«1...149150151152153...681» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Miért változna akkor, ha az ellenfél más fegyverrel van?
Legutóbb szerkesztve Master_of_Black által.

Felhasználó
11 éve
Én se tudok egy x72-t szemből megőlni. Én úgy voltam a régi M4-el, hogy talán a legjobb fegyver a játékban. Az újnak a kinézete az jobb, de a használatósága katasztrófa. Bár én nem szeretném fikázni mivel ilyet én sohase fogok tudni csinálni.
.

Moderátor
11 éve
Magyarázzátok már el nekem, mitől lett használhatatlan az M4, mikor a kinézetén kívül semmi más nem változott? :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Igen, nem speedgamer-t hibaztatva, azert jo lenne legalabb egy "nepszavazast" tartani a regi M4 visszarakasarol, mert ez az uj, ahogy a tobb tucatnyi panasz mutatja, valoban hasznalhatatlan. Laikuskent latva, az a sok celzoka szeruseg zavaro, mivel kitakarja a fel palyat, es ez kulonosen rontja a celzast ha mozgo jatekost akarunk leloni, plusz aranytalannak tunik az egesz fegyver, mintha a celzoja kb. 5 meterrel tavolabb lenne attol, ahol tartja a stick.

Edit:
Sapi, pont az a baj, hogy a kinezete megvaltozott. A regi egyszeru volt es konnyed celzast biztositott, ellentetben ezzel, ami fel van szerelve minden felesleges "alkatresszel", ami csak a palyat takarja.
33e.jpg
Itt latszik, hogy csak a bal oldala a fegyvernek kitakarja szoszerint a fel alcompot (es neha ugye az is hasznos lenne, ha netan latnad, h honnan lonek rad, vagy netan hol van meg ellenseg). A masik meg, az a nagy "magaslat" az aljan mi celt szolgal? Ez igy nkem inkabb hasonlit egy szembol nezeti gyerek csuszdara, ket peremmel a szelen itt is - ott is.
Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Felhasználó
11 éve
Nagyjából ennyi..
Meg gondolom a középső célkereszt lenne amivel az embert lelehet lőni. Nálam ez úgy mükődik hogy a két mellette lévő nem is tudom minek(amit chelzzi is karikával jelölt) tetjének magasságában van, ugyan úgy középen. És így elég zavaró játszani vele..
.

Moderátor
11 éve
Akkor második körben áruljátok el nekem, hogy ez pl a COD-ban miért nem zavart senkit? Gondolom, titeket sem :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Engem tenyleg sosem zavart, mivel eletemben nem COD-oztam meg. :P
Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Moderátor
11 éve
COD ban azért nem zavar, mert nem ennyire nyitott a map. Végiggondoltam, a modellnek így kéne maradnia, azt tudom még elképzelni, hogy nozoomban pontosabbá teszem, ha nem futsz. Így úgymond nozoom fegyverré teszem, ha meg tényleg nagyon pontosak akartok lenni, akkor meg ott az m82 :P
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Moderátor
11 éve
Hector, szimplán csak azt csináld meg, hogy oda lőjjön, ahova mutat a fegyver. A többi a szokásos rinya, amit már végighallgattunk inf számban, és a végén mindig kiderült, hogy ugyanaz az elégedetlenkedő, pár fős konzervatív réteg nyavajog.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
11 éve
Már nem azért, de hogy lehet úgy becélozni az embert, hogy nem látjátok? Mert ez nem játékhiba, hanem bénázás. Ha annyira zavaró az a két, egyenként kemény egy centi széles rész, megoldás: alá célzol először az ellenségnek, utána rá. Ennyi erővel a quadronál is problémát jelent, hogy az effekt kitakarja az embert. Vagy csak nézzétek meg a régi MPG modellt, ott mégjobban kivolt takarva a képernyő, mégis mindenki tudott vele célozni. Hogy is van ez?

És igen, kipróbáltam az új M4-et, engem csak annyi zavart először, hogy nem oda lőtt, ahol a célzóka van, de miután rájöttem, igencsak belejöttem az öldöklésbe (That's called "alkalmazkodás"). Sőt, jobban tetszett, minthogy ki kellett volna pixeleznemcentiznem az embert, élvezettel daráltam le mindenkit. :P
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
«1...149150151152153...681»