«1...45678» Új üzenet

Adminisztrátor
7 éve

Igy van, de kifejezetten megirtam neked Skypeon, hogy azt, hogyan talalkoztok, bemutatkoztok es hasonlo fogalmazzatok bele, mert nem fogadom el, hogy ket eddig idegen illeto csak ugy egyutt elindul csinalni valamit. Ahogy a szabalyos-leiros posztban irtam, nem csinalhat olyant karakter, amire nem lehet belso kesztetese.

Felhasználó
7 éve
Ármándó valami tennivalót keres.

Bani kérlek írj egy skype nevet pm-be azt többet nézem mint az oldalt (:
adrenaline addict



Felhasználó
7 éve
Igy van, de kifejezetten megirtam neked Skypeon, hogy azt, hogyan talalkoztok, bemutatkoztok es hasonlo fogalmazzatok bele, mert nem fogadom el, hogy ket eddig idegen illeto csak ugy egyutt elindul csinalni valamit. Ahogy a szabalyos-leiros posztban irtam, nem csinalhat olyant karakter, amire nem lehet belso kesztetese.

De hat a tortenetiro Te vagy!
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
7 éve
Igy van, de kifejezetten megirtam neked Skypeon, hogy azt, hogyan talalkoztok, bemutatkoztok es hasonlo fogalmazzatok bele, mert nem fogadom el, hogy ket eddig idegen illeto csak ugy egyutt elindul csinalni valamit. Ahogy a szabalyos-leiros posztban irtam, nem csinalhat olyant karakter, amire nem lehet belso kesztetese.

Hat gondolom egy helyrol inditananak minket a kuldetesre ott ismerkedunk ossze
2pq9c80.png


Adminisztrátor
7 éve
tortenetiro

Pontosan. Igy iranyitom a vilagot es NJK karaktereket. Ebbe beletartozik az NJK karakterek egymassal es jatekosokkal valo viszonyainak leirasa. Ellenben a jatekos karakterek egymassal valo viszonyat nem en talalom ki, hanem a jatekosok.

Felhasználó
7 éve
Jeal elindult a küldetéstábla felé, ahogy napokkal ezelőtt is tette. Reynard is hasonlóan cselekedett, egyszer csak napok után észrevették egymást, de tényleg csak napok után, ne hogy haladjunk a sztorival. Jó mélyen farkasszemeztek, ám ekkor rájöttek, hogy rohadtul nincs is szemük. Na, ez tök gáz volt. Miután rájöttek, hogy mindketten napok óta ugyan azt a küldetést választanák, elhatározták, hogy közösen mennek el arra a bizonyos küldetésre. De, ez a történet Istenének nem volt elég, úgy hogy ezerszázmilliónyi körítés után kiverték egymásnak, és elindultak a fény felé, megkezdeni a redvás, gedvás, szutykos küldetésüket. cool.
kléni igazából gyurcsány

Adminisztrátor
7 éve
Most akartam irni, hogy tegnap lattam, hogy 5+ sornyit irtal es hogy sajnalom, de ma sem fogok tudni folytatast irni, mert nyiltnapon voltam segito ma meg kisero. Ez igy is marad, de ha Ti nem irtok egy rendes posztot tenylegesen, akkor mindketottok kore passzolva lesz.

Adminisztrátor
7 éve
[2017.01.28 | 11:00 | ROUND 2]

Jeal{
Passz.

}

Armando{
"Ármándó valami tennivalót keres." +1XP

Eddig úgyan jól telt a napja, végül Ármándó beleun a lövöldözésbe, és valami más elfogláltság után néz. Először úgy dönt, visszatér a Tavernába, hátha a kocsmáros tud valami pletykát, megoldatlan problémát, amiért esetleg pénzjutalom is jár.

A Tavernába belépve nagyobb hangzavar fogadja, ahogy két számára idegen illető veszekszik. Egyikük egy átlagos katonának tűnik, a másik civilnek, és ordít róla, hogy ő kezdte a dolgot. Egyszerűen egyértelműnek tűnik. Elég ránézni, és lerí róla, hogy milyen arrogáns és lenéző vitapartnerével szemben. A téma valamiféle összeeskövéselmélet, hogy az őrség tagjai összedolgoznak a Techekkel, akik megmérgezték az ivóvízkészletüket, és így akarják kiirtani őket.

