Felhasználó
|
Saját print. xD
Ba dum tSsssshhhh.
|
Felhasználó
|
Ba dum tSsssshhhh.
|
Felhasználó
|
1)Német hegymászó
------------------ - Mi a neve a német hegymászónak? - ??? - Lezu Hans :-D 2) Ha viszket ------------- - Ha a bal szemed viszket: bánat ér. - Ha a jobb szemed viszket: öröm ér. - Ha a feneked viszket: aranyér. 3) -------------------- Kopogtatnak az ajtón. Az ember kinyitja, körülnéz, de nem lát senkit. Lepillant, és meglátja a Halált, de az csak 10 cm magas, picike kis alak, de rendesen csuklyával, kaszával, persze minden mini-változatban. Hát azért mégiscsak a halál az a halál, a fickó megijed, lepereg előtte az egész élete és már éppen kezdene alkudozni az életéért, amikor a Halál megszólal: - Nyugi, csak a hörcsögért jöttem! 4) ----------------- Az őrmester az első kimenőre készülődő újoncokat oktatja: - Emberek, ha a vendéglőben a szomszéd asztalnál ketten összeverekednek, maguk ne avatkozzanak közbe! Igyák ki a sörüket, és csendben távozzanak a helyiségből. Világos? Az eligazítás után az őrmester meg akar győződni róla, hogy megértették a mondanivalóját, ezért megkérdi: - Tóth honvéd, ha a szomszéd asztalnál két férfi elkezd verekedni, maga mit tesz? - Jelentem, kiiszom a sörüket, és csendben távozom. 5) --------------------- - Pistike, mondj egy ritka Európai állatfajtát. - Tigris. - De Pistike, a tigrisek Afrikában élnek. - Éppen ezért olyan ritka Európában. Ellenörző Beírások (állítólag valódiak) "T. szülő, Pisti a szünetben osztálytársának étkezésre kínálta nemiszervét. Ezért osztályfőnüki intőben részesítem." És most egy kis szülői visszaválasz a beírásokra "Kedves szülő, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evőeszköz helyett." Szülői Válasz: "Köszönöm a tájékoztatást, már tanul lábbal is." "Katika nem tud olvasni!" Szülői Válasz: "Ha tudna, nem járatnám iskolába." "T. szülő, fia órán neveletlenül beszélt. Figyelmeztetem." Szülői Válasz: "Engem?" "Megkérném önöket, hogy ismertessék meg gyerekükkel a kulturált vécéhasználat alapjait!" Szülői Válasz: "Laci szerint ezt ön neki kevésbé cizelláltan mondta: "Ne szarj az ülokére, te hülye!" Ez kúltúrált??? |
Felhasználó
|
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/560898_404330449622212_504682724_n.jpg
Facechan rulz Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility. |
Felhasználó
|
Ba dum tSsssshhhh.
|
Felhasználó
|
Ba dum tSsssshhhh.
|
Felhasználó
|
Ba dum tSsssshhhh.
|
Felhasználó
|
itt van az eredeti. Szabeszt fórummoderátornak!
|
Felhasználó
|
|
Felhasználó
|
Szabeszt fórummoderátornak!
|
Idézet