«1...445446447448449...681» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Felvetettem ezt Kléninél, de azt mondta, hogy killt nem kap senki. Tehát maradt a medál. Majd azt meg szépre megcsináljuk, és örülhettek, ha nyertek. :)
Aztán véletlen megint elmennének a killek nyaralni.
.

Elit
10 éve
Mindenki hibázhat, Kléni csak oda figyel mostmár, hogy ne hekkerkedjen.

Moderátor
10 éve
Hétvégére tervezek egy 2v2 gameplay videót, szeretnék 2 jelentkezőt kérni rá pm-ben. Szívesen várom olyan emberek jelentkezését, akik szintén fel szeretnék venni a játékot, amúgy is rég óta szeretném magam visszanézni egy ilyenben. :D

Még mindig érvényes, de csak jövő héten lesz alkalmam megszervezni. A legújabbat már fel is töltöttem, elérhető a csatornámon. :)
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Felhasználó
10 éve
Hahó, lenne egy kis gondom a stickman forráskódjával, a .pas fájlok fele nincs meg, letöltöm svn-ről, meg a D3D-ket www.clootie.ru-ról, de még mindig hiányzik például a zlibex.pas, meg még néhány.
Ezeket honnan lehet megszerezni?
VIGYÁZAT SUGÁRZÁSVESZÉLY!

Felhasználó
10 éve
:DDDDDDDDDDDD Még mindig itt tartasz?

Legutóbb szerkesztve kléni által


Felhasználó
10 éve
Amikor printelni akarok akkor valami Hibát ír ki.Mi lehet a baj? ;(
D0Orbry.png

Felhasználó
10 éve
Igen, kissé viccesnek tűnhet kívülről:":DDDDDDDDDDDD"
de az én szempontomból ez úgy néz ki, hogy a fellendülés határán, amikor mindent a programozásra tettem fel(informatikai iskolába felvételiztem) sehonnan semmi segítséget nem kapok!
Egyébként megértelek titeket is.
Csak olyan jó lenne ezt a forráskódot rendesen kielemezni, átnézni, és tanulni belőle, de ha nem tudom kipróbálni, hogy mi történik, ha a "0.1 ből 0.2" lesz úgy nem sokat ér az egész. A delphiben remek dolgozgatni, de ez a stickman forráskóddal lenne az igazi!
Egyébként furcsa tőled ez a kérdés, hisz te tiltottál le 21 napra, akkor meg hogy haladtam volna?
És én tényleg mindent kipróbáltam: alaposan átnéztem a forráskódot és felfedeztem a www.clootie.ru-t. Onnan lejött néhány .pas, de van amit sehonnan nem tudok megszerezni, illetve le lehet tölteni a netről, de az hibás(Untyped pointer or untyped parameter).
Szerintem ha a helyemben lennél, ezt te se tudnád megcsinálni(mert nem tudom amit te tudsz).
Bocsánat a sok panaszkodásért, nehéz napom volt.
VIGYÁZAT SUGÁRZÁSVESZÉLY!

Moderátor
10 éve

Felhasználó
10 éve
A netem nincs a topon, nem tudom mi van benne, de nagyon szépen köszönöm, és egyél a nevemben még egy finom fasirtos hamburgert!
Köszi! :)
VIGYÁZAT SUGÁRZÁSVESZÉLY!

Felhasználó
10 éve
Még véletlenül se a stickman forráskódjával bajlódj, főleg akkor nem, ha rendesen meg akarsz tanulni programozni. Egy 5 éves tapasztalatlan kölyök ne menjen autóversenyre, mert a harmadik kanyarnál darabokra zúzza magát. A stickman forráskódja pocsék, tele van hibákkal, értelmetlen kivitelezésekkel, őskori módszerekkel, ráadásul delphi-ben van írva. Meg ne próbálj tanulni belőle. Fogj egy normális leírást, kismilliónyi van belőlük az interneten, kezd az alapoktól, tanulj meg mindent rendesen, és ha ez megvan, utána kezdj el más projektekkel foglalkozni, vagy sajátot készíteni. A stickman forráskódja több ezer, vagy tízezer soros. Ennek az átolvasása, de főleg a megértése eléggé sok hónapot venne igénybe még tőlem is, pedig nekem már van 5 éves tapasztalatom.
Mellesleg már lehet a JSON-ból is módosítani a lövedék színét...

Legutóbb szerkesztve kléni által

«1...445446447448449...681»