Felhasználó
|
Akkor csak sört
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Te alkesz
|
Felhasználó
|
Megosztom akkor veletek
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Akkor csak sört
Megnyugodtam. |
Felhasználó
|
Mennyi kell?
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Mind.xddd
|
Felhasználó
|
Sziasztok!
Dala Bencének hívnak és az én multym *TheCOOLEST* (2 nap múlva [N]ick lesz a neve). A Teskándi SE-be futballozok és 15 leszek. Sokat stickezek ezzel az accal most kezdtem el és heti 300-400 kill t csinálok a másik karimmal Coolal heti 700 a hét elején nem voltam. Kedvenc fegyvereim: m8&mpg 4x lett meg a wicked remélem többször is meglesz ... egyenlőre ennyi de ha felvesztek bátran kérdezzetek amit csak akartok Üdv: Oscar* |
Felhasználó
|
Sziasztok!
Dala Bencének hívnak és az én multym *TheCOOLEST* (2 nap múlva [N]ick lesz a neve). A Teskándi SE-be futballozok és 15 leszek. Sokat stickezek ezzel az accal most kezdtem el és heti 300-400 kill t csinálok a másik karimmal Coolal heti 700 a hét elején nem voltam. Kedvenc fegyvereim: m8&mpg 4x lett meg a wicked remélem többször is meglesz ... egyenlőre ennyi de ha felvesztek bátran kérdezzetek amit csak akartok Üdv: Oscar* Ha ez egy TGF akar lenni, akkor kérlek használd az oldal által nyújtott lehetőségeket és a TGF rendszert. |
Felhasználó
|
Ha ez egy TGF akar lenni, akkor kérlek használd az oldal által nyújtott lehetőségeket és a TGF rendszert.
|
Felhasználó
|
nincs 500 killem de 1 héten belül lesz
Ha meglesz az 500 jelentkezz ott! Addig is átgondoljuk. |
Idézet