|
Felhasználó
|
Megtorlo, tudod kléni olyan feketemágiát használ, hogy látja az összes accountot az IPdről.
|
|
Felhasználó
|
Legyél már olyan kedves babám, és mutasd meg, hol adtam a képen látható üzenetek bármelyikére is büntetést.
false. Rohadtul nem arról van szó, ha nem arról, hogy amikor odaír valaki egy témától eltérőt, akkor egyből bünteted. És most is Ower odaírt, és nem is arról amiről kéne, és mégsem büntetted meg. Miért? ![]() Legutóbb szerkesztve kléni által |
|
Felhasználó
|
Teljes mértékben témához illőt írt: hagyd a fenébe a szervert, nem neked lett kitalálva. Ezt mondtam én is, fogalmad sincs, mire jó a saját szerver, szóval ne is foglalkozz vele soha többé. Ezen kívül a moderálás továbbra is az én feladatom, és nem a tied, szóval ne törd a fejed azon, mit miért, és mit miért nem csináltam.
Legutóbb szerkesztve kléni által |
|
Felhasználó
|
Igazából egy társaság összehozására, és CW-zni s ott lehet jobban. |
|
Felhasználó
|
Hogyha normális klánok vannak benne normális tagok nem kell szerver
![]() |
|
Felhasználó
|
Igazából egy társaság összehozására, és CW-zni s ott lehet jobban.
|
|
Felhasználó
|
Igazából egy társaság összehozására, és CW-zni s ott lehet jobban.
|
|
Felhasználó
|
Az milyen szar ügy, hogy valaki gyógypedagógusnak készül és a stickmoderátorság a szakmai gyakorlat.
"társaság összehozása" - miattad inkább letagadom, hogy óbudai vagyok. |
|
Felhasználó
|
2szó:Default Gateway.
Következő hozzászoló fogja irni a 400 üzenetet ![]() Legutóbb szerkesztve MassaSami által |
|
Moderátor
|
400. oldal (tíz)
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Idézet