«1...56789...22»

Felhasználó
10 éve
Szabi ha kell én tudok dumálni kingel ha kell .
Veteran player since 2010.

Felhasználó
10 éve
Csa itt lenni

Unstopaabble?xd

Legutóbb szerkesztve Cash_made_me által.


Felhasználó
10 éve
Koszonom az igeneket mindenkitol es Kingnek hogy bevett:D

Legutóbb szerkesztve Cash_made_me által.


Felhasználó
10 éve
King nemadtál rangot :(

Legutóbb szerkesztve Cash_made_me által.

Veteran player since 2010.

Felhasználó
10 éve
Üdv ! :D

Felhasználó
10 éve
Tiszteletem nektek [E] Klántagok !

Sok más emberhez hasonlóan Én is régóta keresem a megfelelő klánt, de eddig nem jártam sikerrel egyéb személyi okokból.

Jómagam a Stickman Warfare-val lassan 3 éve ismerkedtem meg, természetesen egy iskolai Ismerősömnél.. Azóta 'megszállottja'vagyok. Tisztában vagyok sok dologgal a játékkal szemben, és ez szerintem fontos, hogy ha jól szeretnénk elhelyezkedni. Az összes fegyvert elfogadhatóan tudom kezelni, az MPG terápiát Júliusban kezdtem el. Azóta sokat fejlődtem használatában. Másik testhezálló fegyver az MP5. Eddigi klánjaim:Marlboro, Star_of_Shot, THE_HUNTERS, Marlboro, Guardians_of_demons. Kicsit bántó volt leírni, hisz olyan mintha klánvándor lennék, de ez nem igaz. Csak kerestem a megfelelő helyet. Remélem köztetek megtalálom az igazi önmagam.

Reális életem:
Nagy Dominik vagyok, egy 13 éves Pest Megyei srác. Szeretem a barátaim itt és a való életben is, imádok hülyülni, és még jobban nevetni, szeretem az extrém sportokat. Az SMWF-en kívül egy komoly hobbim van. A Úszás. Nagyon sok dolgot kellett tanulnom. Nagyon változatos élményekkel teli szép éveket éltem vele együtt. Komoly szinten úszok. Sokat gépezek sajnos, de részben emiatt játszok a Stick-kel, ami szerintem nem gond. Kocka nem vagyok, csak aktív. Imádom a zenéket, és igazából mindent meghallgatok, mert mindig megnyugtat, vagy felemel, vagy amiben szeretném, hogy segítsem a lelkemnek.

Elérhetőségeim:

Skype:domi0576

Facebook: Az még nincs

Ha valami kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel.

Be is fejezném jelentkezésem. Köszönöm a lehetőséget.

Üdvözlettel:Domi05!

Legutóbb szerkesztve Domi05 által.

..

Felhasználó
10 éve
Sajnos sok klánod volt 1hónap alatt. Én tartózkodok

Felhasználó
10 éve
Egyértelmű NEM!!!!!!!!!!!!!!444!négy4négy!!!
sok klánod volt 1 hónap alatt ,ahóz képest hogy 1 hónapja játszol eléggé kevés killed van pedig állításod szerint te aktív vagy ...
Veteran player since 2010.

Felhasználó
10 éve
Nincs is tgf XD
adrenaline addict



Felhasználó
10 éve
Üdv Egoisták.
Felvétel reményében írom, ezt a jelit.
Fodor Ricsinek hívnak, 15 éves srác vagyok. 1998-04-29.-én születtem Kalocsán. Kalocsát, pontosabban környékét még a mai napig sem hagytam el. Itt élek 15 éve, egy tanyán. Nem sokan vannak a közelembe, de akik itt vannak, haverok s elvagyok velük nap -mint nap. Nem unom őket, benne vagyok minden hülyeségbe. Már amiket itt a semmi közepén lehet csinálni. Hobbim a foci és a tánc.(Néptánc) Mindkét elfoglaltságot egy időbe kezdtem, azt hiszem.
Az általános iskola 8. osztályát végeztem el az idén, így mehetek tovább. A tervem, hogy katona leszek. Ezért is Szolnok-on tanulok tovább. Ott lehúzom a hátralévő éveket. Egy éretségivel szeretnék zárni, mellyel mehetek tiszti suliba. Onnantól már egyszerű lesz. Már amennyire.
Tehát 7 éve űzöm mind2-t, ezalatt az idő alatt megtanultam rengeteg 'tánclépést', focihoz pedig irgalmatlan sok cselt. Mégis hátvéd ként remekelek inkább.
A játékot 11 hónapja(nemsokára egy éve) kezdtem. Eleinte Player-ként toltam, aztán regisztráltam. Azóta aktív vagyok. Mind az oldalon, mind a játékban. Sajnos a játékban laggolok, amivel elég sok embernek okozok fejfájást. Nem tudok vele mit csinálni, mert nem épp egy gazdag családban élek. Na mindegy, ebben nem merülök jobban bele. Játéktudásom, közel sincs oOveRPoWerED-éhez, de anélkül is boldogulok...
Kedvenc fegyvereim, azt mpg illetve az mp5. Ha esetleg mással láttok, akkor gyakorlok.
1v1-ekben nem igazán jeleskedem, mint azt a profilomon is láthatjátok! Persze, ha kíváncsiak vagytok a játékbeli stílusomra, hívjatok 1v1-re nyugodtan!
Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy miért épp ide szeretnék csatlakozni, miért nem egy top10-es klánba. Ez egyszerű, itt látok egy olyan "magot", ami összetart. + még jófejek a tagok. Már amelyikőjükkel volt alkalmam beszélni. Remélem elnyerem tetszéseteket, és közétek tartozhatok.
Ennyi lenne a jelentkezésem, ha bármi kérdésetek lenne, PM-ben, vagy akár a forumotok valamelyik topicában tegyétek fel, szívesen válaszolok rá!
Ha érdekelne valakit skype-om: rics0022
Facebook: Szólj és jelöllek!
E-mail-t mondok, ha kell.
Üdv.: FartRin

Legutóbb szerkesztve Tinba által.

«1...56789...22»