«1...1213141516...28»

Felhasználó
11 éve
Na korod ellenére, elég értelmesnek tűnsz, de én nem szavaznék döntsenek a többiek. :)
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
Na mindegy akkor.
Azért köszönöm a lehetőséget!!
Minek irjak ide? Úgysem fogja senki sem elolvasni! Amúgy is hasztalan.

Felhasználó
11 éve
okok meglesz ;)

▒█░▒█ █░░█ █▀▀█ █▀▀▄ █▀▀▀ █░░█ ▒█▀▀▀█
▒█▀▀█ █░░█ █▄▄█ █░░█ █░▀█ █▀▀█ ▒█░░▒█
▒█░▒█ ░▀▀▀ ▀░░▀ ▀░░▀ ▀▀▀▀ ▀░░▀ ▒█▄▄▄█

Felhasználó
11 éve
Annyi már tetszik hogy kedven fegyver az pipa én részemben de nem tudom nem akarlak megbántani de vannak ám kisebb jó klánok is :D de majd a többiek döntenek :)
Hi My Name is DxDominik.! And i show you today in this video how break a melone ..xD
-FP-.png

I<3SAO :3
forum_cucckombo_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
11 éve
Hello Balázs vagyok ami a nevemböl is kiderül .
Nem vagyok klánvándor ! Egy olyan klánt keresek mint ez!
Persze most sorolhatnám hogy mien az ideális klán pl: napiszinten erős öszetartó. Nagyon aktiv vagyok mostanában napi 100kill-t biztosan szerzek .A stickmant kb 1 éve kezdtem . A 0 ázás ota ismét nekilendültem a játéknak . Nem vagyok la99er igy nemtudnék ártani a klán jóhirének ! Forumon is nagyon aktiv vok látom ez a klán lett a nap klánja ehez a cimhez gratulálok. Nem szoktam káromkodni . Az egyetlen akit ki nem álhatok az a Rözike . 5000 napos tiltást kaptam 1 klánkeresésért . Na szoval remélem mihamarabb eljut ez a levél és felvesztek kimaradt infok 1 kol3 éves vas megyében lakom . Nagyon preciz vagyok koltával meg sok emberel a klánbol találkoztam és meggyözött a stilusuk a játék inteligenciájuk
tiszteletel: bolfanbalazs

Még egy jelentkező, csak hogy ne unatkozzatok! Részemről ez most nem, de ettől függetlenül szimpatikus vagy meg minden, de még vagyunk 15-en rajtam kívül. :)
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
HuanghO.: Egyenlőre, tartózkodom.

Bolfan.: Bocs de nem.

Felhasználó
11 éve
HuanghO: Tartózkodom.
3415044.png

Felhasználó
11 éve
Üdvözletem tisztelt FirePower klántagok!

Máma leadom jelentkezésemet-e csodás klánhoz.

Magamról:

Szalai Bence vagyok Mosonmagyaróváron élek, 13éves vagyok és a Móra Ferenc általános iskolába járok.Tanulok ezért nem tudok annyi killt lőni csak nagyritkán.Sok jó jegyem van de rosszabb is de az a jó, hogyha a saláta vegyes.Kedvenc hobbim jelenleg az országúti kerékpározás versenyszerűen nyomom nap mint nap.Előzőleg lövészetre, judora. focira és atlétika edzésekre jártam.Mára már annyira szeretek sportolni, hogy el is felejtkezek a tanulásról.
Belső tulajdonságaim pl.: (ezzel nem akarok dicsekedni, hogy aztán én vagyok Arnold Schwarzenegger) erős és kigyúrt vagyok, az iskolában a kevésbé normális emberek odaszólnak nekem, hogy mi van gyerek mi a f@szt(<-ellnézést a szóért) akarsz én erre mindig azt mondom én nem vagyok emberileg nulla és tovább megyek na szóval bátor is vagyok.Általában vidám vagyok addig amíg fel nem hergelnek és azután angyalból ördög lesz belőlem.DE azért nem vagyok brutál.

Stickman:

A játékot 1,5 évvel ezelőtt ismertem meg az egyik osztálytársam által akkor egy olyan 5hónapot játszottam és abbahagytam.Most BSG hívására tértem vissza 8hónapja és azóta aktív vagyok az oldalon és a játékban is.Nullázás előtt 10649 killem volt.Utána 690kill amivel a top8 helyre kerültem, de sajna nem ez volt az utolsó nullázás így ugye bekövetkezett még egy ahol barna13-al és a többiekkel nem tudtam tartani a tempót.Jelenleg valami 13000killem van legalábbis a körül.
Napi rekord killem mégy csak 803 volt.De én azért erre is büszke vagyok.

Nagyon régóta szeretnék bekerülni a klánba és beismerem eléggé sokszor jelentkeztem a klánba de ha egy szuper közösség kell ne mondj le róla soha próbálkozni kell.Számomra így van ez.Hát van 1 barátom a klánban Csaba192.
Vele én jóban vagyok nem tudom, hogy mit gondol rólam de én kedvelem.Ezzel a klánnal is úgy vagyok, hogy örökös tag lennék tudom tudom sokszor sokan mondogatják de még is kilépnek.Én nem így vagyok az annyi szent.

Elérhetőségeim:
Facebook: Bence Szalai
Freemail: emzal@freemail.hu
Skype: jumpii

Előre is köszönöm tisztelettel: JumpeR!


IGEN!
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
IGEN! 10 karakter.

Felhasználó
11 éve
IGEN
(10 kari)
«1...1213141516...28»