«1...798081828384» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Kéne egy GYIK oldal, nem? :D (Gyakran Ismételt Kérdések) Azért, hogy ne az üzenőfalon kérdezgessék pl., hogy hogy kell frissíteni a játékot.
cooltext1161798912_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
11 éve
Aki nem találja meg az "új verzió letöltése" fájlt, az a gyik-et sem fogja.

Felhasználó
11 éve
Sziasztok! Én azt tanácsolom a készítőknek hogy rakjátok vissza az x72 tüzelési módját úgy ahogy régen volt. A lövedékek ne egy nagy kerülővel mennyenek hanem egyenesen mint ahogy régen. Az sokkal használhatóbb volt szerintem. Hameg ez csak azért van hogy messzirol is lehessen vele ölni akkor azttanácsom hogy a lövedékek menjenek ugy mint a noob nal teljesen egyenesen DE lassabban!

Felhasználó
11 éve
A víz alatt lehessünk másodpercekig, és ha nem megyünk ki idejében, megfulladunk.
Ezt írtam ide, ne legyen vele bajod.

Moderátor
11 éve
Szükségtelen.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
Lehessen látni, hogy kit jelöltünk barátnak.
cooltext1161798912_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
11 éve
Ki kéne TELJESEN cserélni a Hummert, mert tragédia. Irányíthatatlan, egy kis dombon beszar mire felér, míg a tech kocsi akár a függőleges emelkedőn is változatlan sebességgel megy föl.

Felhasználó
11 éve
Ez direkt van így, így is kell lennie. Mióta tud a valóságban egy kocsi felmenni a meredek kavicsos részen?

Moderátor
11 éve
A hummerre az amerikai hadsereg úgy hírdette meg a pályázatot, hogy a kocsi ugyan ott el kell tudjon menni, ahol egy tank el tud. A játékban lévőnél biztos, hogy erősebb az autó, viszont a panti dombjára kétlem, hogy fel tudna menni. Így van megoldva és kész.

Felhasználó
11 éve
1.)A másik meg az, hogy javítani kéne a testreszabhatósági faktoron. Azon kívül, hogy választasz fejfedőt konkrétan mást nem is csinálhatsz ezen a téren vagy max még a fegyverednek skin-t. Lehetne mondjuk ruhákat is csinálni vagy a fegyverekre távcsövet hangtompítót tenni tökéletesen ,,térítésmentesen"szóval mindenkinek olyan fegyvere lenne amilyet akar és nem lenne az, hogy csak egy bizonyos rétegnek vannak spéci fegyverei , mivel tök ingyen van

2.)Kéne valamilyen más platformon is terjeszkedni. Tudom, én hogy ez macerás meg satöbbi, de jelentős ismétlem jelentős létszámnövekedésthozna egy Xbox Live, PSN, vagy mobilos verzió, sőt az XBox Live-ról befolyó játékosok által befizetett havidíj részesedéséből az oldal anyagi háttere is növekedne. Jó lenne egy IOS vagy Android app is nem a játék, ami egyfajta statisztikai oldal lenne üzenetek fórum account stb.......

3.)Létre kéne hozni egy Stickman Történelem topicot. Itt a régi játékosok nosztalgiázhatnának, beszélhetnének régi klánokról , verziókról stb..Sok új játékos is tájékozódhatna innen és nagyobb tapasztalattal rendelkeznének és nem minden 4. újonc alapítana újra egy neves klánt pl: S.K.S.W vagy még mielőtt volt a [TIM] akkor azt. Ki lehetne szűrni az olyanokat akik már ,,2009" óta játszanak de sohasem halott róluk senki, és ők ilyen meg olyan klánokban voltak 40k killel.

Sokáig írtam, szóval legalább olvassátok el.
«1...798081828384»