Felhasználó
|
Más téma,nálatok is 40°C van?
|
Felhasználó
|
Itt be van borulva mint a helyi katolikus pap a vasárnapi mise után mert az öreg mindig kokaint kever a miseborba.
|
Felhasználó
|
Mire leírtam megáztam az esőben...
Jelenleg ez a nyár eddig k*rva meleg,talán jövő héten enyhül az idő. Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Konstans 25°C a melóhelyemen. A takarító nöőövel le van beszélve, hogy reggel mikor jön takarítani, kapcsolja be a légkondit, aztán mire én megérkezem, már jó idő van. :'3 Otthon meg van ventilátor, úgy kibírható a 32-33°C. A két hely közt bringával 5 perc, kibírható az apokalipszis úgy, máshova meg nem igazán járok nappal.
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Konstans 25°C a melóhelyemen. A takarító nöőövel le van beszélve, hogy reggel mikor jön takarítani, kapcsolja be a légkondit, aztán mire én megérkezem, már jó idő van. :'3 Otthon meg van ventilátor, úgy kibírható a 32-33°C. A két hely közt bringával 5 perc, kibírható az apokalipszis úgy, máshova meg nem igazán járok nappal.
hova jársz dolgozni? még váradon élsz? |
Moderátor
|
Más. letöltöttem volna a játékot, viszont hiányol egy dll-t ami amúgy megvan. Ilyenkor mi a teendő?
de ha sok random játékot kipróbálsz pl steamen azis felrakja, és végül összehozol vele egy ilyet, mert tuti egy Visual C++ kell neked is Legutóbb szerkesztve Doxxy által |
Adminisztrátor
|
tfw Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Moderátor
|
Meg lettem spookolva.
btw gratula Bani D: "S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek
|
Felhasználó
|
heló sziasztok heló (legit ma lett meg nekem is) "Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"
|
Adminisztrátor
|
Vizsga nelkuli targyakkal egyutt. Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Idézet