«12» Új üzenet

Adminisztrátor
4 éve
Ahogy a Hirekben irtam, idorol-idore szeretnek streamet tartani a fejlesztesrol, vagy ha eppen be akarok mutatni valamit. Az elso ilyent ma este 20:00-21:00 kozti kezdessel szeretnem megtartani. Azert nem percre pontosan irom ki, mert ez ilyen teszt kor, es biztos sokat kell szarakodjak a hangga, keppel, ilyesmi.

Akarhogy is, ma az erdok kesziteserol szolna a stream, meg meg egyszer vegigiteralni a 3.0 beszelgetesbe irt posztot. Lehet kerdezni, otleteket felhozni, megjegyzeseket tenni. Ha ide kikerul a link, akkor kezdodik a buli.

Adminisztrátor
4 éve
SZTRIM

Szerk.: Vege, de elvileg youtubeon elerheto videokent. Remelem mindenki elvezte.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
4 éve
A kovetkezo stream este, megint 8-9 kozti kezdessel lesz. Ismet az erdovel fogunk foglalkozni.

Adminisztrátor
4 éve
Stream 20:00-tol kezdodik!

Adminisztrátor
4 éve
A kovetkezo stream holnap este a szokasos idoben (20:00-21:00 koztes kedzes). Most az erdo helyett egy friss otletet veszunk elo, es szeretnem majd mindjart mod formajaban kiprobalhatova is tenni.

Adminisztrátor
4 éve
Sajnalom, de egeszsegugyi okokbol a tegnapi streamet nem tudtam megtartani. Cserebe kaptok egy teasert: https://i.imgur.com/9IhThwX.png

Adminisztrátor
4 éve
Ma este 20:00-tol stream!

Adminisztrátor
4 éve

Adminisztrátor
4 éve
Egyelőre az a tendencia, hogy minden streamre egyre több ember jött el, és ezzel párhuzamosan a játékba is többen léptek fel abban az időben. De szeretném kicsit izgalmasabbá tenni a dolgot, és ezentúl a streamet látogatóknak jutalmakat kiosztani. De mivel csak úgy nem lehet összekapcsolni youtube és stick accountot, illetve mivel yt acc nélkül is lehet a streamet nézni, így szeretnénk integrálni egy stream néző oldalt ide, ahol a stream időtartama alatt minél többet tartózkodtok, annál jobb jutalmat kaptok (stickcoin, szákbamacska, kill, skin, stb).

Felhasználó
4 éve
"A videó nem áll rendelkezésre
Ez a videó WMG anyagát tartalmazza, aki szerzői jogi okok miatt letiltotta országodban."

???
«12»