Kalandpark 2.1

Készítő: Hector Értékelés:
1133
572 Feltöltve: 12 éve Frissítve: 8 éve Verzió 2.9.2 Letöltve: 10544
Értékeld a modot! Plusz! vagy Mínusz!
Awarestor
Találtam egy nagy bugot,mikor kivittem a teleport a vízbe dob ki nem a pálya végére abba a szobába!
megatron11
K RÁLY FRISÍVE VAN
kléni
Eddig sem akadályozott meg semmi, hogy kipróbáld.
[B]ale*
ezaz végre kipróbálhatim :)
Hector
Frissítveee
FearlessHero
2.1.4??:d
kléni
Gratulálok. Miért kéne mind a 30-at kipróbálni? Ha pedig tudnám, melyikkel jó, miért ne írnám ki? Ha akarsz játszani vele, találd ki, melyik verzió volt az aktuális 2011 végén, és próbáld rá. Vagy újítsd fel a modot az aktuális verzióra. Vagy kérd meg Hectort, ami kétlem, hogy sikeres lenne.
kléni
Próbáld ki. Nem véletlenül nincs kiírva.
kléni
Mivel nem a mostani verzióval működik.
FearlessHero
nekem nem engedi elinditani "sajnos...." valami ien ablakot dob ki..és ledob játékrol
A Kalandpark sorozat 2. részének felújított része. Van egy új akadály, normáis vége a pályának. És persze a mai verzióval futtatható.

Kalandpark 2: A könyvtár
Park of Adventure 2: The Library
A fa tetejéről kalandorunk meglátta merre kell folytatnia az útját. A könyvtárba. Csak a pincén keresztül sikerült bejutnia. Az épület teljesen elhagyatott volt, minden korhadt, leszakadt. Kalandorunk óriási bátorsággal felmászott a könyvtár tetejébe, deszkákon ugrálva, peremeken mászkálva, lácokon egyensúlyozva. Ezután egy második kihívás várta. Egy hatalmas végeláthatatlan labirintusba érkezett. Először majdnem belesett egy gödörbe, de végül hosszú idő múlva megtalálta a kivezető utat.

FONTOS
1.A letöltött zip fájl kitömörítve sem futtatható, BE KELL MÁSOLNI EGY FELTELEPÍTETT STICKMAN JÁTÉKBA, felülírni a meglevő fájlokat.