Felhasználó
|
Hali! ide lehet majd irogatni dolgokat!
|
Felhasználó
|
ha már csevegésröl van szó akkor elmondom az óra rendemet ti is le irhatjátok ha akkarjátok
na akkor hétfö 1.óra matek->kémia->osztályfönöki->magyar->szakmai orientácios elmélet (röviditése szore) ->irodalom->matek->és igen a 8. órában egy tesi kedd 0. órában német->német->földrajz->tesi->matek->ének->fizika-> szerda 1.óra irodalom->német->biosz->töri->infó->infó csütörtök 0.órától matek->szakmai orientácios gyakorlat (diák nyelven gyakszi) ez öszesen egy héten egymás után 4 óra igy a 4 gyakszi után a 5.órától->tesi->elmélet (szore) ->etika péntek 1.órától fizika->irodalom->német->föci->töri ennyi lenne |
Felhasználó
|
Kár hogy fórumon már nincs ien megszavazós szarság ami volt régebben! vagy csak én nemtalálom ?
|
Felhasználó
|
Nerox011 jo a profilod minecraft
|
Felhasználó
|
közületek megy valaki a 3. stickman bajnokságra? iletve a találkozóra?
Legutóbb szerkesztve viktor által. |
Felhasználó
|
csak úgy érdekeségként kiteszek pár képet arról hogy hogyan csináltam az új klán képeket
ez itt én vagyok a képeket a paint-ban szerkesztetem össze mert ott volt a legkönnyebb itt a "rangok" képet csináltam a képet 2 darab képből lett készitve persze a paintban ezen a kép jobb óldaráról a tech lett ki szedve aki nabbal lö ezt a végleges kép jobb oldalán találod ennél a noob robbanása lett felhasználva és ez a kép össze vágás pillanata egy kis elcsúszás van benne,ha jobban megnézed a közepén akkor 2 delta compex-et látsz ezért kellet egy bele vágó fekete csikót csinálni |
Felhasználó
|
bandita2000 kössz a megjegyzést ja amugy ha van valakinek steamja felvehet! Aki nemtudja hogy miaz a steam:
Steam röviden:egy program ami oan mint egy online aukció csak PC játékok vannak rajta! Lehet rendelni steamrol játékokat!És ami PC van a gépen a steamel lehet indittani! Képeket tudsz csinálni stb stb stb....! |
Felhasználó
|
Ha valakinek segitség kéne ide irhatja
stickman uj verziójába viszont nemtudok segitteni! az nekem is gondot jelent xD de amugy hiányzi 1 fájl ! az a gond Legutóbb szerkesztve Nerox011 által. |
Felhasználó
|
nekem is volt egy hiba mégpedig az hogy az m4a1 skin-je nem töltöte be,a megoldása az hogy egy régi data mappából kellet át helyezni a m4 skint és müködőt.Na jó ezt onnan tudtam eszt megcsinálni mert nekem majdnem minden modnál ez van hogy gond van a m4 skin ell de nem csak nekem.Egy probát megér
|
Felhasználó
|
Mostanába sok a hiba a játékban! Ide leirhatjátok mi a hiba és lehet valaki tudja okát!
|
Idézet