«12345...7»

Moderátor
10 éve
Köszönjük a kitartásod, hogy 2 nap után másik klánhoz pártoltál. Elutasítva.


Tisztelt Olvasó!

Ha ebben a témában jársz, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy a Tagfelvételünk iránt érdeklődsz. (Ha nem így van, akkor ne olvass tovább, illetve ha a klán adatlapján NINCS KIÍRVA, hogy VAN tagfelvétel, akkor nincs most lehetőség a jelentkezésre.) Ez esetben felhívom a FIGYELMEDET, hogy a klánba történő jelentkezésnek vannak feltételei. Ezeket a klánleírásnál, a klán adatlapján találod. Ha alkalmasnak érzed magad a klánba kerülésre, és SZINTE MARADÉKTALANUL megfelelsz a feltételeknek, akkor egy alaposan megfogalmazott, ÉRTELMES, helyesírási hibáktól mentes fogalmazás formájában nyújthatod be jelentkezésed. Kéretik komolyan venni a dolgot, mert Betonszigorral fogom/fogjuk elbírálni a jelentkezéseket - amennyiben van TGF.

Dzsidzsi, klán Betonkeze

A további jelentkezőknek ajánlanám figyelmébe.

Legutóbb szerkesztve Nixtheop által.

[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Moderátor
10 éve
Kedves leendő jelentkezők!

Mostantól az új jelentkezési rendszeren keresztül is lehet jelentkezni. Azoknak ajánlom, akik nem szeretnék, hogy mindenki számára látható legyen.

Természetesen továbbra is megengedett a jól megszokott módon ebbe a topicba intézni az irományokat.

Köszönettel:
Krisz

Legutóbb szerkesztve Nixtheop által.

[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Felhasználó
10 éve
Üdvözletem tisztelt betonkezűek!

A mai napon leadom jelentkezésemet, ugyanis egy olyan klánnak szeretnék tagja lenni amely a mai napig képes megtartani azt a szinvonalat ami egy ilyen klánnak elengedhetetlen.

Magamról: Bolfán Bálint, Vas megyei lakos vagyok, 14 éves. Az általános iskola 8. tagozatába járok. Sport tevékenységemet az iskola jó párszor elismerte. Hobbim a kézilabda és a számítógép billentyűjeinek püfölése.
Három testvérem van, egy lány és két fiú (amelyből az egyik az ikertestvérem).

Játékbeli pályafutásom: Lassan kettő éve játszom. 2011 októberében regisztráltam gmail12 névvel. Az első klánom az =NS= volt ahol nagyon sok időt töltöttem, de kaptam egy meghívást az apples of night klánból ami még akkor top 5 volt, de mivel nem éreztem jól magam kiléptem. Ezután hosszabb várakozás után az -ELME- klánba szegődtem ahonnan pár hónap után felkerültem az -ELIT- be.
Itt is sokat voltam de most kiléptem, ugyanis a színvonal lecsúszott a béka segge alá.

Kedvenc fegyverem az MPG amivel 19k killt szereztem (eddig)
Továbbá előfordulok M8-cal is amivel az nz killeket szoktam gyakorolni.
Aktív vagyok a játékban és a klánfórumon is.

Skype nevem: bolfanbalint
Két videót készítettem: egy mini fragot( aminek a minősége nem túl jó)
és a New legend című videóm ami sokkal jobban sikerült mint az előző, ebben próbáltam zenére vágni is ami szerintem elég jól skikerült.

Ennyi lenne a jelentkezésem.
Tisztelettel Bolfán Bálint azaz balintokiller

Ui.: elnézéseteket kérem hogy a multi accountommal küldtem el a jelentkezésemet, de az eredetin még 18 napig büntetésben vagyok és most már a klánfórumra se tudok írni.

Felhasználó
10 éve
Mától újra nyitva állnak a kapuink. A feltételek mindenkire vonatkoznak. Mindent megtaláltok a klán leírásánál.
.

