«1...1415161718...28»

Felhasználó
11 éve
R:e:n:i:i sziv.ec.ske
3415044.png

Felhasználó
11 éve
úristeen úristeen köszönöm köszönöm :$ ♥

Legutóbb szerkesztve the_void által.


Felhasználó
11 éve
iWeaPonZ jelentkezése:
Üdvözlet FirePower!

Ma úgy döntöttem,hogy leadom a jelentkezésemet.

Magamról: Becses nevem Alföldi Péter, de csak szólítsatok Alfinak.Debrecenben élek már 14 éve.Kedvenc hobbim, igazábol mindenbe belekóstolok, de a foci kosár ami igazán érdekel.Az Árpád Vezér Általános iskolába járok 4 mas tanulo vagyok.Szabadidőmben a barátaimmal vagyok, de gépezni is szoktam.Magamrol ennyi most jöjjön a stickman.

Stickmanről: Már egy ideje itt vagyok, igazábol 2,5 éve játszok, volt egy régi accom is de azzal már nem foglalkozok a neve kelkáposzta .Lehet, hogy ismerős, lehet hogy nem.Egy pár napja nevet változtattam mert nem tetszett.Napi killeim 300-900 között szokott lenni tudom egy kicsit kockának tünik de a klánnak is kellenek a killek és nekem is.Egy páran lownak tartanak de szerintem nem vagyok az nem tom, h mit hisztek de ez van.Régi klánom a Maffia ,Kamukaze,Elme nem vagyok klánvándorlo csak pár tag idegesitett.A Maffia pedig inaktiv lett. A játékba, ha köszönni akartok akkor Wep-nek szolitsatok.
A klánbol Powert ismerem leginkább vele voltam a Maffiába.
Ezzel be is fejeztem mondani valómat remélem meggyőzött.

Előre is köszi!
iWeaPonZ
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
Igent adok. :D

Felhasználó
11 éve
baszott nagy nem, remélem nem vesszük fel, mert pisztolyt dúgok a seggembe.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
kurva nagy nem.
3415044.png

Felhasználó
11 éve
No. Nein. Nem.

Felhasználó
11 éve
SavedGames jelentkezése:

Tisztelt -FP- Tagok, úgy döntöttem, hogy jelentkezem! (:
A nevem Csőgér Botond (Botiika). 13 éves vagyok és Őrbottyánban élek, Budapesttől kb. 30 km-re. 2012. valahanyadikán regisztráltam, előtte unalomból öltem. A regisztrációt követően pár hétre rá abbahagytam, mert nem foglalkoztatott annyira. Aztán később visszatértem. Célom az, hogy 2013. Március 6-ig meg legyen a 20K, amire elég jó kilátásaim vannak. Mostanában napi egy órát tudok számítógép elő ülni. Mivel szakítottam internetes szenvedélyemmel, a neveldével, 100%-osan tudok teljesíteni itt napi szinten. Szabadidőmben CSS kódot írok. Ez egy stíluskód, ami holnapok kinézetét formálja. Rengeteg karakterből áll és csak akkor láthatjuk színesnek, ha feltesszük az adott honlapra. Ehhez hexa színkódot használok, amit elég jól ismerek. A klánból sajnos csak Lama-t és Kolta-t ismerem.. Inkább Tech vagyok, de ha abba a csapatba, ahol én vagyok "túlerő"' van, szeretek átállni és így nagyobb a kihívás. Techbe vagy Quadrooval, vagy Mpg-vel vagyok. Gunba pedig MP5A3-mal. A játékon had ne soroljam tovább. Szeretnék profi játékos lenni és bekerülni az -FP-be. Eddig 19.274 killt öltem, de feltett szándékom min. 100.000 killt ölni. Szeretném ha elfogadnának és tisztelnének a többiek. Köszönöm, hogy elolvastátok a jelentkezésem. Dönthettek akárhogy én elfogadom.
Köszönöm.

Hát én erre dobok egy igent.

Legutóbb szerkesztve Kolta által.

1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
Nekem kicsit rövid... de felőlem gyere

Felhasználó
11 éve
Viszont az eddigi klánjaidról nem esett szó, arra azért kíváncsi lennék!
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png
«1...1415161718...28»