«1...334335336337338...681» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
@Chelzee

Bocs, hibáztam. Azt hittem, hogy csak akartam.
flatexch2_zpsec96a7e2.gif


Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Felhasználó
11 éve

Felhasználó
11 éve
@Chelzee

Bocs, hibáztam. Azt hittem, hogy csak akartam.

hát ige ez jogos :P
D0Orbry.png

Felhasználó
11 éve
1. rész

Ezzel kockára teszi a kapcsolatát ami közte és Sunny között alakulgatott. Firzen és patrikherceg összeköltöznek. Adás közben egy fegyverrel szegeződik Treb fejének. Szabesz megkéri Rőzike barátját, hogy legyen az apja ügyvédje. Ellenőrzi az ügyvédnél, hogy a kislány apja aláírta-e a hivatalos papírt, hiszen lánya fiatalkorú.

2. rész

Szabesz végleg az abortusz mellett dönt, de Spanczy és womi le akarja beszélni róla. Treb a rendőrség kezére kerül ártatlanul. Banán érkezésének a Di Carlo családba messzemenő következményei vannak, amelyekből a legfontosabb, hogy megismeri élete szerelmét, és rájön, hogy nem árva, ahogyan azt eddig hitte. ricsi12alma megnézi a felvételt. Admin közli vele, hogy anyja otthon maradt, mert rosszul érzi magát, de hazatelefonál, majd kihallgatja Admin beszélgetését Cakkoval, akiről kiderül, hogy két éve szabadult a börtönből.

3. rész

Mikor visszatérnek, Bolint meghal, még mielőtt bemutathatná ifjú feleségét családjának. Treb és Banán összebeszélnek, hogy másnap reggel titokban elutazzanak. A rendőrség megtalálja a kokaint, és patrikherceg kénytelen Treb bűnösségében hinni. Fegyvere az erőszak, amitől akkor sem riad vissza, ha vágyainak célpontja éppen egy védtelen, gyenge nő. Bolint úgy érzi, mindenki elárulta őt, csak Admin tart ki mellette.

4. rész

Amikor kiderül, hogy Bolint rákos és már csak néhány hónapja van hátra, teljesen megváltozik az élete. Megmutatja neki a gyerek hamis anyakönyvi kivonatát, amelyben ő szerepel a gyermek anyjaként, és Bolint az apjaként. Nemcsak büszkeségük szenvedett csorbát, de az is bosszantja oket, hogy a házasság révén a fiatal özvegyet illeti Bolint vagyonának a fele. Annie és RaKalma megbeszélik, hogy este elutaznak Ramallóba, a holttest kihantolása miatt. A Del Olmo család és Banán megismeri a végrendelet tartalmát.

5. rész

Thekiller rémtettének emléke elkíséri Chat egész életét. Amikor Banán felnő, hétvégenként a stadionban játszik. Páncélos a paptól kér tanácsot, hogyan éljen s öltözködjön, ha mihamarabb férjet szeretne találni magának. Admin feltűnően jókedvű, amióta Cakko megállapodott vele. Admin felfedezi, hogy eltűntek az ékszerek, amit a férjétől kapott, és tolvajnak kiáltja ki a személyzetet.

Sami

Hát, ez korántsem olyan jó, mint a Vad angyal volt, de ebből a történetből kivenném a részem :D

Felhasználó
11 éve
kléni! LÁTTALAK YOUTUBEN KEZET FOGNI CAKKO-val :D mármint a bajnogságon :) (nagyon irigyeltem őt )
D0Orbry.png

Moderátor
11 éve
Szerintem te nem Klénivel, hanem Alexszel, a játék készítőjével láttad.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve

öm kléni nem egy ilyen szemüveges férfi?
D0Orbry.png

Felhasználó
11 éve
Bolintra gondolsz?

Felhasználó
11 éve
nem tudom,de szerintem az kléni volt.. mert ő vezette az adást.. :/ meg hallottam hogy a háttérben egyfojtában ezt mondják: Hector megvagy? hector itt vagy? stb

Legutóbb szerkesztve Chuckie által

D0Orbry.png

Felhasználó
11 éve
Semmiféle szemüvegem nincs, az egész bajnokság alatt meg se moccantam, a terem közepén ültem végig. Szemüvege bolintnak volt, ő szervezte az egészet, ő videózott, mivel ő járt abba az iskolába.
«1...334335336337338...681»