«1234» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Itt lehet bemutatkozni egymásnak.
getbanner.php?n=KCSK

Tyuk!

Felhasználó
12 éve
Réges régen talán 2008-ban kezdtem a stickman warfare-al játszani. Akkoriban csak ritkán infó órákon játszottunk ezzel a játékkal osztálytársaimmal bár máshogy nem is lehetett, mert akkor csak 1-2 játékos volt néha a szerón. Aztán 2 évre abbahagytam majd 2010 nyarán újra kezdtem. Sok klánban voltam jelen akkoriban. Aztán megint abbahagytam, mert rájöttem, hogy elveszi az életemet ez a játék még 2010 őszén. És most májusban megint újra kezdtem volna, ha lett volna szerver és honlap, de nem volt. Így vártam.
Közben az újraregisztrálásal próbálkoztam sikertelenül.
2 hónapig bénáztam, de végül sikerült valahogyan.Azt máig sem tudom ki csinálta meg nekem.

getbanner.php?n=KCSK

Tyuk!

Felhasználó
12 éve
Sziasztok
Karsay Csanád vagyok Székesfehérváron lakok :)
2éve kezdtem játszani, 1 évet kihagytam, de most újra aktív vagyok.
A legelső klánomat (a T.D.T t) újraalapítottam, én voltam a klán első tagja (még 100 killem volt amikor ferikegh felvett :) ) Legtöbször LAWozok ez a kedvenc fegyverem, szerintem jól is tudok vele bánni :)
www.facebook.com/Buszos97
Üdv! :)

Moderátor
12 éve
Ahoy!
Teljes nevemen Falvai Olivér vagyok, 17 éves, Pesti lakos. A játékra még úgy 4 éve találtam rá, travian fórumon, azt hiszem Calmarius aláírásában. Az még a játéknak eléggé a kezdete volt, a számozás 1.02-nél járt csak még :) Azóta csináltam én itt sok mindent, voltam alltime 2. (kb. 24.000 ponttal), kaptam a Pantheonban szobrot érte (lol), voltam a (-PRO-), az -MH- tagja is, majd megalapítottam a [TIM]-et, ami tavaly nyár óta csak simán [M], egybeolvadva az akkori Firepower-el. Pár segítővel mi csináltuk az OModot, Bolinttal a KlánBázist, és az utóbbi fél évben klénivel ezt az oldalt :)
Szabadidőmben, ha gép előtt ülök, grafikával, és webfejlesztéssel foglalkozom, amúgy szeretek barátokkal lógni, olvasni, sétálni, és bicajozni, sorozatot nézni (nagy kedvenc az Így jártam anyátokkal), és szinte mindig szól valami zene a közelemben. Ja igen, egy blogot is vezetek.
El tudtok érni itt az oldalon, Google+-on, vagy Twitteren. Facebookon is, de ott nem jelölök vissza akárkit.

Felhasználó
12 éve
Hellosztok!
1éve keztem el játszani és rá őár honapra meguntam de aztán megint megkedveltem

Felhasználó
12 éve
Sziasztok!

A polgári nevem Káldy Kristóf, 13 éves múltam fevruárban. Győrben születtem és ott élek jelenleg is. Az iskolám nem a "legpengébb", de én jól érzem magam benne. A Stickmant 1-2 éve mutatta zugman(aki nemmelesleg az unokatesóm:D). Akkor játszottam vele 2-3 hónapot, majd elromlott a számítógépem. Miután megjavították, elfelejtettem letölteni a Stickmant, ezért csak idén kezdtem el újra játszani-új accountal-. Azóta 'sok' barátom lett, és szépen gyűjtöm a killeket is! Hát ennyi lennék én!:D

Felhasználó
12 éve
Sziasztok!


A becsületes nevem Szabó László. 1995. március 2-án születtem Békésen délkelet Magyarországon (Viharsarok). A Gorsium Művészeti Szakközép Iskolába járok grafika, festő szakra. Most megyek 11.-be 10.-be sikerült letennem földrajz tantárgyból a középfokú érettségit. 11.-be meg majd történelemmel fogom folytatni, ha engedik akkor magyarból is. A Stickmannal 2008.-ba ismerkedtem meg. Leó akkor még az osztálytársam volt, és elkezdett játszani, meg kb. mindenki az osztályomból, és hát én is elkezdtem. Első klánom valami JEDI volt, akkor még csak egy hete játszottam. Majd egy komolyabb klánba az akkor Mancsi-által alapított [-Fear_Lords]-ba kerültem be. De elment abból a klánból, és mikor Leó újra alapította a -|H.S.P.C.|--t, felajánlott itt egy szerepet. Véleményem szerint sok szerepet játszottam a két klánnak az összeolvadásába. Miután Leó kilépett a klánból, átadta Zoleenak a vezetést, de én "megszereztem", és azóta itt vagyok, és itt is fogok maradni. Bár az utóbbi pár évbe nem játszok Stickmannal, de még szoktam néha-néha feljárkálni killelni. Inkább CS-zek, DoD:S-ozok, vagy CSS-ezek.
Elérhetőségeim.: Facebook: http://www.facebook.com/lac111
MSN: szabo-laci-95@hotmail.com
SKYPE: lala.wok.
STEAM: LaLaWoKK666

Felhasználó
12 éve
Üdv!!!
Rozmán Milán vagyok, a becenevemen Menyus.
10 éves vagyok, (mintha senki sem tudná) szeptember 7.-én leszek 11.
A stickmant 5 hónapja kezdtem, akkor még player néven.
Marcius vége körül beregisztráltam a fórumra, rá 16 napra bannoltak 200 napra :( . Aztán a nincsszeró miatt leléptem a stickről, amikor meg megjelent az új oldal, ezért 1 hónappal ezelőtt beregisztráltam, de a nyári szünet miatt csak részletesen tudtam játszani. Vasárnap szereztem meg az 1000. killem, aki Player lett.
Amikor regisztráltam, utána 1-2 nappal beléptem a GCS-be. Majdnem 1 hónapot töltöttem ott, utána ennek a hónapnak az elsején beléptem a nagy múltú Bűntanya klánba, ahol jelenleg is vagyok.
Na, ennyi volt rólam.
Elismert láma és volt hszhunter!
lakilenckilenc-by én

Felhasználó
12 éve
.

Legutóbb szerkesztve Snacarus által


Moderátor
12 éve
Kéne +1 gomb a fórumra, olyan jók ezek a bemutatkozások :)
«1234»