«1...5556575859...681» Új üzenet

Moderátor
12 éve
Romániában lakik. Tudtommal.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve
Ja, és ha már a sírásnál tartunk, sokak szerint a hátba lövést is ki kellene venni a játékból. Csak hogy érezzétek, hogy milyen hülyeségeken tud sírni mindenki. Jó lenne, ha sírás helyett játszani tanulna meg az ember.

Felhasználó
12 éve

nemtudom már menyire érdekel a véleményem de az már tényleg semmiség és emlitésre se méltó.Pusztán csak hátra kell nézni....

Felhasználó
12 éve
nemtudom már menyire érdekel a véleményem de az már tényleg semmiség és emlitésre se méltó.Pusztán csak hátra kell nézni....
Nem, inkább be kell írni a chatbe, hogy "hátba te low -.-"

Moderátor
12 éve
nemtudom már menyire érdekel a véleményem

Öhm...

Ne értsd félre, senki nem akart kussoltatni. Nyugodtan mondhatod, nincs itt semmiféle szólásszabadság tiltás (najó, de, de csak ha alpári módon fejezi ki magát az ember). Véleménynyílvánítás, viszonylagos kultúráltság mellett nyugodtan lehet, akár csak vitatkozás is.

A "hátba te low"-ról meg... Szerintem nyugodtan írják chatbe, a saját idejüket pazarolják, mi meg csak kis löketet adunk, hogy felhúzzák magukat. ;)

Felhasználó
12 éve
nincs itt semmiféle szólásszabadság tiltás (najó, de, de csak ha alpári módon fejezi ki magát az ember)

Nyílt titok, hogy... :P.
Young bloods, it's all about buckets

Moderátor
12 éve
I lied. It's drum and bass. What ur gonna do?

Felhasználó
12 éve

Tü-tü-tü-tü-tütütütütű.
Young bloods, it's all about buckets

Moderátor
12 éve

Felhasználó
12 éve
Sonic recreation of the end of the world? : o Throw your fists up!
Ja, és ha már a sírásnál tartunk, sokak szerint a hátba lövést is ki kellene venni a játékból.

Ugye, hogy megmondtam! Meg a fej se legyen találati pont, mert hát mennyire reális, hogy fejbelőnek és meghalsz! Ki hallott már ekkora baromságot!
Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility.

LOL4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
«1...5556575859...681»