Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Jatekban mar felhoztam es regota elutasitott dolog ez a skin törtenet viszont olyan ötletem lenne, hogy lehetnenek hivatalos fegyver skinek amiket a jatekban lehet alkalmazni. Nyilvan nem szabhatna meg mindenki sajat maganak mert sokan elönyükre fordithatnak, viszont egy feltöltes eseten külön forum topicban megjelenthetnenek "legalis" fegyver texturak. Ezeket egy bizonyos szemely, vagy ugymond az egesz közösseg letesztelheti es egy adott moderator altal be lehetne tetetni. Esetleg szavazason keresztül vagy ilyesmi. Lehet picit macerasabb lenne de több szint vinne a jatekba szerintem.

Legutóbb szerkesztve CRiZ által

"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Mások értékelései az ötletről (8 értékelés):


Adminisztrátor
6 éve
Ott voltam mikor szoba kerult, es azt mondtam ra, hogy maybe. Tovabbra is ezt mondom.

Felhasználó
6 éve
Menő feature lenne, ha bizonyos feladatokkal lehetne feloldani őket. Mint a szezonrendszeres zsákbamacska pl.
QEFPCUtvAwMGVggYEgVQ
QE9ACUtvAwMAAlNPQgVQ
Stickman_Warfare_2012.12.14._13-56-22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
getbanner.php?n=Zsolt35
Untitlsssed_1_copy.jpg

Elit
6 éve
Egyebkent ezt az otletet meg mindig tamogatom en is, es lehetne ilyen skin nyeremenyjatekokat csinalni, hogy pl el kell erni havi min. 1000 killt es akkor skin nyeremenyjatek. En ezeket pl siman ebvallalom, hogy sorsolgatom havonta. Lehetne skinverseny is, es a legtobb szavazatot kapott kerul valaki kezebe. Ezek szerintem is baromi jol feltudnak dobni a dolgokat, es talan meg skineket is keszitenek :D

Adminisztrátor
6 éve
Jah, lehet ilyesmirol is szo. De meg mindig mondom, hogy a skinek nagyon a jovo zenei. Nincs egyszeruen ra jo lagmentes otletem, csak ami mar regen is felmerult, de attol meg a jatek "fizikai" merete menne fel drasztikusan.

Felhasználó
6 éve
Ha ehhez hasonlo extrak nem kerülnek be, akkor el lehet felejteni az uj jatekosokat, erzesem szerint. Manapsag az olyan koruaknak mint amilyen korban mi anno beszalltunk ebbe, mas elvarasaik vannak... (sajnos)
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Elit
6 éve
Én is sajnos valahogy ugyan ezt érzem..