Felhasználó
|
És ha Özil 60 akkor Iniesta 80.. hagyjuk már ezeket az összehasonlításokat.
Egyiket egy újgazdag fos vette meg, a másikat pedig egy hülye edzővel megáldott jó csapat. Egyébként nem véletlenül adták el, azért Bale nem volt olcsó. 
Öcsém, te meg már lehordod szegény gülüt. Én annyira örülök annak, hogy Özil már nem fogja a Barca védelmet szétzilálni( ha ennél még lehet jobban), hogy szinte örömtáncot roptam. Most meg azért mert Modric és Isco jó formában van nem kell elájulni. Özil volt a Realban a kulcs, nem Ronaldo. De persze mint mindig a mezekből vissza jött a pénz.. pff. :DD Általában egy csapat azért vesz egy játékost, hogy nyerjenek vele valamit, nem a mezeladásért.
Jutka: Ja, és ha már kétszeres ár, Bale még több mint kétszereséért jött madridba.
Legutóbb szerkesztve Jani által
.
|
Felhasználó
|
Gülüke kb. másfél éve csak alibizik a Realban. Isco nem véletlenül szorította ki nagyon simán, az csak plusz tényező, hogy még gólerős is. Egyébként ja, lehordom, mert csalódtam benne. Egy kis versenyhelyzettől megfutamodott, és meg sem állt Londonig, ahelyett, hogy felvette volna a kesztyűt.
Szabeszt fórummoderátornak!
|
Felhasználó
|
Borzalom mi folyik itt  30rol kapjuk mar a masodik golt..de meg van esely hajra Magyarok!
Nembeszelve az elso golrol, retkes romanok.. 
Legutóbb szerkesztve Balotelli által
|
Felhasználó
|
Első magyar szöglet a 40. percben. Ez mi már? Kidobom a sört, és inkább fifázok a .. mindenét már. Az egész védelem Tipszmikszült, a középpálya gyenge mint a harmat. De persze nekünk véletlen sem kell egy Huszti. Böde, jött, de már el is ment, Szalai meg Draxler nélkül annyi, mint a pörkölt makói hagyma nélkül.
.
|
Felhasználó
|
Tegnap az U21eseknek 1-0ról sikerült 4-1re nyerni. De ezeknek ha egyáltalán sikerül egyenlíteni, én esküszöm jövőhéten heti 1 leszek sticken.
Legutóbb szerkesztve Jani által
.
|
Felhasználó
|
Nem is azzal lenne a baj, hogy kikapunk, hanem, hogy így. Szerintem a tegnapi U21es válogatott a második félidői játékával lesöpörte volna ezt a vukiválogatottat.
.
|
Felhasználó
|
hát 3-0...Hollandia ellen annó többször is vezetni/egyenlíteni tudtunk. Ott van RVP, Sneijder, pár Ajaxos, ha nyerünk ott, és ezek vesztenek kárpótolva leszek..
|
Felhasználó
|
ha a törökök ellen 1-0ról 3-1 tudtunk fordítani, ahol ott van Turan atleticoból, Sahin, többet nem mondok mindenki érti - na szóval akkor mi Románia? A kommentátor is mondta, hogy az első gólt szerző player fizetne, hogy csapatba kerülhessen. szégyen 
|
Felhasználó
|
Az ultrának méltatott csőcseléket ha már agyon nem verheti, verje agyhelyen a rendőrség, továbbá a román igazságszolgáltatás azt a szívességet is megtehetné, hogy a romániai magyar lélekszámot növelhetné velük (a börtönökben).
"Győzni megyünk Bucurestibe!", "a románok gyengék, verhetők" blabla... a magyar focisták pofázásban mindig nagyok voltak, de a pályán hozzák a szokott formát: ez a román csapat tényleg fos, de mi felnőttünk a feladathoz és megmutattuk, hogy mi még szarabbak tudunk lenni náluk!
Ez a vb szereplés is el lett ... Nézzetek kézit, hokit, vizilabdát! Sportban verjük a románokat.
|
Felhasználó
|
grat nekik mégegyszer 
|