Felhasználó
|
Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített): Letölthető itt Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn? Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál. Neon: – Morfológusnál? Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt. |
Moderátor
|
Mondtam már, hogy a hegyoldalban vezesd le a feszültséget
|
Felhasználó
|
Én pedig megmondtam, hogy ti vagytok a reménységeim. Auróra kazánjait beizzítani!
|
Felhasználó
|
Mint ahogyan Teveclubon volt régen:D
Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített): Letölthető itt Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn? Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál. Neon: – Morfológusnál? Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt. |
Felhasználó
|
Jaa, valami teve érettségi
|
Felhasználó
|
Most már tudom ki támogatja a S.O.P.A.-t, P.I.P.A.-t és hasonlókat.
|
Felhasználó
|
Átírtad a special-ját a pantheonéra?
Most már tudom ki támogatja a P.I.P.A.-t
Legutóbb szerkesztve Mákosdió által |
Moderátor
|
Basszuskulcs(Énekóra) komolyan.Lőni akarsz a pantheonban gyors esc fellépsz és ott lesz.Nagyon sok logika kell hozzá..
Na igen, ez kifejezetten olyan dolog, ami aztán kurvára egyértelmű, és mindenkinek alapból kéne vágnia. Sőt, ezen alapszik az egész játék valójában. Az miért van hogy a gépemen az óra kb. 1 hónap után mindig elkezd kb. 1 perccel többet jelezni mint kéne?
Mert aligha van a világon olyan óra, amely nem állítódna el egy bizonyos idő után. A legpontosabb az atomóra. Egyébként, állítsd be az automat szinkronizálást. Legutóbb szerkesztve Mark által [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
Felhasználó
|
OLDD MEG A FELADATOT ÚGY HOGY NEM NÉZED MEG A MEGOLDÁST!!!
Na milyen lett? |
Felhasználó
|
OKM jópár éve nincs. Az előtte lévő témához: Einstein szerint a nyugalomban lévő dolgokhoz képest a mozgásban lévők időben is előrehaladnak; ergo Pizza pihentagyú.
|
Idézet