«12345» Új üzenet

Felhasználó
9 éve
Mindenesetre érdemes lenne megcsinálni, mert az tényleg nem fair hogy egyesek állandóan odajönnek gun spawnhoz hogy ráönkilleljen 5-6 gunra.
Ez igaz, hogy a kezdök töbsége ezt csinálja sajnos, és szerintem pont az ilyenek miatt kell megoldani, hogy csak cw fegyókkal lehessen bemenni.

Felhasználó
9 éve
Támogatom gurguliust :P

Felhasználó
9 éve
Igazából ilyen sosem volt, csak régen el volt terjesztve rémhírnek :D
Végül is régen tényleg nem írta ki a játék piros betűkkel angolul hogy suicide ért nem jár pont. :D De tényleg ez most csak azért gáz mert az utóbbi időben nagyon sokan ezt csinálják. Viszont lépni ellene meg félig önmeghazuttolás lenne hiszen a játék nem vér profi gamer közösségnek van szánva. Az eredeti témával kapcsolatban pedig azt tudom mondani hogy a n00b lövedéke közelre lassabb, de ha elő veszünk két jól játszó játékost kb-n akkor az eredmény megközelítően az lesz hogy mivel mind kettő prefire elven lő így még mielőtt bármelyik fél meghalna a fegyverek már elsültek és az egész a célzáson múlik (amit valjunk be a LAW al egyáltalán nem kell a n00b al meg... hát azzal se nagyon kell)
És így a végeredmény az hogy mindenki meghalt! Such a happy Ending!

Felhasználó
9 éve
csak cw fegyókkal lehessen bemenni.
Az úgy lenne tökéletes ^^

Bár szerintem úgy is lehetne, hogy ha messzire akarsz lőni, akkor pl megnyomnál egy gombot(így bekapcsolna), (mondjuk í) és ugyan olyan gyorsan menne a töltény mint a noob-nak. Ha közelre akarsz lőni, akkor kikapcsolod í-vel.

Legutóbb szerkesztve AnsweR* által

Persze xd majd megduglak xdd

Moderátor
9 éve
A noob gyengébb lesz a respawn idő pedig 5 mp, probléma megoldva.

Felhasználó
9 éve
az hogy ne adja meg az önkillnél a pontot nem megoldható, mert ha csak egy minimálissal is de ő hal meg hamarabb akkor már beadta a kill-t. (meg szerintem nem lenne könnyű érzékelni, hogy te ölted meg magad vagy más)
Az élet nagy kincs! És én gyűjtő vagyok!

Moderátor
9 éve
Mindent meg lehet oldani, de nem mindent muszáj. Egy játéknak nagy előnye, ha lehet többféle stílusban játszani.

Felhasználó
9 éve
2 valtozot kell atirni csak, ha rajtam mulna akkor a law erosebb lenne, a noob gyengebb.
special_banner.php?Makosdio&Klanom:%20-GCS-%20GCS%20%20&59258%20kill!&Helyezes:1280.

Moderátor
9 éve
Köszönjük a technikai gyorstalpalót. Nem sokat játszhattál mostanában.

Felhasználó
9 éve
Hahaha már ott kezdődik a dolog hogy e 2 fegyvertől a menekülés esélytelen, egy bizonyos távolságon belül, Persze a lawos nem hibázik,
ha jól tudja használni az aki, és nem ölöd meg mielőtt lőne meghaltál, de ha már lőtt hiába ölöd meg nincs menekülés, ja meg az is tök sz*r hogy a detonációtól is meghalsz, honnan tudod mekkora pontosan? Nem tudod, ha csak nincs 500 órád lawal vagy több. Unfer, és ugyanez noobnál is, nekem csak annyi gondom van vele hogy nem jelzi semmi milyen távolságról nem halok meg.
Most kikísérletezhetném, hogy melyik az a táv amelyiknél már nem lehet menekülni de felesleges, a játékban legtöbb a közelharc.
"A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt."
/Gundel Károly/
«12345»