«1...160161162163164...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
10 éve
Nyilván nem külföldi edzőre gondoltam, aki hozná a saját országának a futballkultúráját. Egyébként meg, gecire nem mérvadó a mérleg, mivel, mint mondtam, semmivel nem jutottunk előrébb 4 év alatt, az, meg h ilyen San Marinokat, meg andorrákat elverünk, ugyanmár. Szóval, ha lenne egy normál szöv kap. (Ferenczi nyilván nem, ő nem ennyire ambiciózus) akkor arról a 0-ról kezdenénk, ahol most vagyunk. Tehát szvsz simán megérné.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Az emlitett '98 ota 53 helyezest mentunk feljebb a FIFA ranglistan, igaz erosen ingadozott ez a szam a koztes evekben.

Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által

Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Felhasználó
10 éve
Nyilván geci mérvadó az is, hogy egy olyan világranglistán 30 körüli helyen vagyunk, ahol Kolumbia harmadik. :D A mérvadó dolog nem számokban mérhető, hanem a játék képében, és nem kell túl nagy szakértelem hozzá, szóval még a fórumozók nagyrésze is látja, hogy amit "játszunk" az egy kibaszott nagy 0.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Nyilván geci mérvadó az is, hogy egy olyan világranglistán 30 körüli helyen vagyunk, ahol Kolumbia harmadik.

Szabikam, nem veletlenul nem emlitettem, h a 31. helyen allunk, mivel az az orokranglistan valo helyezesunk, amibe nyilvan bele vannak kalkulalva eredmenyek a magyar foci fenykorabol is, es igy valoban irrelevans. Ezert is van Kolumbia ott ahol. Az 53 helyezesnyi kulonbseg viszont csak az emlitett evek teljesitmenyet tukrozi.

Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által

Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Felhasználó
10 éve
De most mégis, mit mutat meg, hogy 53 helyet léptünk fel 15 év alatt? Egyébként meg, 94 óta van világranglista, és legjobb tudomásom szerint azóta is számítják. De attól még semmi jelentősége sincs ennek a ranglistának, és kurvára nem mérvadó.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Reszben igazad van, "93-ban vezettek be, viszont az alatt az 5 ev alatt is tortent egy s mas, mondjuk Columbia tortenelmi meccsen baszta meg 5-0-ra az Argetinokat, es a selejtezo csoportjuk elen vegeztek veretlenul, amiert nyilvan betartalekoltak elore is pontokbol a ranglistan:D :D
kurvára nem mérvadó.
Uhm, meggyozve kene, h erezzem magam?

Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által

Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Felhasználó
10 éve
Nem nyert! :p
http://focitipp.hu/?content=cikkek&id=4346 első három bekezdés, mert nincs kedvem nosztalgiázni.

Az észtek ellen mutatott játék 0, azaz nulla. Az első gólt szépen összehozták a védők; a harmadikat Böde az észtek ellen összehozhatta, de a hollandok ellen már jönne össze; a negyedik lesgól volt; az ötödik szerencse. Eddig egy-egynél tartunk. Az észtek a második félidő elején komolyabban belehúznak behülyítik a magyar védelmet. Nincs normális védőnk. Középpályás sorunk (bruhaha) Hajnal (32 !), Huszti (sztrájkol), Gera (34!, sérült). Egyedül csatárunk van Németh (hisztis, mint Törő) és Szalai ("őse" Kiss Laci).

Utánpótlás: 1985-ös ifi csapatunk eb-győztes volt (Petri stb.), nekik köszönhetjük az 1990-2000-es éveket. Három évvel ezelőtti 3. helyezésünk mit ér? Azoknak a fiúknak már "tarolniuk" kellene.

A románokkal kapcsolatban:
- Nagyon meglepett a különbség, amellyel Magyarország legyőzte az észteket! Nagyon furcsa és nem akarok vádaskodni, de Önök szerint nem gyanús, hogy ellenünk 3-0-ra kikaptak, aztán meg 5-1-re verik az észteket? Még Andorrának is nagyon nehéz öt gólt lőni! Nem sok kicsit ez az 5-1? – mondta Piturca.
Elmebetegekkel szemben nem randalírozni kell. ;)


Felhasználó
10 éve
Én is inkább az utánpótlásban bízok és abban, hogy a mostani utánpótlásból beépítenek addigra elég sok játékost. Gondolok itt: Novothny Soma, Kleinheisler László, Bese Barnabás, Bajner Bálint ha csatárposzt. Igazából középpályán vagyunk nagyon erősek: Holman Dávid, Kovács Pistike, Radó András, Windecker József, Kalmár Zsolt.
Meg van egy-két nagyon jó védő is: Lang, Szolnoki meg persze Kenneth Otigba.
Ezek a játékosok ha normálisan belesznek építve, és az akkori kapitány jól használja őket, akkor sokkal jobb teljesítményt tudnának nyújtani mint a mostani csürhe. Ami tegyük hozzá nem egy öreg válogatott így sem. Azért külön kíváncsi leszek a kapus posztra Bogdán és Jova párharcára. :D
A következő EB-t nyugodt szívvel meglehet pályázni.
.

Felhasználó
10 éve
http://mno.hu/fricztamasblogja/knezy-jeno-viszont-remekul-teljesitett-1183061
Na, itt az a cikk, amiről múltkor beszéltem.

Egyébként, Jelnek igaza van, ne várjatok semmit ettől az utánpótlás játékosoktól. Fele akkora karriert se fognak befutni, mint Dzsudzsi(amíg el nem kurvult). Viszont ezzel az anyaggal is lehetne kezdeni valamit, hisz nálunk gyengébb erőkből álló együttesek is elpicsáznak, csak náluk van edző, nálunk nincs, ezen kell változtatni, tökmindegy, hogy egy Huszti játszik, vagy egy Koman.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Fritz sem fog sokáig irogatni az mn-ben, mert a nyelvcsapás ellenére szapulni a focit, emlegetni az ügynökkérdést nem jósol hosszú életet
"Ifj. Jó szurkolást!" helyett Hortit kellene elsőkörben alkalmazni riporterként, legalább a szellemi tatárjárás kompenzálná a magyar foci látványa okozta fizikai fájdalmat.
«1...160161162163164...198»