«1...397398399400401...681» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Az Android alapbol lassu, ahogy kihozod a boltbol:DDDD
smokeee_www.kepfeltoltes.hu_.png
ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ ॐॐ ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ

Felhasználó
10 éve
Fanta! A mobilokban a kamera parasztvakítás. Kapsz egy hangyafasznyi érzékelőt és egy lencsét (nem optikát). Sapynak van normális fényképezőgépe, tehát számára ez nem létfontosságú. Itt kihagytad a fikázásból, hogy nincs benne vaku és előlapi kamera. :p
Játék... ki nem szarja le! Esetleg elgondolkodhatnál rajta, hogy nem a játék van-e szarul megírva.
Az áruházban kevés a progi, felháborító.
Mobilról nem facebookozunk! Tudom, paranoiás vagyok.

Amiért valóban leszólást érdemel:
- híváslistát, sms-listát nem lehet szűrni (bejövő, kimenő...)
- sms buborékban jelenik meg
- a nagyfelbontású kijelző nagypapi-mami megjelenítésű, a wm5, wp6 nekem jobban tetszett (kapcsolatok, hívások...)
- nincs filekezelő

Ezek fontosabb dolgok egy telefonnál, mint az általad említettek. Az okostelefonok telefonként egyre hülyébbek lesznek, közben telenyomják minden szarral.

Szvsz egy nokia e51 elég lenne, ha lenne. Sajnos kihalt az a szint.

Felhasználó
10 éve
Akkor mire használod, kérdem én?
Ugyan ezt mondanám, Samsung telefonok mindenben verik versenytársaikat, ahogy ez is. Fucsuknak a Sonyval vannak rossz emlékei, nekem az LG-vel, senkinek sem ajánlom (Alcatelt meg főleg nem, de szerencsére arról most nem volt szó).

Felhasználó
10 éve
Kölykök! Mivel itt tobzódunk a milliárdos palántákban, és mindegyiknek meg van a maga high-tech kütyüje, gondolom, feldobom itt a kérdést, hátha lesz aki értelmes dolgokra kezdi használni a szürkeállományát. Íme:

Új készüléket vennék, íme a versenyzők:
Sony Xperia J
LG Optimus L5 II
Samsung Galaxy S Advance

Pro, kontra jöhet, vélemények, tapasztalatok, hogy mégis mit miért lenne érdemesebb megvenni.
Akkor. Samsungom van, megbántam. Nagyon rossz a minősége az összeszerelésének, rossz alapanyagokból. Lhet hogy kétmagos, de a Sony egyetlen telefonja sem laggol semmitőlsem, a samsunggal ellentétben.(Samsung kilőve). LG-ről: Háát, nekem nem tetszik, de ízlés kérdése. Nem laggol, és viszonylag gyors, de én akkor is a Sonyt ajánlom. Okok: A Sony nagyon fel van szoftverezve, és nagyon jó alapanyagokból készül, strapabíró. Én a Sony Xperia J-t ajánlom, de az LG is jó modell. A Samsungot egyáltalán nem.
Akkor mire használod, kérdem én?

Ugyan ezt mondanám, Samsung telefonok mindenben verik versenytársaikat, ahogy ez is. Fucsuknak a Sonyval vannak rossz emlékei, nekem az LG-vel, senkinek sem ajánlom (Alcatelt meg főleg nem, de szerencsére arról most nem volt szó).
Mesélj még a Samsungok "jó" tulajdonságairól légyszíves :)

Felhasználó
10 éve
Butatelefon ftw.

Felhasználó
10 éve
még akkor volt jó mikor a Nokia 3010 esek voltak :D világítós oldallal :) még mindig megvan a régim

Moderátor
10 éve
Divatmajmok. A 3100 volt atom.

Moderátor
10 éve
Gondoltatok esetleg arra, hogy az ember nem azért vesz okostelefont, hogy játszon rajta? :) Na ugye.

Jel, winfón nálam kilőve, mivel maxozni nem fogok tudni rajta, nem érdekel a win oprendszer, az android meg jobban el van látva appokkal (akárhogy is nézem, ez szempont), plusz valamivel jobban személyreszabható, ez sem hátrány. Csillámpóni kinézetre meg nem vágyom, és bár vonz a winfón gondolata, még mindig kevésnek érzem. Tabletben elgondolkodnék egy win8-asról, az teljes értékű oprendszer, de telefonban nem látom értelmét, illetve nem hiszem, hogy ki tudnám használni.

Írta itt valaki, hogy a "Sony fel van szoftverezve". Hol érdekeljen? Úgyis levakarok róla idő lett minden gyári nyavalyát, és olyasmit rakok fel, amire nekem van szükségem. Egyéb esetben meg csak a RAM-ot eszik (és egyébként ettől lassul az android, sok ostoba kölyök a háttérben futtat mindenféle appot - tessék task killert használni!), és megölik a teljesítményt.

Továbbá. Márkákkal dobálóztok itt, én pedig modelleket hoztam fel. Emlékeztek még a régi, joystick-es SE telefonokra? Típushibás volt az összes, fél év alatt elhalálozott bennük a joystick. Innen kezdve akkor utáljuk az összes Sony telefont, mert közük volt ezekhez a masinákhoz? Na ugye.

Teljesítményben és hardverben tesztek szerint a Samsung a legerősebb, az pedig, hogy 2.3-as droid megy rajta, nem gond, már kijött rá a 4.1-es. LG-ről semmit nem tudok mondani, de ha további marhaságokat hordtok itt össze márkákról meg oprendszerekről anélkül, hogy tudnátok, miről beszéltek (lagg szót emlegetni szaggatásnál? Lődd fejbe magad, aztán nézz utána a latency fogalmának), úgyis Samsungot fogok venni, mert elhiszem az internetnek, hogy tényleg az a legjobb.

Összeszerelésről. Nem verekedni akarok vele, munkaeszközre van szükségem ...
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
10 éve
Kléni itt a numerakirály!

Amiket töröltél:
- Hajrá FRADI!
- Szabeszt fórummoderátornak!
Amnézia elvtársnő a többit elkommunizálta, de ha beugrik ideírom.

Felhasználó
10 éve
Mit dühöngenek itt egyesek. Inkább örüljenek, hisz Kléni csinált egy időgépet, most visszamentünk 6 nappal az időben XP.
dw-gif-the-dead-weather-20340798-500-275.gif
«1...397398399400401...681»