«1...5657585960...681» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Come on down, to the other side!
Young bloods, it's all about buckets

Moderátor
11 éve
Nyílt titok, hogy... :P.

Elmondtuk már, hogy szabad véleménynyílvánítás van a fórumon. De azt azért vegyük figyelembe, hogy a vélemény, akár a segglyuk. Mindenkinek van sajátja, de senkit nem érdekel a másé.

Ez pedig hatványozottan igaz egy FPS-ben, ahol hátbalőni valakit pont olyan természetes, mint hogy pálcikaemberek rohangálnak plazmafegyverrel a kezükben.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Azért látszik az arány a játékban a fegyver elosztás szempontjából:
quadss.JPG

Felhasználó
11 éve
Azért látszik az arány a játékban a fegyver elosztás szempontjából:
*kep*

Néz' má egy ikszhetvenkettő

Felhasználó
11 éve
Kicsit hülyén jött volna ki az esélyegyenlőség lovagias betartása pl. a vh-ban. Az oroszok megvárták volna, amíg a Tengely összeszed annyi katonát, mint nekik van; vagy az angol-szászok, míg a birodalmi légierő azonos erejű lesz.
A szerbek sem sipákoltak a III. Balkán háborúban: 60-as évekbeli orosz technikával leszedték a hiperszupertitkoshightech Lopakodót sírjanak az amik jelszóval. (azóta fejlődik az orosz és kínai repülőprogram :d)

Felhasználó
11 éve
De az Oroszok nem FPS-be játszottak :DD

Felhasználó
11 éve
Bring back the LS! Csak hogy trollkodjak is valamennyit, és észrevegyétek a téma komolyságát is. 8 különböző fegyvernél nehéz elérni, hogy mindegyik egyformán ki legyen használva. Nem is feltétlenül kell erre törekedni. Mindegyik fegyver használható (még az x72 is, ha az ember funolni akar egy kicsit), ezért olyan sose lesz, hogy feleslegessé válna egy fegyver. Többen játszanak X, Y fegyverekkel, na bumm. De hátba akkor se lőjetek. Meg 2-en se menjetek egy emberre, mert ugyebár a TDM nem erről szól. (Csak hogy azt is érezzétek, hogy ilyen játékosok mellett nem a fegyverekkel van a baj.)

Felhasználó
11 éve

Hát de most mit tegyünk, ha elöttünk megy az ellenség? :P Nem fogok elé sétálni. (....) Ja! A tipikus 8 éves kocka gyerekek szövege ( gyakran elhangzik ) "2v1 -.- csicskák". Na hát, most ezzel sem lehet túl sokat tenni (..) Ha így hozza a sors, hogy 2-en vannak pont ott, ahol te is vagy...Na de sebaj, még kibírom pár évig ezek mellett a kölykök mellett. Fő a kitartás. ;D

Felhasználó
11 éve
Én az nkvd-nél szocializálódtam, tehát hátba nem lövök senkit, csak tarkón.
Massa! Az antigrav camoját vesd össze a szuhojékével (27); igen: szürke-kék; tehát a techek oroszok a jövőből. :p

Felhasználó
11 éve
Akkor mostantól lehet az oroszokat töch-nek nevezni :)
«1...5657585960...681»