Moderátor
|
Ez kritika akart lenni? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez kritika akart lenni!4!!
!!!!! Legutóbb szerkesztve Mark által [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
Felhasználó
|
Szerintem tökéletesen demonstrálta a lényeget.
Hihihi
air sanyi |
Felhasználó
|
Játékosok száma: 33111
Ma belépett a játékba: 112 hmm <3
|
Moderátor
|
sose lesz olyan lyó grafikája mint a stikmunnak
|
Felhasználó
|
Jah, régebben olyan elmegy grafikája volt, most meg már olyan élethű, h a valóságban se nézne ki máshogy ez a ház. Mondjuk én ezt eddig nem vettem észre a stickmanbe, de biztos csak azért mert még nem töltöttem le a frissítést.
TE egy beteg ember vagy! Ez kritika akart lenni? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez kritika akart lenni!4!!
!!!!! Legutóbb szerkesztve Mákosdió által |
Moderátor
|
Csáó mindenkinek!
Nos, nem terveztem a jövőben semmiféle aktvitást játékon belül, de mivel látom, hogy van érdeklődés a videóim iránt, (köszönet a 26 feliratkozónak a youtube csatornámon) ezért hajlandó leszek további videókat készíteni, amennyiben elérem a 40 feliratkozót. Ebben az esetben ne számítsatok komoly fragvideóra, egyelőre maradok a gameplay videóknál, lehet tutorial is, vagy ha van más extra amit szeretnétek, akkor írjátok meg nekem pm-ben. Minden fontos adatot megtaláltok a profilomon. [16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Felhasználó
|
Legalább miattam jöttél volna vissza.. kit érdekelnek a videóid?! <3
.
|
Moderátor
|
Természetesen miattad is, örülj. [16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Felhasználó
|
Valaki tud ajánlani híres külföldi youtubosokat? Lehetőleg Angolok legyenek.
Köszönöm. "Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."
|
Moderátor
|
DAYM DROPS, antvenom, stonemountain64? Nemtom, hogy mi érdekel
|
Idézet