«1...45678»

Felhasználó
10 éve
Sosem volt hagyománya nálunk ennek. Jelenleg pedig pont annyira halott ez a klán is, mint a játék.
Teljesen, nem tudom, mit lehetne kezdeni ezzel a játékkal amugy!
Max 17 játékos egyszerre van fennt, de még akkor is laggol a egész! :(
49j59y2hrls53fgqyx9l.jpg

Felhasználó
10 éve
Gyengébb gépnél laggol csak, igazából nagy pályához kevés a játékos.

Felhasználó
10 éve
Nem is ez a tizenhét zavar engem, mert végülis elég volna, viszont nagyon el kell találni a napszakot, amikor vannak is fent annyian. Most már hála az égnek egymáshoz közel pakolják az embereket ezen a nagy pályán, így nem kell keresgélni a másikat. Engem még ami nagyon zavar, azok az állandó frissítések, melyek et régen még könnyű volt telepíteni, de már hosszú hónapok óta nagyon macerás lett. Hol nem indul el a játék utána, hol pedig apró pici ablakos lesz. Meg lehet csinálni, de havi rendszerességgel ezzel nincs nagyon kedvem vele foglalkozni.

Legutóbb szerkesztve Időjós által.

újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
10 éve
Hát, nekem könnyű letölteni, de bonyolult lett ez az egész.
Lényeg, hogy ebből a játékból sajnos semmi nem lesz, kivéve, ha lenne valaki olyan, hogy összebeszél egy videóssal, vagy valahol reklámozni, de hát ezek nem fognak megvalósulni, mert nem foglalkoznak ezzel...
49j59y2hrls53fgqyx9l.jpg

Felhasználó
10 éve
Sziasztok ! Most sikerült picit visszatérnem a játékba. Nincsenek végre telepítési problémáim, és időm is sokkal több lett. Úgy látom hogy a pályán is maradt még élet. Két új klánmeghívót kaptam az első nap, de még nem kezdtem velük semmit. Ti vagytok az én csapatom. Remélem, hogy még aktívak.
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
10 éve
Vissza akarsz jönni?

Felhasználó
10 éve
Vissza akarsz jönni?
Köszöntem :-)
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
7 éve
FC-sek páran feljövünk holnap kedd délután 18 órakor és szeretnénk hívni még minél több Sticket hogy felpezsdüljön már ismét egy kicsit az élet a szigeten! Fegyvert mindenki hozzon magával!
SnowFlake
( Írtam róla eseményt is de lehet van olyan aki csak a fórumot látogatja de még is szívesen látnánk! )
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif
«1...45678»