«1...1920212223...34» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
akkor mondd el hol van.
Mert nincs ott.
Vagy rossz a feladat. De lehet, hogy van arra modszer, hogy megkapd. Ez esetben pls. oszd meg itt.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
12 éve
A D3 meg van adva és abból kell kiszámolni a D2-őt ember...

Felhasználó
12 éve
Persze hogy nincs ott leírva, de attól még van, pont ez a feladat lényege, hogy a példák alapján kitaláld a szabályt, összerakd a számokat, és összeadd.

Felhasználó
12 éve
Jaj közben én elvándoroltam és nem is tudok semmi ilyet kívülről, gugliból meg nem fogok keresni, mert az puttó, szóval átadom a szíves lehetőséget bárkinek.
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
12 éve
Egy szigeten rekedsz, es az ott elo kannibalok fogsagba ejtenek. Meg akarnak enni vacsorara, de a torzsfonok kegyes: ha 10 perc alatt ki tudsz merni csak egy 5 es egy 9 literes hordo segitsegevel 8 liter vizet, elenged. Csak egy baj van: nagyon nehezek a hordok, es minden attolteshez 1 perc szukseges. Mindketto hordo tele van. A kiontes es az ujratoltes (mert ki is onthetsz es ujra is toltetheted a hordokat) szinten 1-1 perc.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
12 éve
2x9=18, 18-(2x5)= 8 liter :D
QE9ACUtvAwMAAlNPQgVQ

QEFPCUtvAwMGVggYEgVQ

Felhasználó
12 éve
Feltöltöm a 9 literest, ebből feltöltöm a másik 5 literest, így a 9 literesben 4 liter víz marad. Kiöntök minden vizet az 5 literesből, majd beleöntöm a maradék 4 litert a másikból. Feltöltöm a 9 literest, és még egy litert átöntök az 5 literesbe, így a 9-esben 8 liter víz marad. Ez 6 le-fel töltés. (Ha ez a jó, kérdezzen más)

Felhasználó
12 éve
nem, rostos, csak 2 edenyed van.
Es igen, kleni, te jossz. Mellesleg mar eredetileg, mint mar olvasad, mindketto tele volt. De igy is jo.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
12 éve
A 7 törpe házikójában valaki eltört egy tányért. hófehérkének így számoltak be a történtekről:

Tudor: nem Szundi volt. én voltam.

Morgó: nem én voltam. nem Hapci volt.

Vidor: Tudor volt. nem Morgó volt.

Ki törte el a tányért ha a törpék egyik állítása igaz a másik hamis?
QE9ACUtvAwMAAlNPQgVQ

QEFPCUtvAwMGVggYEgVQ

Felhasználó
12 éve
Vidor törte el
«1...1920212223...34»