«123456...8» Új üzenet

Adminisztrátor
7 éve
Riderkiller elmegy megismerkedni a heiekel

Eddig tudom elfogadni.
Ismet elmondom, amit irsz, az csak szandek. Nem irhatsz befejezett akciokat, csak amit szeretnel megtenni ebben a korben.
Raadasul az osszes Nem Jatekos Karakternek (NJK) en mar megirtam a hattertortenetet, ebbe a jatekosok semmisepp sem szolhatnak bele. Sami karakterebe sem nyulhatsz bele. Egyebkent sem lenne ertelme annak amit irtal, hiszen Te es Sami a multbol erkezett, nem ismertek senkit.

Felhasználó
7 éve
Sorry , akkor elmegy megismerkedni a heikell.

Adminisztrátor
7 éve
Rendben, ezt elfogadom. Igy feljegyztem, ha modositani akarsz rajta, akkor azt ujbol el kell fogadtatnod, es persze szolnod kell rola.

Szerk.: Ja igen, es az "helyiekkel".

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
7 éve
Köszi.

Felhasználó
7 éve
-Sami megpróbál megismerkedni a börtönőrrel, utána megtervezi lehetséges dezertálását.

Felhasználó
7 éve
Regiznék
Név:Reynard
Csapat: GUN
Fegyver: M4A1
Tulajdonságok:
- Patriota
- Viking
- Rohamosztagos
- Ellenszenves
2pq9c80.png


Adminisztrátor
7 éve
Rendben, felirtalak. Ha gondolod azonnal irhatsz is egy akciot erre a korre, feltetelezheted, hogy ugyanaz tortent veled mint a masik ket Gun jatekossal.

Felhasználó
7 éve
Elfogadja Liam ajánlatát
Valami helyi tennivalót keres.
2pq9c80.png


Felhasználó
7 éve
*Ármándó gyakorlatozik a helyi barakkban*


Amugy mennyi időnk van írni egy körhöz és mennyi aktivitást igényel ez a cucc?
adrenaline addict



Felhasználó
7 éve
Hmm ez az egész jól hangzik. Arra gondoltam, nem tudom ki ismeri e a Rust-ot? (Tudom megint csak egy emberke aki leirja mit hogy kene..) de most komolyan, a Rust nagyon népszerű játék lett. Sok munkával lehetne csinálni a Stickmanre épitve egy teljesen más stilusu jatekot és ezáltal talán a Stickman Warfare is újraéled. Van a játéknak rengeteg épülete (amiket jóbban szétszorhatnánk és a játék lootokat dobálna le a környéükre), egy hatalmas mapja, és rengeteg textura eleme. Most beszélhetek össze vissza, oly sok értelme nincs. Ismerjétek meg a Rustot és képzeljétek el egy Stickmanes játékban. Lehetne rengeteg új fegyó, lándzsától kezdve az ak-ig, lehetne hp rendszer. Mindenki építgetgetné a kis birodalmát egyedül vagy haverjaival/klánjával, raidelgethetnénk egymást, sok sok ruha ami bonuszt armourt ad, netán ritka skinek amiket akár eladni is lehetne. Ami plusz lehetne a rusthoz képest a játékbéli pénz meg vm shop, persze azért ne lehessen egyből ak-t venni de mondjuk kaját, alapruhát stb.

Ja és bocsi, hogy ide csak olvasgattam és megláttam a loot szót egyből a Rust jutott eszembe.:d

Legutóbb szerkesztve INSOMNIA által

«123456...8»