziasztok!
Mérő Bálint vagyok, régi admin, mostanában inkább csak moderátor, illetve a versenyt szervezem... A verseny kapcsán jutottam el ide a fórumra, lehet, hogy a végén itt ragadok újra :D (Már nincs olyan sok bug, így merem is használni xD) Tudni kell rólam, hogy nem szeretek sokat olvasni, így ha túl sok a spam és az off, akkor egyszerűen átlapozom a hozzászólásokat :D Kedvenc sorozatom az Így jártam anyátokkal... Mégis mi más? :D Találkoz(z)unk a verseny döntőjén! ;)

Felhasználó
12 éve
Koltay Attila vagyok Szombathelyről. Sokaknak gondolom megváltozott rólam a véleménye, és nem szeretném ha tévhitben élnétek ugyanaz vagyok aki voltam talán kicsit megkomolyodva. Mindig felléptem az oldalra de csak nemrég vettem észre, hogy gyakorlatilag bármennyire is akartam volna, nem vagyok a tagja az [M] klánnak, így aztán minden további nélkül megalapítottam a régi -FirePower-t, amely újult erővel vág bele a dolgokba, immáron véglegesen. Tudom sokan ezt furcsának fogják tartani, nem érdekel, ha egyedül is már ott maradok a régi klánomban, sok sikert kívánva a Mortalsnak. Holnap töltöm be a 16. életévemet, kedvenc sportom a foci, és a lányok.. :D. Szabadidőmben minél többet vagyok a barátaimmal, barátnőimmel talán ezért is nem jut időm ilyesmire. Facebook-on mindenki megtalál, nem szeretnék unalmas lenni. Aki valamit szeretne tőlem, beszélgetni stb..., az írjon rám face-n, vagy skype-on (koltaskype) ott válaszolok minden ezzel kapcsolatos kérdésetekre is. További jó estét!
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
12 éve
Sziasztok a nevem Hidvégi András Szabolcs. 12 éves vagyok Budapesten születem 11.12-edikén. A játékot 2009-ben mutatta be egy barátom nagyon tetszett és állandóan játszottam, de nem voltam regisztrálva. 2011 szeptemberében regisztráltam sok klánban voltam és megérte mert meg találtam az igazit a VipeR-t. Stickmanon kívül imádom azokat a játékokat amit a Rockstar Games ad ki, amit utálok a játékban ha 5 másodpercenként kérdezik kinek kell klán,azokat akiket ha lelövik azt mondják hátba láma,és utálom az öntelt játékosokat. nadjából ennyi további sok killeket kívánok bb
Hello mr hindle!Vagy ahogy a korházban szólítják....zep!

Felhasználó
12 éve
Sziasztok,Barnának hívnak 13 éves vagyok és Ajkai:P
Mostanság sokat vagyok fönnt de a jegyeim ehez kapcsolatosan elfogadható xĐ

Eddig nagyon sok klánban volt dolgom de ez más tészta és csak remélni tudom,hogy bevesztek:)

Amit a stickmanról tapasztaltam azt nehéz kifejezni olyan sok és jó dolog,hogy hihetetlen:)

Lassan 1 éve vagyok itt de nem panaszkodtam még,mert egyszerűen tökéletes itt minden:)

Szeretnék a Mortals tagja lenni,és remélem,hogy bevesztek....

Üdv:Mortals és Müzleee voltam xD
«1234»