Felhasználó
10 éve
Ez a téma csak arra lenne, hogy ha valakinek van egy sztoryja amit szívesen megoszt velünk, vagy egy általa készített dolog, vagy tárgy amit szívesen megmutatna, ide kirakhatja. Aki meg olyan buzgólelkű, a másik dolgait még 10-es skálán is értékelheti. Nem tudom mennyire jó ötlet, nekem ez jutott eszembe. :D

Legutóbb szerkesztve tavaszitekercs által.

"What would an AI know about freedom, and free will?"

Felhasználó
10 éve

Legutóbb szerkesztve Compton által.

Felhasználó
10 éve
Stunt, ki is nyírtál ezzel a sztorival ;D ;D ;D 10/10

Nade... Hogy én se maradjak ki... Egy elég rövid, ám számunkra vicces sztorival jönnék.

Nemrég, kb 4 hónapja beírattak engem egy angoltanárhoz. Egy fiatal, 18 éves csajsziról van szó. Gyakoroltuk a present continous leckét, és az volt a feladat, hogy egy kép alapján kell elmondani hogy ki mit csinál. Focizó gyerekek voltak az egyik képen. Gondoltam magamban: "Akkor They're soccing" ami "Tej re szokking" lenne kimondva. Eddig nincs is gond. De aztán megszólaltam: "Thej re száking" Ami mint tudjuk, már azt jelenti hogy ők szopnak. Nem tudom hogy ti hogy vagytok ezzel, de mi meghaltunk ezen. Másfél percig mindkettőnkre extrém röhögés tört rá. :D

Legutóbb szerkesztve tavaszitekercs által.

"What would an AI know about freedom, and free will?"

Felhasználó
10 éve

Legutóbb szerkesztve Compton által.

Felhasználó
10 éve
Fél éve voltam egy évzáró szülinapi bulin a belvárosban vittem magammal kemény 1000Ft-ot (mondom magamban ebből nem fogunk bebaszni) megyünk az ivolda felé a haverjaimmal erre találok a földön egy TÍZEZREST! Nah hát már ez megalapozta a hangulatunkat...persze meg hívtam belőle mindenkit. Utána már egész jó állapotban voltunk, tudni kell rólam, hogy részegen beszólok minden idegen csajnak az utcán meg félmesztelenül rohangálok (mondjuk a villamoson rám szóltak, hogy fel kéne venni) szóval később a Margitszigeten kötöttünk ki ahol találtunk egy kidőlt közlekedési táblát amit vittünk magunkkal (but why?). Az egyik haverom belekerült a Dunába mai napig nem tudjuk hogy. Én utána akartam menni "segíteni" de a többiek nem engedték. Szegénynek szarrá ment a telefonja. Olyan hajnali 4 re haza is értem a nigger csajszi osztálytársammal és 6kor kellhettem is mert 10 óra közösségi munkára kellett mennem a tűzoltókkal a Hungaroringre ahol azért szerencsére volt ingyen sör, fagyi, melegétel, Red Bull, palacsinta, jégkása stb. :)

Legutóbb szerkesztve Zwack által.

Csak pozitívan!

Felhasználó
8 éve
Mai alkotásom: :D

v6etvtygxj5pxuy2cule.jpg

Legutóbb szerkesztve Iceberg által.