Új üzenet

Moderátor
12 éve
Minden felhasználó, aki a Stickman Warfare oldalra felhasználói nevével és jelszavával belép, automatikusan elfogadja a szabályokat.

A csillaggal jelölt részek meghatározásának jogát fenntartjuk magunknak - A moderátorok

Offolás: az adott témától eltérő hozzászólások írása.
Flood: ugyanaz, vagy tartalmában nagyon hasonló hozzászólások folyamatos küldözgetése.

1. A fórum használata közben vedd figyelembe a netikett szabályait.

2. Se a fórum, se az üzenőfal nem chat. Személyes jellegű beszélgetéseitekhez használjátok privát üzenetet, vagy külső chatprogramot.*

3. Ha valamelyik üzenet nem illik az adott témába, akkor
a)Keress másik témát neki.
b)Ha értelmetlen, ne küldd el, vagy na lepődj meg, ha töröljük. Írhatod az Offtopikba. *
c)Ha az A és a B pont sem érvényesül, nyiss új témát, azonban ezt felülbírálhatjuk.
(Sokat segíthet, ha a Keresés gombot használjátok.)

4. Az aláírásotokban ne szerepeljen túl nagy felületen kép, ne legyen harsány, idegesítő mozgó kép és másokra nézve sértő tartalom.*

5. Ha tied az utolsó hozzászólás egy témában, akkor...
a) várd meg, amíg mások reagálnak a hozzászólásodra.
b) ha egészen más témában van sürgős mondanivalód, akkor gondolkodj el, hogy nem illik-e egy másik témába?* Ha nem, írd abba a témába. Ha két óránál korábbi az előző üzeneted, automatikusan az előzőhöz lesz hozzáadva.

6. Régi, nem használt fórumok felhozását mindenki mellőzze, ha csak nincs fontos, témába vágó mondanivalója.* (Az "ebből mi lett végül is?" és a „nekem is ez volt, de szerencsére megjavult” pont nem ilyen.)

7. Amennyiben valaki vét a szabályok ellen, akkor várd meg, amíg egy moderátor aktív lesz, és elintézi az ügyet. A „ne offolj” is offnak számít, ráadásul megkétszerezi (ha többen írnak vissza neki, akár tízszerezi) a moderátorok munkáját.

8. Tiltott önkényuralmi jelképek, gyűlölködő, gyűlöletkeltő, közösségi izgatásra alkalmas témák vagy szélsőséges nézetek illetve illegális tartalmak, 18 éves korhatáros dolgok mindennemű megjelenítése szigorúan TILOS.*

9. Minden alfórumba az ottani és ezen szabályzat alapján írj.

10. Kerülj mindenféle -társaidra nézve sértő- megnyilvánulást. Legyen az látható hozzászólás, privát üzenet, vagy kép, ennek a szabálynak figyelembe nem vétele rövid úton a fórumból való kitiltáshoz vezet. Amennyiben látod, hogy valaki vétett ez ellen, keresd fel levélben az egyik moderátort.

11. Születés, és névnapi jókívánságokat (rosszal együtt) levélben küldjétek el, erre lett feltalálva.

12. Lájkgyűjtős, referral linkek, és egyéb oldalra nem való dolgok reklámozása hozzászóláson keresztül szigorúan tilos. Igen, offtopicban is. Használjátok az aláírásotokat, vagy az adatlapleírásotokat. Ha olyan a téma (mint pl. a Játékok, a Filmek és a Zene) az ahhoz kapcsolódó dolgokat lehet reklámozni.

13. Tilos a játékhoz kapcsolódó versenyeknek témát nyitni moderátori engedély nélkül. Ha valaki szeretne ilyen olyan versenyt, találkát csinálni, az beírja üzenőfalra, felmegy a játékban, kiírja chatbe, hogy menjenek. Ha valami nagyobb, offtopicba is mehet a hirdetés, de mindenki privátban jelentkezik/ beszéli meg. Ezzel nem a versenyeket akarjuk kiirtani. Sajnos mindenkinek köszönhetően sosem lesz az előre megszervezett versenyekből semmi. Ha valaki mégis akar neki témát nyitni, írja meg az ötletét egy moderátornak, majd ő felülbírálja, érdemes-e neki külön témát nyitni.

14. A játék nincs moderálva. Játékon belül csak játékosok és adminok vannak. Ha valaki zavar, akkor használd a /mute parancsot.

15. A játékkal nem játszanak sokan, ezzel mindenki tisztában van. Ha csak ennyi hozzáfűzni valód van egy nem erről szóló témához, inkább ne írd le. Nem olvassa szívesen senki.

16. Folytatása következik.

Alfórumok rövid szabályzata

Hírek
1) Új témát csak a fejlesztői csapat tagja hozhat létre.
2) Amennyiben egy téma nincs lezárva, szabadon hozzá lehet szólni a fentiek fényében.
2) Erősen moderált alfórum, így az oda nem illő* hozzászólások törlésének jogát fenntartjuk.

Általános
Itt található az egész fórumra vonatkozó szabályzat, mely folyamatosan bővül. Ebben az alfórumban lehet beszélgetni a játékról, vagy más témákról. Ez azonban nem jelenti azt, hogy túlzásba kell vinni a más témakörű beszélgetéseket, ez továbbra is egy játék fóruma.

