«1...1617181920...28»

Felhasználó
11 éve
BSG: Nem.
coffee*: Figyelj, ez nem vicc, ha szeretnél tag lenni, akkor vegyed a fáradtságot és írj egy jelentkezést. Egyébként viccnek elmenne.


Felhasználó
11 éve
coffee*: neked már úgyis mindegy, ezért kapsz egy IGENt. ;)
BSG: Passz.
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
egyetértek az előzőekkel, nem.

Felhasználó
11 éve
Jó, tudom.:D It was a funny prank. ;D

Felhasználó
11 éve
no. No everywhere.
'
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
Jó, tudom.:D It was a funny prank. ;D
Van bazmeg egy szép anyanyelved, használd azt..
3415044.png

Felhasználó
11 éve
Van bazmeg egy szép anyanyelved, használd azt..
Csak azért mondja mert nem tud angolul, mert németet tanul de pssszt.

Felhasználó
11 éve
Kedves FirePower klán!

Szeretnék jelentkezni a klánotokba mert elég erős csapatnak bizonyultok. Régen Tektonik_Killer néven játszottam de egy időre abbahagytam és újra regisztráltam SheRR néven. 14 éves vagyok márciusban leszek 15 jelenleg Győrben élek. A szabadidőmben általában stickezek, rajzolok, zenét hallgatok. Az értelmi szintem azért megvan. Nem szoktam magam felhúzni játékokon főleg nem azért mert 10 éves kis gyerekek irnak hülyeségeket. Annyira ismert nem vagyok de sokmindenkit ismerek főleg régebbi és magasabb killszámú játékosokat. Általában naponta fel szoktam menni de ahogy az időm engedi. Nem vagyok az a fajta ember aki megunja a klánját 3 nap után és akkor fogja magát kilép. Stickben általában GUN vagyok és M8-al és MP5-el szoktam lenni ha esetleg TECH vagyok MPG-vel, NOOB-al vagy x72-vel killelek. Hát magamrol ennyit tudnék most remélem szerencsém lesz és bekerülök hozzátok. A klánból ismerem JumpeRt, Koltát nem annyira és *ThePower*t is láttam már.
Üdv.: SheRR

1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
Úgy döntöttem, jelentkezek.

Likai Gergő a becsületes nevem, Bélapáton élek élek, és ott is tanulok. Az úr 1996. évének 2. hónapjának 6. napján születtem Celldömölkön. Szeretek focizni, modellezni (nagykár hogy nem tudok ), gépezni, a haverokkal lógni. Ezen kívül bicajozok, görkörizok. A játékkal nem rég óta játszom, a fórumon április tájékán regisztráltam magam. Komoly a szándékom a klánba kerüléshez és meg szeretném lelni azt a klánt, amiben jó ideig lehetek. Ezen kívül szeretnék tagja lenni egy jó, összetartó, aktív közösségnek. Killjeim száma jelen pillanatban 11544. Igen tudom, ez egy kicsit kevés. De szeretném minél hamarabb behozni, hogy teljeskörűen megfeleljek az elvárásoknak. Az anyázásról és többi negatív dolgot művelni nem szokásom, sőt! A jelenlegi klánom is azért van hogy felhívjam a figyelmet erre! Ha bekerülök szeretném ha a klán nem is de az elvek megmaradnának. Eddigi klánjaim:
.s Még a low korszakomban volt, de jól éreztem magam. Egy időben voltam vezér is, és azon a héten 1. voltunk hetiben. Még ma is tisztelem Olit, Koltát pedig személyesen is ismerem. (sajnos ) Ezen kívül volt pár saját klán, de egyik se hozta meg a kívánt sikert.
Sajnos igazán sokat játszani csak szünetben és hétvégéken tudok, ugyanis számomra a tanulás fontosabb mint a játék. A fegyverszakértelemről annyit, hogy igazán a TECH-ben érzem jól magam, mint low qvados. Imádom ezt hallgatni: "te nárcis low kvados" Tehát ott tartottam hogy legjobban a Quadro nevű fegyvert kezelem. Gyors, masszív, halálos. Ezen kívül MPG-t is szeretem. NOOB-al nem szoktam játszani. X72-t is szeretem de csak ha unatkozok, akkor játszok vele. Teches rekordjaim: MPG-vel 18-as Godlike, quadro-val 29-es godlike, NOOB-al 9-es Dominating, X72-vel 7-es Rampage. A gun fegyverekről csak annyit hogy a LAW-ot és az M8-at kezelem a legjobban. Egy kis érdekesség: M8-al szereztem meg életem első wickedjét ráadásul 55-öst. A klánból ismerem személyesen azokat akik voltak találkozón, de ezt már említettem. Elérhető vagyok Skypon, MSN-en itt, e-mailen, travianon, xfire-n, és myvipen, iwiw-en, fészen. Kedvenc számítógépes játékaim: CoD sorozat, SW, AoE III, LoL.
Skype: vathy.szilard
X: hellshothun
MSN: csak közkívánatra ha nagyon kell.

Remélem a killjeim ellenére kapok egy esélyt, számomra már az is sokat jelentene. Ha valamit még meg akarsz tudni rólam, nyugodtan kérdezhettek! Remélem mindent beleírtam.
Köszönöm hogy végigolvastad ezt a kis fogalmazást!
Üdvözlettel:
[SavedGames]

NO.

Legutóbb szerkesztve Skyline által.


Felhasználó
11 éve
Egy kérdés te ennem honnan ismersz személyesen, és ez miért sajnos?
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png
«1...1617181920...28»