«1234»

Felhasználó
11 éve
Ide várjuk a jelentkezéseket!
b_350_20_8D020E_B8B50F_49044D_1612E2.png

Felhasználó
11 éve
Attila vagyok, 17 éves, több, mint 1 éve játszom a játékkal, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Őszinte leszek, jó játékosnak tartom magam, a közelharc az erősségem, soha nem kempelek. Kedvenc fegyvereim: Mp5, x72. Nem nagyon foglalkozom mással a játékban, nem szoktam veszekedni a chaten. Aktív játékos vagyok, azonban ha valami oknál fogva még sem tudok 1-2 napig játszani, írni fogok a vezetőségnek természetesen.

Felhasználó
11 éve
Üdvözlet -KK- !
Ma úgy döntöttem leadom hozzátok a jelentkezésem. Nem volt könnyű döntés , hiszen még csak 500 killem van. Na lássuk:
Magamról: Hivatalos nevem Princz Tamás, 16 éves vagyok, Miskolcon élek már 15 éve. Kedvenc hobbim a foci és a bmxezés. Sokat töltök tanulással is, de leginkább stickezek, fifázok, meg codozok , ja és LoLozok. Hétvége csak a barátaimra és a tanulásra szánom. Kedvenc focicsapatom a Chelsea, és az AC Milan , példakép(ek):
Eden Hazard, KP-Boateng. Szerintem elég lesz ennyi magamról. Most nézzük a stickman karrierem. : D

Stickman( killek, klánok .. stb.) : Maga a játékot 1 és fél éve ismerem. De 1 éve játszok vele. Ezt a játékot húgom mutatta. Ő nem más mint Petra987. Lehet páran ismeritek, remélem engem is megfogtok. Na visszatérve. A nullázódás előtt 50 000 killem volt , akkor még Szotyii néven játszottam. Sajnos ez a nullázódás elvette a kedvemet a játéktól. Ez idáig. Mert tegnap úgy döntöttem újra kezdem Hazard néven. 2 nap alatt sikerült össze gyűjtenem 500 killt. Nem vagyok az a nagy kocka ember, de mindennap vagyok , és általában meg van a napi 200-300 kill. Tehát nevezhetjük magamat aktívnak. Eddigi klánjaim.: Csak is kizárólag a WoN volt. Úgy hogy nem nevezhetem magam klánvándornak. Jó volt a WoNban is, csak ez a nullázódás. Remélem bennetek is egy remek, összeszokott társaságra lelek majd.

Ez volna a jelentkezésem, remélem tetszett. Várom mi hamarabb a jelzéseteket.
Elérhetőség:
-skype: princz.tamas66
-youtube: Tomi9876541
-email: eden.hazard@citromail.hu

Előre is köszönöm, Hazard
További szép játékot!

Felhasználó
11 éve
A [TIM]-es Petra a testvéred?:D
b_350_20_8D020E_B8B50F_49044D_1612E2.png

Felhasználó
11 éve
igen, ő a testvérem:dd

Felhasználó
11 éve
Szép Tömör jelentkezés.:)nem Egy nagyon nagy bíztató igen:)

Felhasználó
11 éve
köszönöm szépen :)

Felhasználó
11 éve
Üdvözlet -KK- !

Ma úgy döntöttem,hogy leadom a jelentkezésemet.

Magamról: Becses nevem Alföldi Péter, de csak szólítsatok Alfinak.Debrecenben élek már 13 éve.Kedvenc hobbim, igazábol mindenbe belekóstolok, de a foci kosár ami igazán érdekel.Az Árpád Vezér Általános iskolába járok 3 mas tanulo vagyok.Szabadidőmben a barátaimmal vagyok, de gépezni is szoktam.Magamrol ennyi most jöjjön a stickman.



Stickmanről: Már egy ideje itt vagyok, igazábol 1 éve játszok, volt egy régi accom is de azzal már nem foglalkozok a neve kelkáposzta .Lehet, hogy ismerős, lehet hogy nem.Egy pár napja nevet változtattam mert nem tetszett.Napi killeim 500-1000 között szokott lenni tudom egy kicsit kockának tünik de a klánnak is kellenek a killek és nekem is.Egy páran lownak tartanak de szerintem nem vagyok az nem tom, h mit hisztek de ez van.Régi klánom a Maffia ,azért léptem ki belőle mert csak én hoztam a killeket és ez egy kicsit zavart.

Ezzel be is fejeztem a mondani valomat.Remélem meggyőzött titeket.

Előre is köszi!
DreamWorks


Felhasználó
11 éve
Persze hogy igen vele voltam egy klánba és télleg nagyon jóljátszik!Legnagyobb IGEN

és nem is vándor:)

Legutóbb szerkesztve David által.


Felhasználó
11 éve
tölem is kapsz egy IGENt :d
«1234»