«1...2728293031...41» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Legutóbbi vesézhető anyag: Equilibrium. A magyar fordításban Gyilkos nyugalom-ként van feltüntetve, de szerintem egyáltalán nem illik a filmhez. Egy érdekes amerikai sci-fi, akciófilm. Igaz, az első 10 percben azaz érzésem támadt, hogy én ezt nem akarom megnézni, de jól tettem, hogy meggondoltam magam. A történet valamikor a 3. világháború után játszódhat, amikor egy szervezet tör hatalomra, kiknek céljuk a művészetek és az emberi érzelmek eltörlése. Minden ember köteles beadagolni magának egy bizonyos Prozium nevű gyógyszert, ami ezekre a "megvetendő" érzelmekre való hajlamosságot gátolja. John Preston rangidős pap, a főszereplő egy alkalommal eltörte ezt az üvegcsét, amiben a gyógyszer volt s így elmaradt az adagja. Ez volt a kezdete annak a "felvilágosodásnak", aminek hála a lázadók közé állt s saját csapata ellen szegült, hogy megölje az "Atyát".
A végére várhatnánk egy nyálas befejezést , de az ellenkezője történt és engem is kellemes meglepetésként ért.
Elgondolkodtató, tetszett. :) Csak ajánlani tudom.

Felhasználó
10 éve
Nagy hal, Bronson, Isten hozott az Isten háta mögött, A birodalom visszavár, Vektor, 9, District 9, A gyűlölet.

Ne tévesszenek meg a gagyinak ható címek, mindegyik jó kis film és mindegyiknek a története/cselekménye érdekes koncepciókon alapul.

Akit esetleg érdekelnek a ZS-kategóriás trashfilmek történelmi ihletésű filmek, az nézze meg a 25. Birodalom című műalkotást.
flatexch2_zpsec96a7e2.gif


Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Felhasználó
10 éve
A családi üzelmek nekem nagyon bejött, vágjátok csótányok?!

Felhasználó
10 éve
bazmeg, csekkoljátok az új Sherlockot, én összecsíkoztam a nacim.:$
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Még trailert se találok róla.

Felhasználó
10 éve
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Ja hogy ez? Akkor ezt mondd >.<

Felhasználó
10 éve
ezt mondtam, sima Sherlock.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Gondolom a Robert Downey Jr-féle változatra gondolt, a filmre.
csá Sheffield vagyok

Felhasználó
10 éve
Nos, én már rengeteg horrorfilmet láttam, és sajnálatos módon, egyre inkább az volt érzésem, hogy semmi újat nem tudnak mutatni, így unottan szemléltem a legtöbbet. Viszont... az elmúlt napokban erőt vettem magamon, és megnéztem a Martyrs (a gyengébbek kedvéért: Mártírok) című művész, ill. horrorfilmet. Azt hittem ez se lesz eredeti. Hát...maradjunk annyiban hogy tévedtem. Sosem hittem volna hogy egy horror majd így meg tud érinteni, de még most is a hatása alatt állok... (Fogalmam sincs, hogy ez a társaság mennyire van oda a véres, öldöklős filmekért, de ennek egészen mögöttes tartalma van.)
Nagyvonalakban a filmről : Fiatal hölgyeken kísérleteznek. Elfogják, majd kínzások sorozata alá vetik őket, abban a reményben, hogy majd elérnek egy bizonyos mártír állapotot. Ilyenkor már nem érzik a fájdalmat, sőt, feltételezéseik szerint, a másvilágot látják. Ezért az információért képesek a hölgyeket brutális módon megkínozni... (itt egy rakás embertelen módszert alkalmaznak... csak hogy egy példát említsek: bőr lenyúzása)
Biztos vagyok benne, hogy sok embernek nem fog tetszeni, mert hát lássuk be, nem egy családi film. De aki valami értelmesebb horrorra vágyik, aminek története is van... tudom ajánlani.
«1...2728293031...41»