Bugok
1) Csak a játékkal kapcsolatos vélt vagy valós hibáknak lehet új témát nyitni, de csak akkor, ha nem találsz olyan témát, aminek leírása megegyezik az általad talált hibáéval. Mielőtt új témát nyitsz, nézd át a többi meglévőt, vagy használd a keresőt.
2) Az erősen OFF hozzászólások itt is figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
3) Az alfórum szabályainak megfelelően új játékbeli hiba jelentésénél a log.txt mellékelése kötelező. Az oldalon lévő hibákat képekkel, részletes leírással jelentsd.
4) A hibák megoldását bízd csak a moderátorokra, hiszen ők tudják, mitől lehetnek az egyes hibák, mik a pontos megoldások, hogy kell javítani. Ha mégis írsz valakinek, de a megoldásod nem helyes, büntetésre számíthatsz.
5) Ha valaki jelent egy hibát, tudni fogjuk, hogy létezik a hiba. Ha te beírod, hogy neked is ilyen van, azzal előrébb nem leszünk. Kerüld az ilyen üzeneteteket, ha új információval nem tudod segíteni a megoldást.

Modellek
Illik elolvasni, mielőtt postolnátok bárhova is!

A "Korai próbálkozások", "Kérdezz-felelek", és "Modellezési segítség" témák saját szabályzattal rendelkeznek, ezt az adott téma első hozzászólásában olvashatjátok el!
Az Általános téma kötetlen beszélgetésre való. Nem off-topic, ne akármiről beszélgessetek, hanem a modellezésről általában!
Saját témát is nyithattok a modelleiteknek, egyfajta galériaként, ennek szabályait lentebb olvashatod el!

Galéria témák nyitása:
- egy téma egyetlen modellről szóljon (egymáshoz tartozó, de külön modellek kerülhetnek egy témába, egyéb esetben a moderátorok törlik a témákat)
- csak olyan modelleknek nyissatok témát, amit a későbbiekben a játékba szántok
- minden modellről legalább 4 (négy) darab képet mutassatok, egyéb esetben a témát törlöm
- írjátok le (ha egyértelmű, akkor is), hogy mi szerepel a képen, meséljétek el keletkezésének történetét
- ha egy modell nem üt meg egy alsó szintet, a témát törlöm (a szintet pedig önkényesen határozom meg)
- csak kész modelleknek nyissatok témát (tehát textúra is legyen rajta)
- ha nem kész modellnek nyittok témát, mindenképp szerepeljen a címében a [WIP] megjelölés (work in progress - a munka folyamatban), és frissítsétek rendszeresen (az egy héten belül nem frissített modellek témáit törlöm)
- a [WIP] megjelölésű témák első postját frissítsétek, ha dolgoztatok a modellen (szerkesztés gombbal tehetitek meg), és írjatok egy hozzászólást a post végére, hogy mások is észrevegyék

Hozzászólás szabályzat:
- más munkáját ne becsméreld, keményen megdolgozott vele, akkor is, ha nem éri el az általad elvárt minőséget
- technikai szempontból akkor szólj hozzá a modellhez, ha értesz is hozzá
- az egyszavas "jó", "tetszik", "ocsmány", "XD" és hasonló jellegű hozzászólásokat mellőzzük
- ne akard megmondani, mi kerüljön be a játékba, azt majd Admin eldönti
- ne akard megmondani, hova kerüljön a modell, azt majd Admin eldönti
- ne dicsérd más munkáját, csak mert "haverod" az illető, amennyiben a modell igenis rossz

Grafika
1. Nyithatsz a saját alkotásaidnak egy témát, ha megütnek egy bizonyos minőségi szintet, és nem csak 1-2 képet akarsz berakni.
2. Ha találsz valami érdekességet, kérdésed van, vagy még nincs külön témád, akkor írj az Általános témába.
3. Vélemény írása: bárki írhat bárkinek az alkotásáról véleményt, de:
- szitkozódásnak helye nincs
- építő jellegű kritika legyen
- ha csak azt akarod leírni, hogy "jó lett, gratulálok", azt is próbáld egy kicsit hosszabban, részletesebben megfogalmazni



Büntetési rendszer
Ha egy üzenetet törölnek a moderátorok, az általában büntetéssel is együtt jár. A különböző dolgokért különböző mennyiségű büntetőpont jár:
Offolás: 2 pont
Reklám: 5 pont
Sértegetés: 4 pont
Szabálysértés: 3 pont
Kéretlen üzenet: 10 pont

10 pont után 3 nap kitiltás jár.
15 pont után 5 nap kitiltás jár.
20 pont után 7 nap kitiltás jár.
25 pont után 2 hónap kitiltás jár.
Ha kapsz egy büntetést, utána a pontjaid megmaradnak, és onnan számlálódnak tovább (tehát egy három napos kitiltás után megmarad a 10 pontod, és ha összeszedsz még 5-öt, akkor már 5 napra leszel kitiltva).
A büntetésedről azonnal értesülhetsz, kapsz egy levelet a részletekkel. Ezen kívül a büntetett üzenet kikerül a Szégyenfalra.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Moderátor
12 éve
Frissült a szabályzat, érdemes mindenkinek újra elolvasnia.

Moderátor
12 éve
Modellek szabályzat frissítve :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
12 éve
Mától tilos a játékhoz kapcsolódó versenyeknek témát nyitni. Ha valaki szeretne ilyen olyan versenyt, találkát csinálni, az beírja üzenőfalra, felmegy a játékban, beírja chatbe, hogy menjenek. Ha valami nagyobb, offtopicba is mehet a hirdetés, de mindenki privátban jelentkezik/ beszéli meg.
Félreértés ne essék, nem a versenyeket akarjuk kiirtani. Sajnos mindenkinek köszönhetően sosem lesz az előre megszervezett versenyekből semmi. Siralmas látni, hogy jelentkeznek 80-an, és 3-an sem mennek el.