«12345...7»

Felhasználó
11 éve
Tisztelt Betonkezű.!
A mai napon, úgy döntöttem hogy le adom a jelentkezésem e remek klánba.

Magamról

A mindennapi életben Bali Hajagos Viktornak hívnak. 13.életévemet töltöm, 7. osztályba jártam, mivel már ugye nincs suli. A tanulmányi eredményem...nem a legjobb, de minden évben eddig egy erős 3,4-es átlag minden évben, megvolt. Nem sokat szoktam "kockulni" mert szerintem vannak fontosabb dolgok is az életben mint "halálra kockulni" magam,mint ezt már ki írtátok a klán adatlapjára.Sportolok, azon belül is foci, triatlon.Triatlon OB-n 2. lettem de ezt nem ragoznám tovább.Focizni meg már focizom 5-6 éve, szóvel elég jó vagyok szerintem.


A játékról

A játékot 2008 óta ismerem akkor még csak fel-fel járogattam időnként ölni.Akkor még nem is regisztráltam,(nem tudtam róla hogy lehet). Viszont 2010 ben regisztráltam először hunterkiller néven.Az akkori angol tudásom, alá szállt a poklokra magyarul elég gyér volt.Nagy nehezen össze szettem vele 10,5k-t de mind hiába feltörtek.Amikor be akartam lépni a játékba/fórumra akkor azt irta hogy hibás jelszó.Ekkor már tudtam,hogy feltörtek.Nos ennek az eredménye az lett.hogy a játékot abba hagytam 1 teljes évre. De, most 2012-ben újra itt vagyok és próbálok feljutni a "csúcsra".De mintmár ezt említettem Nem fogok sokat "kockulni".

Nos ennyi lenne.
Remélem tetszik,ha bármi kérdésetek lenne nyugottan irjatok egy levelet vagy pm et.

Mély tisztelettel counter a(z) Betonkezű klánnak.

Felhasználó
11 éve
Tisztelt Betonkezű!

Jelentkezésem:


Magamról:

13 éves vagyok Alattyányi Zsombor a tisztességes nevem. Vecsésen lakok Bp mellet. Aktív vagyok a fórumon és a játékban is.
Azért szeretnék jelentkezni mert mióta játszok a ti klánotok a legszimpatikusabb, mert látom , hogy nem csak a tökéletes és rengeteg killü embereket veszitek fel hanem a jó fejeke első sorban.
Átlagos gyerek vagyok 4-5 tanuló vagyok és a helye írásom is jó!
A hobbim: úszás, kézilabdázás és a biciklizés.
Barátságos tipus vagyok aki nagyon ritkán gurul be.
Van egy xbox360-om (bocs PS-ek) .
Játékaim rajta:
-Gears of war 2, 3
-NFS Shift
-Tomb raider
és még sok más autós és lövöldözös!

Stickman-es pálya futásom:

Eddig 3 klánom volt nem vagyok klán vándorló!!! :)
A játékot 3 hónapja kezdtem mindennap fellépek.
Naponta min. 100 kill-t szerzek de inkább 150-200 szoktam.
Négy napot nem játszottam a héten mert a nagyim-nál nincs net.
A heti 700 kill szeretném mindig elérni és ez sikerülni szokott.
A havi kill az olyan2800-3000 szokott lenni.
Lecso14 muttatta be a játékot.



Elérhatőségeim:

-skype: zsomi99
-emil:zsom1999@citromail.hu
-facebook-on is fent vagyok

Üdvözlettel:Zsomi99

Legutóbb szerkesztve zsomi99 által.

Itt jártam nem rég!!! Ezt ne feledd!

134789603124634804.gif

Felhasználó
11 éve
Tisztelt Olvasó!

Ha ebben a témában jársz, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy a Tagfelvételünk iránt érdeklődsz. (Ha nem így van, akkor ne olvass tovább, illetve ha a klán adatlapján NINCS KIÍRVA, hogy VAN tagfelvétel, akkor nincs most lehetőség a jelentkezésre.) Ez esetben felhívom a FIGYELMEDET, hogy a klánba történő jelentkezésnek vannak feltételei. Ezeket a klánleírásnál, a klán adatlapján találod. Ha alkalmasnak érzed magad a klánba kerülésre, és SZINTE MARADÉKTALANUL megfelelsz a feltételeknek, akkor egy alaposan megfogalmazott, ÉRTELMES, helyesírási hibáktól mentes fogalmazás formájában nyújthatod be jelentkezésed. Kéretik komolyan venni a dolgot, mert Betonszigorral fogom/fogjuk elbírálni a jelentkezéseket - amennyiben van TGF.

