«1...646647648649650...681» Új üzenet

Moderátor
6 éve
Engem meg az nem érdekel, hogy téged mit érdekel lul
"amikor aszongya jöhet negatív vélemény is de ha jön egy elkezd sírni"
-petőfi sándor
[azért idézet mert csak mástól másoltam :x]

Legutóbb szerkesztve Doxxy által

Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
6 éve
Jolvan, latom megint atmegy szemelyeskedesbe a tema, ugyhogy ezentul barmit irsz ide torlom, mert nem kell a feszultseg. Koszonjuk a velemenyed, de esszeru velemenyekre voltam kivancsi, nem arra, hogy szerinted kivagyok lelkileg, ha nem imadnak. Azt tudom tanacsolni neked is, mint Massanak, ha szeretsz vitakon nevetgelni, nezz monika show-t.

Mónika showba csak megjátszák a hülyeséget, míg itt... :D :D jk

Felhasználó
6 éve
De nem fogom elturni, hogy valaki tobb accounton keresztul folytassa a hisztijet, mikor az elso kitiltas is azert volt, hogy ujlon le es nyugodjon meg.
Pedig pont ezt tetted, ha sikerült kibogoznom az eseményeket. A megkérés miatt nem töröltél pár multit, és azon keresztül folytatták a vitát. De amúgy nem is kell. Ha valaki ki van tiltva, minden más accot is tiltani kell, amihez köze van, máskülönben semmit nem ér a tiltás, mint ahogy most is feleslegesen folytatódott tovább a vita.
Eddig mindenki akit bevontam, mert pl segitseget ajanlott, marha jo otletlek tartotta.
Ötletnek tényleg jó, mivel mással már nem is igen lehet bővíteni a játékot anélkül, hogy ne kéne évekig folyamatosan dolgozni rajta. :D Csak ilyen aktivitás mellett nem lesz teljes a haszna.
Az oldal kodjarol pedig megirtam, hogy amig nem kesz es mukodo minden, addig "it just works" allapotban van, es utolag lesz kicsinositva.
Inkább fordítva csináld. Ami nem működik, azt kapcsold ki, aztán ha megcsinálod, mehet élesbe. Én is sokat szoptam az élesbe felrakott módosításokkal (killnullázás ftw). Régen volt egy beta.stickman.hu, érdemes valami hasonlót használnod. Nem is amiatt, hogy most az éles oldal más legyen, hanem hogy berögzüljön ez a fejlesztési forma, mert később nagyon kelleni fog.

Elit
6 éve
Okay. Ti szerettetek volna. :)

Felhasználó
6 éve
Gay.

Felhasználó
6 éve
Amúgy szerintem Massát, vagy talán Doxxyt moderátornak!

Köszi, de Mark, Womi, Sapy és a többi régi moderátor akkor forogna a sírjában. :D :D :D

Elit
6 éve
Emeraldot moderátornak.
Emeraldot modinak!
szerintem is lehetne emerald moderátor, már megérett a feladatra
yc3T2cJ.png

Felhasználó
6 éve
Lol az mondjuk érdekes lenne, egy 13 éves moderátor :D. Mondjuk hát ja, nem az életkor számít, amúgy én már gondolkoztam rajta, hogy hogy menne nekem a moderátorság, és hát menne, csak igazából 13 éves létemre egy csöppnyivel jobban meg kéne erőltetnem az agyamat, mint más modik a 20 éves agyukat az egyes tevékenységeknél, no értitek, de nekem van időm.

Leginkább Massára gondoltam, hogy lehetne moderátor, mert hát ő eléggé megbízhatónak tűnik, meg minden, dehát ugye igen:

Köszi, de Mark, Womi, Sapy és a többi régi moderátor akkor forogna a sírjában. :D :D :D
Igen. :D
getbanner.php?n=Emerald13

Elit
6 éve
Massa csak akkor lehet moderátor ha lesz egyszer olyan streamje ami nézhető is.
Szóval soha.
yc3T2cJ.png

Felhasználó
6 éve
van nézhető streamem 144p-ben
«1...646647648649650...681»