«1...117118119120121...156» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Nincs .

Felhasználó
10 éve
Az üzenőfalon direkt lett törölve az üzenetek,vagy csak bug?
D0Orbry.png

Moderátor
10 éve
Direkt. Pár nap után törlődnek a üzenetek.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
10 éve
Letöltöm az egyik régi verziót,és szeretnék rajta játszani,de azt írja ki,hogy frissítsem a játékot,pedig direkt a régi verziót szeretném kipróbálni.És ha valamelyik be is jön akkor se az épületek,se a fegyver nem jön be(nem látszik).Mit kell csinálni,hogy jó legyen?
D0Orbry.png

Felhasználó
10 éve

Felhasználó
10 éve
K%C3%A9pkiv%C3%A1g%C3%A1s.PNG
Azt hiszem ezt kérdezted. Nos így.
Kösz :D

Képet hogy tudok beraknii? Azt tudom hova kell de valami miatt a képet nem adja ki. Ez mért van?

Legutóbb szerkesztve pawa765 által


Felhasználó
10 éve
kimásolod a kép URL jét majd beilleszted erre az oldalra kijelölöd és az IMG-re kattintasz, sőt még tudod a kép méretét is változtatni, így:
(IMG width=[a kép mérete)
Másokból több van ezért pótolhatók Belőlem viszont csak egy van ezért pótolhatatlan vagyok.Vigyázatok rám.

Felhasználó
10 éve
Nem ártana azért a súgót megnézni.

Felhasználó
10 éve
nem akarok otletbe irne mert mert... de nem lehetne a hummer tobb poligon nem tomjol mondom. az az nem ojan szogletes hanem simitottab?
EnFoRcEr™

Felhasználó
10 éve
Röviden és tömören: nem, amíg meg nem tanulsz olyan szinten írni, amivel igazolni tudod, hogy ehhez az emberiséghez tartozol. Habár lehetséges, hogy más civilizációk megelégszenek a tudásoddal, de a mi társadalmunk elfogadhatatlannak tartja, hogy a magyar nyelv szabályait semmibe véve meg nem érthető szöveget vagy képes megosztani velünk. Feltételezhetjük, hogy léteznek olyanfajta életformák is, ahol a kommunikáció nem írásban, beszédre, vagy más, összetett kommunikációs rendszerre épülve történik, így ott nincsen szükség helyesírási szabályokra, de tekintve, hogy te nem ezen életek egyikének vagy része, követned kell az erkölcsöt, megtanulni a magyar társadalom által létrehozott Magyar Helyesírási Szabályzat tanításait, valamint alkalmaznod kell őket. Máskülönben ezen civilizáció többi tagja nem fog elfogadni, mint a társadalomba beilleszkedett egyén, a szocializáció számodra nem lesz lehetséges, és nem utolsó sorban többi élettársad sem lesz képes befogadni azt az információt, amit te szándékozol közölni velük. Ebből kifolyólag az üzenetküldési próbálkozásod sikertelen lesz, ami számodra, és más emberek számára is kedvezőtlen. Ezen katasztrófa elkerülése érdekében az emberiség nevében felszólítalak, hogy vedd figyelembe a magyar nyelvi szabályokat, és írj helyesen!
«1...117118119120121...156»