«1...5354555657...84» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Miután ujraél valaki akkor lehetne egy 10mp-s védelem mert nagyon áz hogy alig mozdulok de már lelönek:S

Moderátor
11 éve
Így is van már kb. 5 másodperc. Az alatt simán fedezékbe tudsz futni.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
Legyen választható a tegeződő-magázódó "mód". (Üdv Tanonc! - Szia Tanonc!) (vagy pl. magyarázatnál: Ilyen formában add meg - ilyen formában adja meg)

Felhasználó
11 éve
x72 vel amikor egy idö után lövök csak egyenként lövi a játékost.
Nem lehetne megcsinálni hogy folyamatosan gépfegyver szerüen lőjjön?

Moderátor
11 éve
- 2mp késleltetés járműbe szálláskor

- a respawn alatt a járművek tiltása

Moderátor
11 éve
Akkor próbáljak konstruktív ötleteket hozni? Már régen nem tettem.

Mivel mostanában respawnnal és a járműbeszállással foglalkoztok folyton, megpróbálok e témánál maradni.
1. Igaz ez már elfogadott ötlet, de leírom: amíg respawn védelem van, legyen rajtunk olyan effekt, mint régen a lángszóró pajzsánál. Így mások is tudják, hogy épp van e védelmem, vagy csak lagg :P
2. Ha beszállunk hummerbe vagy anitgravba, lehetne ilyen motorfelzúgás hang, hogy észrevegyük, hogy hova tűnt ez az ember.
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Felhasználó
11 éve
A quadro kijavítása. Mikor autóból kilépsz kapsz egy 3 másodpercig tartó szünetet, hogy addig ne löjjél le senkit. De ez a quadronál nincs, csak az a 1-1,5 másodperc ami alatt betölt a lövedéke..
Köszi.

Felhasználó
11 éve
Megmondom őszintén, kib@szott iszonyatosan idegesítőnek tartom, hogy nincsenek a pantheon mögött épületek. A Delta Base környékén úgy is sok van, tegyétek át a DB-t a Pantheon mögé (és kreáljatok a föld alá is valahogy egy kamrát), az ID részeit meg szórjátok szét.

Bár oda a nagy üres helyre az erdő is jó ötlet (modelleztek 3 féle fát és bepakoltok 15-öt mindegyikből). Az kevés munkával nagy helyet adna a játéknak. És oda ne azok a k*rva betonbunkerek kerüljenek, hanem legyen egy egyedi design! Ez is megvan pár óra alatt!
Aztán lehetne más a spawn rendszer: A betonbunkerek ugyan nem tűnnének el, de mondjuk a Delta Base egyik helyére is lehetne spawnolni vagy KB-re...

Én már elkezdtem fát modellezni, textúrázni meg még nem tudok (és nem is kell egy kis ideig még). Bár kreálna valaki egy textúrázás videót MAGYARUL? Szóval a fákat készítem, és ha Alex nem rakja be akkor saját modot készítek.

És még néhány ötlet: r*hadtul idegesítő ha m4-gyel fél méterről 5 másodpercig lövök valakit amíg eltalálom hátulról... Csak annyi kéne hogy egy kés animációját beszúrjátok és 1 stick hatótávja lenne (a stick sticklandi mérték, és egy stick magasságával egyenlő... :D) így egy amolyan backstab módszer is lenne pl. az e-vel lehetne hotkeyezni és men is baj ha félrenyom az ember. Viszont effektív lenne a fej fölött ugrálók ellen is, bár ha a fegyók ennyire pontatlanok akkor a kés milyen lenne?

Tehát eddig erdő, új spawn helyek, kés.

És ha már itt tartunk: lehetne egy flare gomb (bár nem sok haszna lenne). Annyi lenne a lényege, hogy valakinek (pl. csapattárs) tudtára adod, hogy hol vagy.

A KlánBázis sziget nincs nagyon kihasználva és a Maya is nagyon a pálya szélév van! Legyen mondjuk KB-n egy turret ahonnan át lehet lőni a szigetre (mondjuk law lövedéket csak nagyobb hatótávút) és fordítva.

gunokat és techeket lehetne máshova spawnolni (pölö gunokat delta base környékére techeket meg stickPortalhoz. Ez ugyan kedvezne a kempereknek, de ellensúlyozni lehetne azzal, hogy lenne egy közös terület és akkor lehetne kockázatvállalósabb kemperek akik bemennek az ellenhez mert ott több a préda de könnyebben is szedik őket le, meg ott középen kevesebb ellen van de ezáltal kevesebb esélyed van hogy leszednek.
Tehát ezt úgy értem, hogy aBridge - Modern Ruins - AlComp - Lighthouse- Delta Base környéke lenne a közös részleg és a gunok mondjuk a Fantasy Tower - Delta Base környékére spawnolnának a techek meg a Maya - Pantheon területére. És így nem lenne annyi uncsi betonbunker (mert kibaszott unalmasnak tartom a betonbunkereket).

Tehát összegezve: Erdő a Pantheon mögé, Új Spawn helyek vagy új spawn rendszer, kés (backstab), KB Turret és spawner, flare.

Ha van még ötletem, akkor ide írom... :)
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
Ez nagyon szép, de a háromnegyede elvetett ötlet (ahogy azt olvasTAD az ötletek faq-ban), a maradék meg simán baromság. Mellesleg hagy döntsük már el mi, hogy mit csinálunk meg, és mit nem, és ne te parancsolgass itt ilyen hangnemben.

Felhasználó
11 éve
Mellesleg hagy döntsük már el mi, hogy mit csinálunk meg, és mit nem, és ne te parancsolgass itt ilyen hangnemben.

Ha annyira elvetett ötlet, akkor az részemről nagyjából OK. De azt a részt képtelen vagyok felidézni, ahol parancsolgatónak tűntem. Nem volt szándékomban, csupán ezeket szeretném látni a játékban. Ha pedig bunkóságnak titulálod, akkor így jártál. Én nem parancsolgatok, csak ötletelek. ez mondjuk eléggé sértő számomra.
konyvfalovblogo.gif
«1...5354555657...84»