|
Felhasználó
|
![]() ![]() ![]() Valami ilyesmi lenne. (plusz fedezékek, hordó stb) A textúra nekem nem nagyon tetszik, lehet rajtuk segíteni, vagy cserélni kell őket? Persze xd majd megduglak xdd
|
|
Adminisztrátor
|
Vedd nagyobbra a texturakat az biztos, kicsit nagyok a deszkalapok szerintem. Illetve picit dolgozz azon, hogy illeszkednek egymashoz a lapok. Pl ha az osszekoto hidak fel lennenek fuggeszve, vagy ha csak deszkalapok, akkor ne egyenesen menjenek bele a masik modellbe, hanem fekudjenek rajta. Szoval ranezesre lehessen megmondani, hogy epul fel a dolog.
![]() Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
![]() |
|
Felhasználó
|
A harmadik képen a sötétebbik deszkalap az 4 elemből áll, a világos meg 1 nagyból.
Illetve picit dolgozz azon, hogy illeszkednek egymashoz a lapok. Pl ha az osszekoto hidak fel lennenek fuggeszve, vagy ha csak deszkalapok, akkor ne egyenesen menjenek bele a masik modellbe, hanem fekudjenek rajta. Szoval ranezesre lehessen megmondani, hogy epul fel a dolog.
![]() Persze xd majd megduglak xdd
|
|
Adminisztrátor
|
![]() Remelem kb latszik mi akar lenni, MSPaint ftw. +A bekarikazott reszen a deszka vastagsaga ami sztem sok, de a tavolabbi olyant elnezve lehet jo. Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
![]() |
|
Felhasználó
|
Tudna valaki anyánlani (ingyenes) képernyöfényképező programot?
|
|
Adminisztrátor
|
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
![]() |
|
Felhasználó
|
Köszönöm szépen.
|
|
Felhasználó
|
Ne erőltesd már ezt az egész homoszexualitás dolgot, elsőre se volt vicces, hiába rakod oda az "XD-t".
Ezért miért kellett büntetőpontot kapnia? Mit sértett meg? |
|
Adminisztrátor
|
Ezért miért kellett büntetőpontot kapnia? Mit sértett meg?
Netikett ne legyel idegesito pontjat. Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
![]() |
|
Felhasználó
|
Én márpedig odaírtam, hogy azért, hogy megszerezzük a Precíziós margarétaspermienspriccenobergruppenführer rangot, de mind1. :I
Legutóbb szerkesztve Emerald13 által |
Idézet