Dzsidzsi, klán Betonkeze
A régi bannerem már nem működik. :(

Felhasználó
11 éve
Üdvözlehetem, Betonosok!
Polgári (...polgári?majdnem debreceni vagyok...) nevem Orosz* Tamás, Facebook nevemen Tamás Orosz vagyok. 14 éves elmúltam, 5 nap múlva már gimnáziumi padot fogok koptatni. Mégpedig nagyrészt németórákon, mivel német szakra vettek fel. Ebben annyi a furcsa, hogy alig tudok németül. A hobbijaim eléggé közhelyek, mivel a haverjaimmal lógás, láblógatás és PC-fárasztás szerepel csupán köztük. Tervezek valamit sportolni is, csak fogalmam sincs hogy mit; futni nem szeretek, 165cm-mel kosarazni sem tervezek, bár talán még az a legszimpatikusabb sport. Úszni már próbáltam, de olyan egy elferdült (agyi értelemben) tanárom volt, hogy egy év után....szóval abbahagytam. Ennek ellenére szeretek úszni, csak nincs rá sok alkalmam. Zenékből csak a minőségit hallgatom meg, értsd: rock, punk rock, metal, heavy metal, esetleg ska. Így érthetően ha egy új számot mutatnak, eléggé szkeptikus szoktam lenni. Viszont ha egy szám megtetszik, és nem a kedvenc műfajaim közt van, attól még ronggyá hallgatom.

MyLife on S.M.W.F
Magát a játékot olyan 2010 január felé kezdtem (fogalmam sincs pontosabb időpontról), de egy-két hónap masszív gémelés után itt hagytam az egészet, hiszen egy tizenkét éves fantáziáját jobban beindítja a Metin2, ahol vele egykorú-, és szellemileg egy szintben lévő gyerekek tengetik mindennapjaikat, szemben a(z) S.M.W.F-el, ahol bonyolult hozzászólások sorozatát kell értelmeznem, köztük olyanokat, amik csak előzménnyel értelmezhetők. Aztán körülbelül 5 hónapja visszatértem játszani, és elkezdtem újra az alapoktól fejlesztgetni a lőszésmész-tudásomat. Azután 4 hónapnyi játékidő után, mivel azelőtt egy említésre méltó klánba sem tartoztam, jelentkeztem az MH-ba. Itt megmutatkozott, hogy mekkora paraszt vagyok, és még egoista is, és ezen élményeknek elutasítás lett a vége, szóval ezek után óvatosabban bánok a kijelentésekkel. Azonban itt már előítéletek születtek, aminek hál' a (PRO)-ba való jelentkezésem is sikertelen lett. Az utolsó eddigi jelentkezésem a WoN-ba született, körülbelül pont egy hónapja, de ezt még én magam sem gondoltam komolyan. És most itt vagyok... írom a jelentkezést a Betonosokhoz...
A kill-jeim száma egyenlő a 0-val, ami mindent el is árul rólam. Persze az elkövetkezendő időkben azért egy pár ezer kill-t összekaparok valahogy, és ha esetleg bekerülnék(...), már azért is naponta járnék fel a játékba, hogy megcsodálhassam a nevem előtt díszelgő Betonos-"logót".
Ja, majd elfelejtettem; tényleg nagy paraszt vagyok, ezt azért nem tapasztalhatjátok, mert azokkal, akiket magammal legalább egyenrangúnak, ha nem fölöttem állónak tekintek, azoknak nem parasztkodok.
Ennyi voltam ezen órára, őszintén remélem, hogy ha nem is szimpatizáltok a stílusommal, akkor is elolvassátok a jelentkezést legalább idáig. Üdvözlettel; Tomi.
* ezért JEL-től kapok egy puszit.....
skype -> pein19980312

Legutóbb szerkesztve Troublemaker által.

"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
Üdvözletem tisztelt Betonkezű klántagok!

Magamról:

13 éves vagyok, Mosonmagyaróváron élek ,iskolám Móra Ferenc Általános Iskolába járok.Becsületes nevem Szalai Bence.Szeretek gépezni és a barátaimmal lenni.Nem
szeretek egész nap ülni és gépezni, ezért elkezdtem sportolni hogy a szabadidőmet erre szenteljem manapság már egyre gyakrabban járok versenyekre.


Klánjaim:KAMUKAZE KOMMANDO,Coca Cola feloszlott,[G-S-E] szintén feloszlott Dangerous Stickmans és a WARRIOR OF LIGHT aminek alapítója voltam.


Játékban elért rekordjaim:
Mivel 5hónapja regisztráltam ezért még csak a napi legtöbb killem:508 ez már a lenullázás után volt csak azért nem maradt utána bizonyíték mert megint le lett nullázva.Átlagosan 2nap alatt gyűjtök 500 killet.Naponta minimum 200killt ölök.Amikor még nem volt lenullázva akkor az összkillem 12345 volt.Most 16849 killem lenne.

Azért jelentkezek ebbe a klánba,mert tudom hogy ez a klán egy kitartó remek közösség.Amióta regisztráltam azóta az álmom hogy ilyen remek közösségbe kerüljek.Mint azt a profilomon is lehet olvasni hogy az én példaképem ebbe a klánba van vagyis ő
oOveRPoWerED.Ha be tudnék kerülni ebbe a klánba akor az -ELIT-A -ból kilépek.