Érdekes gondolat, de Ármándó nem szentel neki sok figyelmet. Inkább leül a söntéshez, és elkezdi kikérdezni a csapost, ahogy eredetileg tervezte. Megtudja, hogy többek közt azért élnek ilyen rossz körülmények közt, mert a háborúban korán elvesztettek mindent a városon kívül. Főleg a vízpumpa ami fájó hiány, nem is beszélve az alatta húzódó bányáról. Amennire tudják, a Techek csak szétlőtték a helyet, de nem építették újra, nem is használják, csak járőröznek körülötte, hogy a Gunok se tudják. Sok ottani dolgozóról hírük sincs, mert nem jutottak vissza Black's Landingbe, de a holttestüket sem találták meg az erdőben. Liam bárkinek nagy jutalmat adna, aki visszafoglalja a létesítményt, vagy megtalálja a személyzet maradékát, akár így, akár úgy.

Aztán ott van még Aphre doktornő is, aki a helyi könyvtárat és archívumot vezeti. Ő is busás jutalmat adna annak aki valami ásatást végez neki, de a kocsmáros nem tud sok infót adni erről, mint hogy menjen és kérdezze meg magt a doktornőt a központi épületben.

A beszélgetés hirtelen véget ér, ahogy a mostanra részeg katona akivel az arrogáns illető vitatkozott erőteljesen a földre taszítja a civilt, és egy sorozatot enged M4-éből a plafonba. A többi civil azonnal kifut, magukkal sodorva Ármándót is, a többi jelenlévő katona pedig hamar a földre gyűri társukat.

Odakint még bőven éjjel van, így Ármándó úgy dönt, miután a részeget elhurcolják, hogy nyugovóra tér a Tavernában.

}

Reynard{
Passz.

}

Riderkiller{
"Riderkiller Körülnéz a Delta Base romjai közt. És (ha ) talál valamit megvizsgálja." +2XP

A föld alatt nem talált valami sok elfoglaltságot, így Riderkiller úgy határoz körülnéz a felszínen. Igen ám, de oda csak engedéllyel lehet feljutni, és nem akarja magára vonni a Techek haragját. Eszébe jut, hogy Tully azt mondta, neki van engedélye felmenni. Egy kis szerencsével talán őt is felkíséri.

Néhány órát eltölt az öreg ajataján várakozással, majd mikor az végre felbukkan gyorsan elhadarja neki, hogy fel akar menni a felszínre. Az öreg csak nevet egyet, és egyfajta belépőkártyát dob Riderkillernek, hogy ezzel ki és be járkálhat, de ha hajnalig nem kapja vissza, ő maga lövi szét a fejét.

Riderkiller el is indul a felszínre az alagúton, amin először is felment. Nem állítják meg őrök, sőt, sehol egy lélek, csak kamerák és ajtók, amiket a kártyával szerencsére ki tud nyitni. Odakint éjjel van, de környék elég jól meg van világítva. A romok pont úgy néznek ki, mint a régi szigeten, leszámítva persze, hogy egy jól kivehető körív felett egyszerűen nem léteznek. A csonkok elég viharvertnek tűnnek, úgy tűnik már senki sem tartja karban a helyet.

Ahogy Riderkiller elkezdi körbejárni a helyet, észreveszi, hogy néhány nagyobb doboz és még nagyobb konténer viszonylag érintetlen maradt, és azok most is ott állnak, noha teljesen benőtte őket a moha és egyéb növényzet. Kíváncsiságből felmászik egyre, amiről úgy tűnik az anomália kivágott egy sarkot, hogy belekukkantson. Sikerül felmásznia, de olyan sötét van, alig tudja kivenni a láda tartalmát. Valamiféle motornak vagy más egyszemélyes járműnek tűnik. Valószínűleg ha lenne rá még néhány órája ki tudná nyitni a dobozt, de lassan hajnalodik.

}

Sami{
"Sami megpróbál bejutni titokban Wolf kamrájában, hogy megtudja mik vannak a képernyőn, ha rajtakapják, akkor megtámadja az illetőt, ha nem, akkor beilleszkedik a tömegbe." +3XP

Korábbi látogatása Wolfnál eléggé felajzotta kíváncsiságát, hát Sami úgy dönt, ismét tesz egy látogatőt a börtönőrnél, de ezúttal titokban. Vissza is tér a bányaszintre, és fegyverével kézben beáll egy falhoz, mintha ő is a rabokra figyelne. Innen jó rálátása van Wolf szábájának vaskos ajtajára. Az őrök még mindig ott vannak, és árgus szemekkel figyelnek mindenkit, aki arra halad. Ez órákon át így megy, és űgy tűnik Wolf sem óhajtja elhagyni a helységet.

