Felhasználó
|
itt lehet majd olvasni a képkereső versenyekről.
|
Felhasználó
|
Viktor az mi???
|
Felhasználó
|
már volt néhányszór legutóbb a téli képkereső verseny volt.
|
Felhasználó
|
Az jó volt!
|
Felhasználó
|
nem is voltál még akkor klántag gyilkoska202
|
Felhasználó
|
nem is voltál még akkor klántag gyilkoska202
ÉSS??Nekem akkor is tetszett! |
Felhasználó
|
közeleg a nyári szünet mint már tudjátok
én arra gondoltam hogy a csinálok egy nyári szünet képkereső versenyt. persze ha ti is akarjátok ha valaki esetleg nem tudja hogy miről szól egy ilyen verseny annak elmondom itt. Arról szól hogy a klán oldalán illetve a klán fórumán jelentős események kór szoktam el rejteni a témához kapcsolódó képeket amiket ha megtaláltok és rá katintóttók akkor kaptok minden egyes képnél más kód sort amit nekem kell megirni üzenetben.A verseny végén ami kb 1 hét szokott lenni akkor kapjátok meg a megtalált képeknek a -pont értékét. legutóbb a téli képkereső verseny volt ilyen amiről itt olvashatsz. Legutóbb szerkesztve viktor által. |
Felhasználó
|
közeleg a nyári szünet mint már tudjátok
én arra gondoltam hogy a csinálok egy nyári szünet képkereső versenyt. persze ha ti is akarjátok ha valaki esetleg nem tudja hogy miről szól egy ilyen verseny annak elmondom itt. Arról szól hogy a klán oldalán illetve a klán fórumán jelentős események kór szoktam el rejteni a témához kapcsolódó képeket amiket ha megtaláltok és rá katintóttók akkor kaptok minden egyes képnél más kód sort amit nekem kell megirni üzenetben.A verseny végén ami kb 1 hét szokott lenni akkor kapjátok meg a megtalált képeknek a -pont értékét. legutóbb a téli képkereső verseny volt ilyen amiről itt olvashatsz. nekem ok! |
Felhasználó
|
eldöntve!!!
kb 2-3 hét és nyári szünet kezdete alkalmából lesz a klánban kb 1 hétig nyári kép kereső verseny. Én úgy terveztem hogy lesz kb 12 nyári kép el rejtve a klánban illetve lesz majd 3 link ami igy fog megjeleni a klán fórumán. a utóbbi 3 nehezebben megtalálható kép egyenként -10 pontot fog érni. Legutóbb szerkesztve viktor által. |
Felhasználó
|
már várom ^^
|
Idézet