Elérhetőségeim:
Facebook:Bence Szalai
freemail:enzal@freemail.hu
Skype:beni02468

Üdvözlettel:beni02468

Felhasználó
11 éve
Üdvözlet Betonkezű!
Mai napon jelentkezek hozzátok. Becsületes nevem Ráhel, 14 éves Budapesti lakos vagyok. Nagyon sokan nem értenek ezért, de nagyon szeretek itt lakni... Jelenleg 8. osztályos tanuló vagyok, az átlagom 4,5 körül mozog. Régebben aikidoztam (japán küzdősport), de ezt sajnos abba kellett hagynom. Szeretnék megtanulni japánul, majd később kiköltözni Japánba, ahol álmaim szerint videojáték tesztelőként dolgoznék. Tartós betegségem van, asztmás vagyok, ezért a fizikai állóképességem sajnos elég rossz, ez több helyen is megmutatkozik. Van egy laptopom is, amit júniusban vettem, sok hónapnyi gyűjtögetés után.:D Zenei téren inkább a rockot, punk-rockot kedvelem, kedvenc együttesem a Sum 41, de szeretek még sok más előadót is. Nagy álmom eljutni egy Sum 41 koncertre.
Akkor most áttérek a játékra is. Magával a játékkal 2010 közepe táján ismerkedtem meg, de nagyon kevés ideig, talán 1-2 hónapig játszottam, majd jött egy nagyjából 1,5 éves szünet, és tavaly október körül regisztráltam újra. Tudom, a momo név nem egy eredeti, egetrengető név, de akkor ez teljesen megfelelt. A nullázás előtt körülbelül 11 ezer killem volt, lehetett volna sokkal több is, de volt pár hónap kimaradásom. Akikkel akkoriban jóban voltam (2-3 ember) azok mostanra már mind inaktívak, de nemrég összebarátkoztam Treboridával, akivel nagyon jó a kapcsolatom.:D Kedvenc fegyvereim az MPG és az MP5, ezekkel szoktam lenni. Ha jól emlékszem, 3 klánnak voltam tajga, egyik se volt egy "neves" klán. Az egyik, a még mindig élő, ám teljesen inaktív Viper (ezért léptem ki), azt követte a Lowessionals, amiből több ok miatt léptem ki, többek között, mert Trebbel megalapítottuk a Waggish klánt, amit feloszlattunk azért, hogy ide bekerülhessünk.
Nem új dolog, hogy szeretnék e klánnak a tagja lenni, viszont sajnos senkit sem ismerek innen. Most Trebbel úgy döntöttünk, hogy jelentkezünk és reméljük sikerrel járunk.:)

Addigis üdv, momo.
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Felhasználó
10 éve
Újból megőrültünk, pár napig osztogatni akarjuk a nemet. Szóval, csak bátran. ;)
.

Felhasználó
10 éve
Köszönjük a jelentkezést. Elutasítva.
.

Felhasználó
10 éve
Elutasítva.
.

Felhasználó
10 éve
Üdvözletem tisztelt Betonkezű klántagok!

Máma jelentkezek hozzátok.

Magamról:

Csonka Péter vagyok Szigethalmon élek, 13 éves vagyok és a Gróf Széchenyi általános iskolába járok.Sok jó jegyem van de rosszabb is de az a jó, hogyha a saláta vegyes.Kedvenc hobbim jelenleg az országúti kerékpározás versenyszerűen nyomom nap mint nap.Előzőleg lövészetre, judora. focira és atlétika edzésekre jártam.Mára már annyira szeretek sportolni, hogy el is felejtkezek a tanulásról.Általában vidám vagyok addig amíg fel nem hergelnek és azután angyalból ördög lesz belőlem.DE azért nem vagyok brutál.

Stickman:

A játékot 3 évvel ezelőtt ismertem meg az egyik osztálytársam által akkor egy olyan 5 hónapot játszottam és abbahagytam.A tesóm hívására tértem vissza 9 hónapja és azóta aktív vagyok az oldalon és a játékban is de most nemtudok ölni mert nincs rá időm.Nullázás előtt 12k killem volt.Jelenleg 70k killem van.
Nagyon régóta szeretnék bekerülni a klánba de ha egy szuper közösség kell ne mondj le róla soha próbálkozni kell.Számomra így van ez.
Ezzel a klánnal is úgy vagyok, hogy örökös tag lennék tudom tudom sokszor sokan mondogatják de még is kilépnek.Én nem így vagyok az annyi szent.Az [FC] -ből azért léptem ki mert inaktív lett.És itt van ebbe a klánban az egyik legjobb barátom, oOveRPoWerED .

Elérhetőségeim:

Skype:csonka.peti1

Facebook: Péter Csonka

Előre is köszönöm tisztelettel: Rammstein !

Legutóbb szerkesztve Missh által.

avatar.jpg
«12345...7»