«1...120121122123124...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
11 éve
Hát ez ennyi volt, egy szerencséje van a TVnek, hogy nincs Digi Sportom, így nem tudtam nézni a meccset. Streamen meg utálom, szóval minden maradt épen, és még az üvegre sem kellett költeni. Viszont, új játékosokra főleg a védelembe nagyon kell. Elvileg jön Neymar is, de egy Reust szívesebben néznék. :3 A védelembe, meg Montoyát kellene játszatni, mert Alves formán kívűl van megint. Vagy Adrianot.

Legutóbb szerkesztve Jani által

.

Felhasználó
11 éve
Allitolag a biro sem volt igazsagos, es a milannak fujt..

Felhasználó
11 éve
A kifogások megint....mondjuk ki, egy kalap fos volt a Barcelona. Ami helyzete akadt a Milannak, azt ők ki is használták, ellenben a Barcelonaval, aki ha minden kapura tarto loveset, nevezetesen 1-et, berugott volna, se lett volna eleg nemhogy a gyozelemhez, meg az egyenliteshez sem. Nincs mit ragozni, ki lettek baszva szepen.

Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által

Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Felhasználó
11 éve
Erre nincs mit mondanom.A meglepetés ereje.

Felhasználó
11 éve
Egyébként hatalmas pacsi a sporinak, a lassításokon tisztán látszik, hogy az első gól előtt Zapatet(?) nem kézen, hanem fejbe rúgták.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Ne chelzis névvel mondjátok már milyen szar a barca. :DDDDDD
Amúgy meg van még egy visszavágó, bár azért idegenben egy gólt rúghattak volna. De még mindig van esélyünk, ha az első félidőben meg lesz a 2 gól akkor muszáj lesz a Milannak is támadnia, és akár még többet is belehet nekik vágni. Csak hát, úgy visszafognak állni, hogy El Sharaawy is a 16osnál fog rohangálni. visca el barca
.

Felhasználó
11 éve
Azért azt se felejtsük el ,hogy a milan tavaly 4-0 verte az arsenalt otthon BL-ben és az arsenal majdnem megrúgta ,már a 70 perc környékén 3 megvolt csak nem esett a negyedik szóval a barcának bőven van esélye.
(Meg az arsenalnak a bayern ellen :P )
Terrell+Suggs

Felhasználó
11 éve
Ajaj, nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani. Ennek a Milannak sose fogunk annyi gólt lőni, hogy továbbjussunk. Megint menni fog az undorító bunkerezés, nem lepődnék meg ha 1-10-es lenne a felállás. Roura nem tudja motiválni a srácokat, Alves egy hulladék (Montoyát a kezdőbe!) Tito nagyon hiányzik. És a pikuszba kell a gólvonalig játszani a helyzeteket. (ami nem is volt) Adrianot be, aztán hadd lövöldözzön! Viszont azt hozzátenném, ismét bebizonyosodott, hogy a Barca a legjobb. Hamár fel kell adni a saját filozófiát, és játszani a bunker-kontra taktikát mint a Chelsea, akkor az már bizonyít mindent. Nagy kár, hogy nem erre és a labdabirtoklásra osztják a kupákat.

Legutóbb szerkesztve SEnsui által

Final Fantasy.

Felhasználó
11 éve
Viszont azt hozzátenném, ismét bebizonyosodott, hogy a Barca a legjobb. .
Ezt te sem gondoltad komolyan szerintem. :DDD A nagy labdabirtoklási arány még mindig nem azt jelenti, hogy a legjobb valaki. Apropó, saját filozófia. Ha egy kicsit konyítanál a futballhoz, akkor tudhatnád, hogy amit a Milan szerdán játszott az a tipikus olasz futball. ;)
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Apropó megint kiragadtad a gondolatom egy részét -ahogy szoktad-. Az, hogy állnak a 16-oson az még nem futball. Az tény, hogy hatékonyan csinálták amit. És ez nem a tipikus olasz játék. Ez a Chelsea féle bunker. Az olasz liga úgy ahogy van bundabundabundapénzbunda stb. Btw, ha már kiragadtad ezt az egy sort. Labda nélkül, hogy akarsz a legjobb lenni? Az a szép az egészben, hogy vagy az undorító chelseabunkert játszod, vagy játszol rendesen, de akkor kikapsz. Ennyi. AZ megint más kérdés, hogy probléma van öltözőn belül, mert szemmel látható, hogy mióta nincs Tito, azóta az egész játék lelketlen, ötlettelen. Roura nem egy übermotivátor. Tito se az. A bajnokságban ugyan a rotáció miatt vagyunk ott ahol. De a kupákhoz tűz kell, motiváció. Ami hiányzik... De nem is vártam más reagálást, egy madridistától, főleg nem tőled. Peace.

Legutóbb szerkesztve SEnsui által

Final Fantasy.
«1...120121122123124...198»