Felhasználó
8 éve
Üdvözletem!

Nem mostanában kellett klánba jelentkeznem (nem is olvastam el másét), ezért az én módszerem kissé sajátos lesz/lehet.

Nagy Bencének hívnak, Szombathelyen élek és tanulok gazdasági informatikusnak. Egy hónap múlva töltöm be a huszadik életévem, sajnos én is öregszem. Fogalmam sincs mikor kezdtem el játszani, de páran talán emlékeznek még rám. Voltam a POA klánban, Elitben és most az MHból jövök kissé csalódottan. Akit ez a rész érdekelne esetleg, privátban rámír és megbeszéljük.
Szabadidőmben Herényben focizok megyei 2-es szinten (ahová biciklivel járok khhhmm), továbbá lassan 1 éve lolozok. Nem tervezek játszani különösebben ezzel a játékkal, de úgy gondolom annyit megérdemlek én is, hogy egy jó klánban "fejezzem be" a karrierem, ezért gondoltam egyből rátok. Van skype elérhetőségem is, de feleseleges szerintem megosztani, mert nem használom igazából. Aki a tagfelvétellel foglalkozik és esetleg érdekelnélek titeket facebookon természetesen napi szinten megtaláltok.

Üdv: Bence!



Felhasználó
8 éve
Köszi a jelentkezést! Pár napig még azért várnod kéne mert (sajnos) elmúltak azok az idők amikor fél óra alatt mindenki szavazott.
.

Felhasználó
7 éve
Sziasztok, Bence vagyok 12 éves MPG mester, a legjobba világon, 10 éve játszom . Igen, 2 évesen kezdtem. Nem hazjudok!!4 Jelenleg egyetemre járok, mert olyan okos voltam, ha többieknél okosabb vagyok és ezért nem járok középiskolába egyetemre járok. Valószínűleg mindenkinél okosabb vagyok ebben a játékban a honlapján. Jelenleg van klánom, de majd csinálok egy másik accot és majd azzal lépek be ide, csak most nem volt kedvem xd vegyetek fel, van Skypeom is, megadom a skypeom csak kérjetek a Skype nevem és akkor megadom. Vegyetek fel, mert nektek is sokkal jobb lesz, mert előrébb viszem lesz majd a klán, mint ahogy most hanyadik . Üdv 8.4

Felhasználó
7 éve
Tiszteletem, én is letenném az esküt ide, meg minden! tizenhúsz éves vagyok, holnap lesz a szülinapom! Annyira rég óta jáccok hogy tudom ki az a fradi, egy alkoholista bácsi. Nagyon jó vagyok a játékban, de leginkább a lawvwval meg a zempégével! Régebben csináltam módokat, vagyis jácottam őket. Utálom az admínókat, mer hülye mind, ok nélkül banánolnak, meg minden! Irdatlanul fostosan jól vezetem a hámvít, egyszer mondjuk beborultam egy bokorba vele, de nagyon megy. Tuningáltam kicsit a szkinjét, nagyon álat, ráírtam a hátújára hogy 69! Plusz 8 lóerő, három osztrigaerő, két tyúkerő meg egy fél lábú kiskecske! Kedvenc elfogalcságom a betépve filmezés, nagyon klassz meg minden! Nem szeretem az alkoholt, szerintem pont azt kéne illegalizálni. Naggyából enyit rólam. Azért szeretnék ebbe a klánba jönni, mert bár minden klán egyenlő, a tiétek sokal egyenlőb!
Legfőb ok amiért vegyetek fel: lécci!

Felhasználó
6 éve
Niggerek vagytok mind.

Felhasználó
6 éve
Kléni, hogy jössz el a Betonosok ellen cwre, ha te is betonos leszel?!
te, hogy a faszomba mersz ideírni?
Szabeszt fórummoderátornak!
«12345...7»