«1...651652653654655...681» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Te nem kaptál büntetőpontot mert nem mentél át full parasztsuttyó stílusba mint Kung és én. :D

Elit
6 éve
élnék a lehetőséggel hogy itt hagyom ezt az idézetet:
Máskor egy olyan idézetet tegyél ide, ami nem 2 éves, és a fele nem bullshit a mostani helyzetre tekintve.
yc3T2cJ.png

Adminisztrátor
6 éve
No, gyerekek. Bocsanat a hirtelen jott kimaradasomert, pont hogy eleg szenzitiv idopontban tortent, de kihalt alolam a laptopom. Ha minden igaz ezt Achi valahogyan kozolte is feletek.

Nagyjabol utanaolvastam a maradek moderacios-velemenyezos dolgokrol, es mivel nem akarom az egy hetes temat fehozni, egyedul Deuce ket idezetet fogom felhozni, mellette kleni egy bolcsesseget, illetve valamit amit en korabban mondtam. Valahogy igy:
A moderatorok kiszolgaljak a kozosseget --> Nem allok felettetek a hierarchiaban --> Jol ki lett talalva a szabalyzat --> Csak ha a fejlesztoi feedback kereseben akadalyoz meg valami ugralok.

Szerintem maradjunk ennyiben, es hogy ha nagyon akarjak a moderatorok el tudjak erni egymast (Messenger, Discord, Skype, itt privat), es mielott valami nagy akcio lenne ezentul igy kezdjuk.

Na akkor a fejlesztesrol meg ilyesmi, de errol irok majd az oda illo topicokba is. Mivel eloszor beteg voltam, es lattuk mi lett belole, aztan videken, aztan behalt a gepem, eselyem sem volt dolgozni a jatekon, de pluszban ujra ossze kell rakjam az egesz fejlesztokornyezetet is. Termeszetesen az eddigi munka nem veszett el, mert tobb backup is volt rola, igy az ugy vagy, ahogy hagytam. Szoval valamennyi delay biztos lesz, es probalok minel elobb elorukkolni majd valami uj release dattel, amit remelem nem lepek megint tul.

Szerk.: Mikozben a fejlesztos cuccokat megirtam, gondolkoztam par dolgon, amit most olvastam, hogy naprakesz legyek a forum allapotaval. De ezeket a dolgokat szigoruan nem fejlesztokent, nem moderatorkent, hanem emberkent fogom irni, akinek itt baratai vannak. Kerem igy is fogadjatok. Nem akarok, es nem is fogok nevekkel dobalozni, de gondolom ertelemszeru lesz. Irtatok paran, hogy sokan nem is igazan baratkozni jarnak a kozossegbe, hanem csak majomkodni, effektive szethuzni azt, raadasul ezek regi jatekosok, eleg idosek leehtnek eloben is, hogy ennel tobbet tudjanak. Az evek soran amit itt eltoltottem mindig is volt egy-ket csoport, akik mindent poenra vettek. Persze van erre is negativ pelda, de ezek az emberek alkotjak a kozosseg kemeny magjat is. Az a helyzet, hogy ezek az emberek javareszt tudjak, hogy ugyis itt lesznek mindig is, meg ha bele sem gondolnak. Azokkal, akikkel jobb osszhangban vannak, altalaban normalis beszelgetest folytatnak, komoly velemenyekkel. De mivel ez a beszelgetes mar lezajlott, a forumra csak ennek a csattanoja kerul, es aki csak ezt latja, nem lesz roluk jo velemennyel. De persze, mivel ok ugyis maradnak, ez nem zavarja oket. Ez a fajta klikkesedes mindenhol jelen van, ilyen surlodas elkerulhetetlen. Ha megis mindenki tudna telepatikusan kommunikalni, es tudnank egymas velemenyet azonnal, es nem haborodnank fel rajta, akkol a klanok miatt lenne, ha az miatt sem akkor mert 2 csapat van a jatekban, ha az sem akkor meg mert 10 fegyver. Mindig lenne valami ilyen torzio a kozossegben. Hozzateszem szerintem ez nem nagy baj. Ha ket jatekos mar nem semleges egymashoz, az valahol jo dolog. Meg ha utaljak is egymast, csak ekkor kordaban kell oket tartani, hogy ne fajuljanak el a dolgok.

Megint jo hosszu szoveget irok a semmirol, de a lenyeg valami olyan akar lenni, hogy mindenkirol feltetelezhetjuk, hogy normalis emberi leny, meg ha ki is maradunk az eletebol. Mindenki tartsa be a netikettet, es meglesz az osszhang. Torekedjunk egymassal minel tobbet beszelgetni, egymast megismerni, mert ki tudja, lehet, hogy uj baratunk lesz.

Szerkszerk.: Compton es minden multija buntijet levettem (elvileg), es 1000+ helyett 5 pontjuk van ossz. Ez igy szerintem max 3 nap kitiltas innen, ha nem sikerult levenni a bant is.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Elit
6 éve
Én nem hagynám ki ezt a lehetőséget bani.
yc3T2cJ.png

Felhasználó
6 éve
Lehet, csak én vagyok hülye, de ezen a képen mi a szép pillanat?
Hogy játszani akar harcos, hogy az online felhasználókat bámulod, vagy hogy csak hárman vannak fent?
Vagy a műveletlen ismeret felirat, ami már hónapok óta körbe lett röhögve?

Legutóbb szerkesztve Snake-Charmer által


Felhasználó
6 éve
walking meme ez a marcikrak

Felhasználó
6 éve
Lehet, csak én vagyok hülye, de ezen a képen mi a szép pillanat?
Hogy játszani akar harcos, hogy az online felhasználókat bámulod, vagy hogy csak hárman vannak fent?
Vagy a műveletlen ismeret felirat, ami már hónapok óta körbe lett röhögve?
Hát gondolom azért, mert jól elrendezettnek találta, és megörökítette. Ennyi!
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
6 éve
Boldoggá tennétek, ha megtisztelnétek annyival a másikat, hogyha valami bénaságot csinál, még akkor se sértegetitek. Valamint, ha szabálysértést észleltek, akkor vagy szépen csendben várjátok meg, míg egy moderátor "eltakarítja", vagy keressetek meg egyet, és ne itt fórumon szaporítsátok a trágyát, hogy többet kelljen törölni, mert azzal is sértitek a fórum szabályzatát. Tényleg nem szeretném a fél társaságot kiszórni, és tényleg nem vagyok szőrösszívű, de azért egy bizonyos szint alá ne süllyedjünk már. Köszönöm.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
6 éve
Modoknál gyakori ez a műveletlen ismeret. Én Banánnál látom mindig.

Moderátor
6 éve
Tévedsz
Ez egy speciális al oldal amit csak a kiválasztottak látnak
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..
«1...651652653654655...681»