Hosszú órák alatt Sami kezdi lassan-lassan feladni a reményt, mikor végre történik valami. Az ajtó kinyílik, és odabentről az első nap látott vörös hajú lány távozik. Sami alig tudja elrejteni meglepettségét, mikor az egyszerűen elsétál előtte, és elindul felfelé, ki a bányából. Néhány perc múlva maga Wolf is távozik, és a két őr is csatlakozik hozzá. Ők a másik irányba indulnak, és eltűnnek a bánya egy mélyebb pontja felé.

Az ajtó végre szabad, így Saminak van egy esélye bejutni. Igen ám, de odakintről semmiféle belépő terminált sem talál. Jobb örlet híján fog egy csákányt, és elkezdi felfeszíteni a masszív vasajtót. Körülnéz, hogy nem figyelik-e, de még csak kamerákat sem lát. Pár perc alatt sikerül annyira megemelnie az ajtót, hogy be tudjon mászni alatta. A csákányt is magával viszi, odabentről biztos benne, hogy könnyen ki lehet nyitni az ajtót.

Bent semmi sem változott, most is csak a két szék, asztal, és képernyők. Utóbbiak az ok, amiért Sami be akart jutni, így azonnal vet is rájuk egy pillantást. A hat képernyőn úgy néz ki különböző bizonsági kamerák képe van. Egy a felszínről, ahol Tullyval találkozott nemrég, három számára ismeretlen folyosókról, egy egy ismeretlen, de igényesen berendezett szobáról, és az utolsó egy másik íróasztalos-képernyős szobáról, ahol ebben a pillanatban is a Tech vezető van, aki első nap Wolffal fogadta őket.

Sajnos nem lát semmiféle billentyűzetet, vagy bármi hasonlót, még csak egy gombot vagy kapcsolót sem. Egyedül egy fiókot, amiben sok-sok kacat van, beleérve egy kihívó képet a korábban látott vörös hajú Techről. Semmit sem vesz el, nehogy lebukjon. Elindul kifelé, és szerencsére odabentről tényleg egy terminált talál az ajtónál. Az használva kijut, és elindul vissza korábbi "őrhelyére".

}

Akció lehetőségek:
- Körülnézni valahol. [helyszín]{mit keresel} (egész napos akció)
- Megismerkedni valakivel. [név][mire vagy kíváncsi][mit árulsz el, mit titkolsz el magadról]
- Megbeszélni valamit valakivel. [társneve][téma][álláspontod]
- Valami helyi tennivalót keresni. (küldetés keresés)
- Elindulni valahova. [hely][közlekedési mód] (egész napos akció)
- Megtámadni valakit. [célpont] (harcot kezdeményez)
- Megvizsgálni valamit. [célpont]
- Egyéb. [leírás]
Gun egyedi akció lehetőségek:
- Elfogadni vagy elutasítani Liam ajánlatát. (ingyen akció)
- Gyakorlatozás a helyi barakkban. [fegyver]
Tech egyedi akció lehetőségek:
- Dezertálni vagy az Epszilon Bázison maradni. (ingyen akció)
- Körülnézni a Delta Base romjai közt.
Meta akció lehetőségek (max 1 per kör):
- Passzolás.
- Egy meglévő cél törlése.
- Új cél kiírása.
- Öngyilkosság.
- Örökre öngyilkosság. (kiszállás a játékból)
Jeal és Reynard egyedi akció lehetőségek:
- A három küldetés közül bármelyikbe belekezdeni. [küldetés]
Sami egyedi akció lehetőségek:
- Dezertálás megkezdése. [terv]
Riderkiller egyedi akció lehetőségek:
- Visszaadni a kártyát Tullynak.
- Megpróbálni kinyitni a konténert.

Felhasználó
7 éve
Kiszállok. Felkurtál. :D
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
7 éve
Egyéb:
Riderkiller viszaadja a kártyát.
És azután találkozik a tech lányal és megismerkednek.
«1...45678»